X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Moko Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Z ta Monika sie musze zgodzic. Sama na starosc piekna sie robie. Wychodzi, ze i dzieci sie doczekam. Jeszcze tylko 5 lat do idealu mi brak :-) czyli z gorki :-)
    Hahaha, życzę żebyś jednak nie musiała czekać 5 lat, szybko zacionżyła i stała się piękniejsza od Bellucci. Poza tym widać, że już młodniejesz- obuwie takie młodzieżowe na wiosnę zmieniłaś, szał. Co to będzie na lato? :)

jusst, krycha.stara, Jastin76, She Wolf, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cobyście za mną nie tęskniły zapraszam na poranną kawkę.
    Dużo słonka dziś wam życzę wystawiać pyszczki w jego kierunku czysta witaminka D3 WIĘC PROSZĘ KORZYSTAĆ Buziaczki dla wszystkich

Jastin76, Kazia, jusst, She Wolf, aszka, pierwiastka, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość

• Jastin76 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    U nas piękna pogoda aż chce się wstać i za robotę wziąść :-)
    Miłego i pogodnego dnia i całego weekendu Wam życzę na dworze i w serduchach :-)

jusst, She Wolf, padington, aszka, pierwiastka, Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i ja już popijam :)

jusst, Jastin76, She Wolf, aszka, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! <3

Jastin76, She Wolf, aszka, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane,ja kawe znów odstawiam,wlasciwie nie musze jej pic bo na mnie nie działa a teraz inka w zastępstwie z błonnikiem :-)
    Dzis rano zrobilam zastrzyk z ovitrelle od jutra trzy dni serduszkowania.Mam nadzieje ze pèkną moje "blizniaki" i ten cykl owocny bedzie.
    Dzis wolne wiec prace w ogrodzie czekają,naturalna wit.D bo słonce dzis nie załuje swych promieni.
    Miłego dnia sympatyczne kolezanki :-) :-)

aszka, pierwiastka, jusst, Moko, Saramago, Storczyk31, krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja

co prawda z migreną, mimo to w dobrym nastroju :) pogoda za oknem piękna :)

jagna, liczysz na bliźniaki?

ja do wakacji daję sobie jeszcze czas, potem decyduję się na hsg i ewentualnie stymulację

miłej soboty dla wszystkich :)

padington, aszka, pierwiastka, Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

U nas juz od prawie tygodnia piekna pogoda. Az sie zyc chce.
    Dzis moj T mnie porywa na romantyczna kolacje :)

Jagna Ty juz lepiej dzis zacznij sercowac ;) co jak jajka wczesniej pekna :P

Phyllis biedna :/ wspolczuje migreny.
    Plan dobry. Nie ma co czekac, a hsg to prosty zabieg :)

Dani, jak tam piknik?

Milego weekendu :)

Phyllis, padington, aszka, pierwiastka, Moko, Saramago, Storczyk31, krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She miłej zabawy :)

Piekna pogoda <3 my zaraz wybywamy z domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 11:37

She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Z ta Monika sie musze zgodzic. Sama na starosc piekna sie robie. Wychodzi, ze i dzieci sie doczekam. Jeszcze tylko 5 lat do idealu mi brak :-) czyli z gorki :-)
    mi juz mniej, czas zbierac na botoks :D

She Wolf, krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,ja już u teściów na wsi ale niestety praca czeka, może chociaż po obiedzie jakiś spacer uwskutecznie :-)
    Dziękuję za komplementy ale z tym Master szefem to nie przesadzajmy, ja po prostu lubię jeść dobre rzeczy ;-)

Saramago, krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam...wszystkie piękne Panie <3
    witam się z rosołkiem zgodnie z przykazem mojej aku :) już zjadłam.
    kaczusia w piekarniku.
    biała kasza gryczana czeka i do tego buraczki.

u mnie także piękny dzień, zazdroszczę wszystkim co mają prace w ogródki, też bym sobie coś poplewiła ;)

Wczoraj byłam na drugim Aku. Dopytałam co mi robi i po wielu zmaganiach językowych w końcu usłyszałam, że robi mi igły na "zastaną krew", na płodność :/ no nie wiem. na następnym seansie na nerwy i stres ma mi postawić igły. Zobaczymy.
    Ale jak spojrzycie na mój wykres to dziwne rzeczy, nie wiem czy to spadek po transferze i stymulacji w poprzednim cyklu czy wpływ właśnie aku, ale albo już jestem po owu (jeśli wogóle pękły mi jajca) albo będzie bezowulacyjny. No nawet bzykać się nie było kiedy bo tak to wszystko szybko. chyba będziemy musieli się <3 już w trakcie @, co mnie jakoś nie nastraja pozytywnie.

A poza tym wczoraj znalazłam taką stronę: www.jestemplodna.pl znacie?
    no nie mogłam się oderwać od niej, tyle fajnych rzeczy tam jest. Nie wiem czemu wcześniej na nią nie wpadłam. I zamawiam sobie herbatkę tam polecaną Feminatea czy coś takiego.
    I w ogóle trawa pszeniczna??? stosujecie??? poczytajcie.

