35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Z ta Monika sie musze zgodzic. Sama na starosc piekna sie robie. Wychodzi, ze i dzieci sie doczekam. Jeszcze tylko 5 lat do idealu mi brak
czyli z gorki
jusst, krycha.stara, Jastin76, She Wolf, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Witam cobyście za mną nie tęskniły zapraszam na poranną kawkę.
Dużo słonka dziś wam życzę wystawiać pyszczki w jego kierunku czysta witaminka D3 WIĘC PROSZĘ KORZYSTAĆ Buziaczki dla wszystkichJastin76, Kazia, jusst, She Wolf, aszka, pierwiastka, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane,ja kawe znów odstawiam,wlasciwie nie musze jej pic bo na mnie nie działa a teraz inka w zastępstwie z błonnikiem
Dzis rano zrobilam zastrzyk z ovitrelle od jutra trzy dni serduszkowania.Mam nadzieje ze pèkną moje "blizniaki" i ten cykl owocny bedzie.
Dzis wolne wiec prace w ogrodzie czekają,naturalna wit.D bo słonce dzis nie załuje swych promieni.
Miłego dnia sympatyczne kolezankiaszka, pierwiastka, jusst, Moko, Saramago, Storczyk31, krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
witam się i ja
co prawda z migreną, mimo to w dobrym nastrojupogoda za oknem piękna
jagna, liczysz na bliźniaki?
ja do wakacji daję sobie jeszcze czas, potem decyduję się na hsg i ewentualnie stymulację
miłej soboty dla wszystkichpadington, aszka, pierwiastka, Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
U nas juz od prawie tygodnia piekna pogoda. Az sie zyc chce.
Dzis moj T mnie porywa na romantyczna kolacje
Jagna Ty juz lepiej dzis zacznij sercowacco jak jajka wczesniej pekna
Phyllis biednawspolczuje migreny.
Plan dobry. Nie ma co czekac, a hsg to prosty zabieg
Dani, jak tam piknik?
Milego weekenduPhyllis, padington, aszka, pierwiastka, Moko, Saramago, Storczyk31, krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Z ta Monika sie musze zgodzic. Sama na starosc piekna sie robie. Wychodzi, ze i dzieci sie doczekam. Jeszcze tylko 5 lat do idealu mi brak
czyli z gorki
She Wolf, krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Bry,ja już u teściów na wsi ale niestety praca czeka, może chociaż po obiedzie jakiś spacer uwskutecznie
Dziękuję za komplementy ale z tym Master szefem to nie przesadzajmy, ja po prostu lubię jeść dobre rzeczy
Saramago, krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
i ja się witam...wszystkie piękne Panie
witam się z rosołkiem zgodnie z przykazem mojej akujuż zjadłam.
kaczusia w piekarniku.
biała kasza gryczana czeka i do tego buraczki.
u mnie także piękny dzień, zazdroszczę wszystkim co mają prace w ogródki, też bym sobie coś poplewiła
Wczoraj byłam na drugim Aku. Dopytałam co mi robi i po wielu zmaganiach językowych w końcu usłyszałam, że robi mi igły na "zastaną krew", na płodnośćno nie wiem. na następnym seansie na nerwy i stres ma mi postawić igły. Zobaczymy.
Ale jak spojrzycie na mój wykres to dziwne rzeczy, nie wiem czy to spadek po transferze i stymulacji w poprzednim cyklu czy wpływ właśnie aku, ale albo już jestem po owu (jeśli wogóle pękły mi jajca) albo będzie bezowulacyjny. No nawet bzykać się nie było kiedy bo tak to wszystko szybko. chyba będziemy musieli sięjuż w trakcie @, co mnie jakoś nie nastraja pozytywnie.
A poza tym wczoraj znalazłam taką stronę: www.jestemplodna.pl znacie?
no nie mogłam się oderwać od niej, tyle fajnych rzeczy tam jest. Nie wiem czemu wcześniej na nią nie wpadłam. I zamawiam sobie herbatkę tam polecaną Feminatea czy coś takiego.
