35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:Phyllis jaka Ty odmieniona, fiu, fiu:)
taka mała odmiana na wiosnęMoko, MoBo, Storczyk31, She Wolf, Jastin76, aszka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dzieki laski! Wlasnie moze jakies ciasto z owocami, to chyba prosto zrobic. Sledzie w smietanie to smaczny pomysl ale juz za pozno, sledzia juz nie kupie bo sklepy na sobote pozamykane (tylko takie markety male sa otwarte).
Phyllis wow jaka fota! To Ty?MoBo, Phyllis, She Wolf, Jastin76, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani, ja bym zrobiła szarlotkę z budyniem i kruszonką
kruche ciasto
budyń śmietankowy albo waniliowy (można wylać jeszcze ciepły)
połówki jabłek
kruszonka, może być z dodatkiem gorzkiej czekolady lub zamiast tego posyp płatkami migdałowymi i grubym cukrem
gwarantuję że zniknie w mgnieniu okaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 20:24
Jastin76, aszka, Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
sałatka to ja uwielbiam taką: gotowany aldente kalafior, świeże pomidory, jajka gotowane na twardo i sos jogurtowo majonezowy 3:2 delikatnie doprawiamy solą i pieprzem i ewentualnie odrobina zielonej pietruszki
radzę wszystko ułożyć warstwami a sosem (zabierz w słoiku) polać tuż przed postawieniem na stółJastin76, aszka, Moko, Storczyk31, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jusst wrote:No w końcu uwierzyła, ale dzwoniła na konsultacje do naszej trzeciej przyjaciółki, która wiedziała
Ale lepszy byl jej mąż, który uznał, że ładnie ją wkręciłyśmy, ze uwierzyła i do mojego na konsultację dzwonił!
Piekne!Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:wazne by do usg nie uzywano zelu,nie jest wskazany dla starających sie przed ovu,a w ciązy to cholera wie.Ile ludzi tyle opinii
Jagna tz ze jak idę do gina przed ovulacja to jestem cykl w plecy jak użyje tego żelu ???
Czy jak to rozumieć lub na ile przed iść ?
-
Jagna 75 wrote:oj tam,oj tam...dzis mozesz powiedziec ze to ty...dzis to nie kłamstwo
w sumie fakt - tak naprawdę z tą Bellucci to był żart
pierwiastko, zgadzam się dziewczynami - startuj w jakimś programie kulinarnymkrycha.stara, pierwiastka, Dani lubią tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Jagna tz ze jak idę do gina przed ovulacja to jestem cykl w plecy jak użyje tego żelu ???
Czy jak to rozumieć lub na ile przed iść ?
Mysle ze jesli do ovu jest kilka dni to taki zel nie zaszkodzi,nie znam sie na tym co uzywają ginekolodzy,w jakim stopniu miałoby zaszkodzic ewentualnym plemnikom.Az tak nie byłam dociekliwa na wizycie,raczej to co na monitorze mnie interesowało.Ale kiedy znów byłam wczoraj na monicie(ovu mam miec w poniedziałek)to nie uzywał zelu,moze obawiają sie uzywac aby jajcom nie zaszkodzic albo plemnikom...takiej wiedzy brak niestety.Jastin76 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:piękna jestes skromnie podsumowując fotke
raczej Bellucci
ideał kobiety dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie - no i daje nadzieję: swoje dzieci urodziła po 40-tce
Moko, Jastin76, krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:raczej Bellucci
ideał kobiety dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie - no i daje nadzieję: swoje dzieci urodziła po 40-tce
My tez bedziemy idealne i urodzimy przed 40tką i po 40tce i nadal bedziemy pięknei młode..
Jastin76, Phyllis, krycha.stara, Moko, She Wolf, Dani lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:wiesz,moze zel zelowi nie równy,u mnie lekaz nie uzywa na monitoringu zelu,powiedział ze jak jestem przed ovu to bez zelu,tak samo gdy byłam w ciązy tez nie uzył zelu...Dziewczyny tez wypowiadały sie na wątku z CLO ze u nich lekarz tez nie uzywa zelu jesli miała zalecenie bzykania sie z męzem...
Mysle ze jesli do ovu jest kilka dni to taki zel nie zaszkodzi,nie znam sie na tym co uzywają ginekolodzy,w jakim stopniu miałoby zaszkodzic ewentualnym plemnikom.Az tak nie byłam dociekliwa na wizycie,raczej to co na monitorze mnie interesowało.Ale kiedy znów byłam wczoraj na monicie(ovu mam miec w poniedziałek)to nie uzywał zelu,moze obawiają sie uzywac aby jajcom nie zaszkodzic albo plemnikom...takiej wiedzy brak niestety.
Dziekuje ❤
-
krycha.stara wrote:Alez ja jestem nieskromna
Brzydko ja. No, ale ciezko wypracowalam wage, ktorej od liceum nie moglam osiagnac, wiec jestem w szoku i jakby na haju. Wybaczycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 00:14
krycha.stara, aszka, MoBo lubią tę wiadomość