No to wszystkim teraz życzę cuuuuudownego dnia, trzymam za bzykanka owocne, za piękne owulki, piękne jajca, za rosnące bety, za mdłości poranne i rosnący brzusio. buzidupci wszystkim

Moko, Jastin76, She Wolf, krycha.stara, MoBo, aszka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis wrote:
    witam się i ja

co prawda z migreną, mimo to w dobrym nastroju :) pogoda za oknem piękna :)

jagna, liczysz na bliźniaki?

ja do wakacji daję sobie jeszcze czas, potem decyduję się na hsg i ewentualnie stymulację

miłej soboty dla wszystkich :)
    No ba!skoro dwa jajeczka byly po 15mm we czwartek obok siebie ulozone to myslisz ze na co one tak sobie jeden przy drugim czekaj i dojrzewają??Dzièki zastrzykowi pèkną oba(duze prawdopodobienstwo) a do tego armia mojego mèza nie da im spokoju,bedą musialy uledz :-) :-)

Saramago, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    No ba!skoro dwa jajeczka byly po 15mm we czwartek obok siebie ulozone to myslisz ze na co one tak sobie jeden przy drugim czekaj i dojrzewają??Dzièki zastrzykowi pèkną oba(duze prawdopodobienstwo) a do tego armia mojego mèza nie da im spokoju,bedą musialy uledz :-) :-)

Jagna!!! Cóż za wspaniałe podejście. <3 Wypijmy (rosołek) za armię męża i za sprytne jajory

Jastin76, krycha.stara lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Hej Kochane :)

U nas juz od prawie tygodnia piekna pogoda. Az sie zyc chce.
    Dzis moj T mnie porywa na romantyczna kolacje :)

Jagna Ty juz lepiej dzis zacznij sercowac ;) co jak jajka wczesniej pekna :P

Phyllis biedna :/ wspolczuje migreny.
    Plan dobry. Nie ma co czekac, a hsg to prosty zabieg :)

Dani, jak tam piknik?

Milego weekendu :)
    Dzis zastrzyk a jajka jeszcze z pewnoscią rosną,dzis majà ok.19mm wiec za wczesnie na pekniecie poza tym efekt z zastrzyku po 36godzinach,dlatego niby jutro wieczorem mamy dzialac ale ja juz z rana mojego wyobracam :-)
    Phyllis po co odkladac wszystko,po takim hsg czy laparo sporo ciàz sie zdaźa...poza tym stymulacje mozna zacząc przed hsg,moze efekt bedzie :-)

Moko, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Bry,ja już u teściów na wsi ale niestety praca czeka, może chociaż po obiedzie jakiś spacer uwskutecznie :-)
    Dziękuję za komplementy ale z tym Master szefem to nie przesadzajmy, ja po prostu lubię jeść dobre rzeczy ;-)
    To tak jak ja,lubie gotowac i jesc :-)

pierwiastka lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago te buzipupci mnie rozbawiły :-) :-) dobrze ci ten post wyszedł.Pyszny obiad,ja z pewnoscià rosołek jutro tradycyjnie,smacznego i milego popoludnia

Saramago lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, zazdroszczę romantycznej kolacji <3

jagna, ja to wszystko (hsg i stymulację) chciałam zacząć wcześniej, ale Sardynia trochę mi plany pokrzyżowała :D i w sumie to jestem w rozterce, bo w sumie ciążę chciałabym już teraz, a z drugiej - chciałabym dopiero po wakacjach :)
    a Ty wiesz, że te dwa jajeczka mogą się jeszcze podzielić na kolejne dwa :D

Mango, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dzionka Dziewczyny ;)
    U mnie dziś barszczyk czerwony. Widzę, że razem z Saramago serwujemy dziś kuchnię polską ;)
    She udanej randki i pochwal się jak było;)

Jastin76, She Wolf, jusst lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a gdzie to sie wybieracie?

Pierwiastko, nie badz juz taka skromna :P Wszystkie wiemy ze jakas magie czynisz w kuchni, bo zadna normalna babka nie potrafi tylu pysznosci nawazyc :P

Jagna, ja wiem ze w teorii jajka powinny peknac po 36 godzinach, ale moja ginekolog (pracowala kiedys w Bocienie) twierdzi, ze przyjmuje sie ze juz po 12 godz. trzeba sie przygotowac na pekniecie. To sa pewnie skrajne przypadki, ale kto wie kiedy jaja pekna ;) Zreszta sama pewnie wiesz kiedy pekaja u Ciebie :)

Saramago faktycznie wyglada jak po owu, ale serca przeciez byly. A noz to bedzie zloty strzal :D

Moko dzieki :) i smacznego. Tez bym zjadla :)

Phyllis nie ma co zazdroscic tylko meza wyciagnac, w koncu tez Ci sie cos od zaycia nalezy :)

A wiecie, ze ja teraz jak mam przerwe w staraniach, to chyba wpadne w alkoholizm. Odbijam sobie za wszystkie czasy. Nie ma dnia bez pysznych trunkow. Ale co, musze sie nacieszyc, bo od nastepnego cyklu znowu zakaz :P

krycha.stara, Phyllis, Moko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
‹‹ 707 708 709 710 711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