I w ogóle trawa pszeniczna??? stosujecie??? poczytajcie.
No to wszystkim teraz życzę cuuuuudownego dnia, trzymam za bzykanka owocne, za piękne owulki, piękne jajca, za rosnące bety, za mdłości poranne i rosnący brzusio. buzidupci wszystkim
Moko, Jastin76, She Wolf, krycha.stara, MoBo, aszka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Phyllis wrote:witam się i ja
co prawda z migreną, mimo to w dobrym nastrojupogoda za oknem piękna
jagna, liczysz na bliźniaki?
ja do wakacji daję sobie jeszcze czas, potem decyduję się na hsg i ewentualnie stymulację
miłej soboty dla wszystkichSaramago, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:No ba!skoro dwa jajeczka byly po 15mm we czwartek obok siebie ulozone to myslisz ze na co one tak sobie jeden przy drugim czekaj i dojrzewają??Dzièki zastrzykowi pèkną oba(duze prawdopodobienstwo) a do tego armia mojego mèza nie da im spokoju,bedą musialy uledz
Jagna!!! Cóż za wspaniałe podejście.Wypijmy (rosołek) za armię męża i za sprytne jajory
Jastin76, krycha.stara lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
She Wolf wrote:Hej Kochane
U nas juz od prawie tygodnia piekna pogoda. Az sie zyc chce.
Dzis moj T mnie porywa na romantyczna kolacje
Jagna Ty juz lepiej dzis zacznij sercowacco jak jajka wczesniej pekna
Phyllis biednawspolczuje migreny.
Plan dobry. Nie ma co czekac, a hsg to prosty zabieg
Dani, jak tam piknik?
Milego weekendu
Phyllis po co odkladac wszystko,po takim hsg czy laparo sporo ciàz sie zdaźa...poza tym stymulacje mozna zacząc przed hsg,moze efekt bedzieMoko, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Bry,ja już u teściów na wsi ale niestety praca czeka, może chociaż po obiedzie jakiś spacer uwskutecznie
Dziękuję za komplementy ale z tym Master szefem to nie przesadzajmy, ja po prostu lubię jeść dobre rzeczypierwiastka lubi tę wiadomość
-
She, zazdroszczę romantycznej kolacji
jagna, ja to wszystko (hsg i stymulację) chciałam zacząć wcześniej, ale Sardynia trochę mi plany pokrzyżowałai w sumie to jestem w rozterce, bo w sumie ciążę chciałabym już teraz, a z drugiej - chciałabym dopiero po wakacjach
a Ty wiesz, że te dwa jajeczka mogą się jeszcze podzielić na kolejne dwa
Mango, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Aszka a gdzie to sie wybieracie?
Pierwiastko, nie badz juz taka skromnaWszystkie wiemy ze jakas magie czynisz w kuchni, bo zadna normalna babka nie potrafi tylu pysznosci nawazyc
Jagna, ja wiem ze w teorii jajka powinny peknac po 36 godzinach, ale moja ginekolog (pracowala kiedys w Bocienie) twierdzi, ze przyjmuje sie ze juz po 12 godz. trzeba sie przygotowac na pekniecie. To sa pewnie skrajne przypadki, ale kto wie kiedy jaja peknaZreszta sama pewnie wiesz kiedy pekaja u Ciebie
Saramago faktycznie wyglada jak po owu, ale serca przeciez byly. A noz to bedzie zloty strzal
Moko dziekii smacznego. Tez bym zjadla
Phyllis nie ma co zazdroscic tylko meza wyciagnac, w koncu tez Ci sie cos od zaycia nalezy
A wiecie, ze ja teraz jak mam przerwe w staraniach, to chyba wpadne w alkoholizm. Odbijam sobie za wszystkie czasy. Nie ma dnia bez pysznych trunkow. Ale co, musze sie nacieszyc, bo od nastepnego cyklu znowu zakazkrycha.stara, Phyllis, Moko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty