35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecony przez koleżankę weganke i moja pani aku tez zatwierdziła. Po innych mnie wzdymało a po tym nie. I biorę tylko jedna tabletke a nie po każdym posiłku.
https://healthforce.com/cleansing-detoxification/friendly-force-the-ultimate-probioticpierwiastka lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No jak to co? Dziecko robisz jako i my robimy
A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.MoBo, Moko, Jagna 75, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej
Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat
Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej
Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat
Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*
She ja zamawialam z iherb.com
Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych. -
MoBo wrote:She ja zamawialam z iherb.com
Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych.
No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.
Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekacMoBo, Kazia, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jastin76 wrote:Jesteśmy we dwie
ja czasem czytam i nie wiem o co chodzi
dokształcam się
Kazia, MoBo, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kazia wrote:Na prawdę nie sadziłam, że tyle zachodu będzie z tą robotą
A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.Kazia, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
She Wolf wrote:No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.
Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekac
She bo np w Szwajcarii jakoś do 75 chf jest wolne od podatku. Wiec jeżeli jest poniżej to custom nie zatrzymuje i nic nie płacę. Jak powyżej to tak. Wiec może ty coś podobnego masz? Musisz sprawdzić.
Dlatego ja wolę częściej a poniżej bo wysyłka jakoś tylko 5 dolarów.She Wolf lubi tę wiadomość
-
Stanowisko pracy - jest
Zielona - jest
Witam się Królowe moje
Piękny dzień. Pięęęęęękny!
Dzisiaj jadę po zestaw ćwiczeń na mój kręgosłup i zaczynam jazdę
Dziewczyny tak wrócę jeszcze do tycia po hormonach. Myślę, że to kwestia indywidualna, każda ma inny organizm i inaczej reaguje na różne leki. Ja np po bromergonie czuję się wyśmienicie a jest milion kobiet, które chodzą po ścianach po nim.
Znam kobiety które chudną po stymulacjach i znam takie które tyją.
A antykoncepcja? sporo kobiet tyje po antykach a ja?? brałam przez lata długie długie... i chudłam. po odstawieniu przytyłam 15 KG!!!!
No a tak poza tym co słychać?MoBo, Kazia, pierwiastka, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
dzień dobry
dziś jest dzień cudu - nasza Ren, której niejedna z nas kibicowała, ma zieloną kropkętoż to cud prawdziwy! u nas też on się zdarzy
Saramago, Kazia, Storczyk31, padington, pierwiastka, Dani, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, nadaje z roboty bo studenty eseje kaligrafują to chwila wytchnienia jest
W domu armagedon bo ślubny ma infekcję gardła, łamanie w kościach i bolącą głowę od wczoraj a że na noc zaaplikował polopirynę i poty go oblały to dzisiaj już nie ma apetytu, nie daje buziaka nawet w policzek, ogłosił celibat póki nie wyzdrowieje, cudownie chybabo vit C już dodatkowo nie chce brać ani herbaty z imbirem ani czosnku do kanapki ale uparcie twierdzi że nie chce mnie zarazić
Zła jestem bo jajca bolały,śluz niby wczoraj jakiś był a dziś tempa na glebie więc pewnie coś się szykuje ale jak mój umiera to przecie nie będę konającego do roboty zmuszać
Dobrze że pogodachociaż ładnaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:22
Kazia, Moko, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter