WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecony przez koleżankę weganke i moja pani aku tez zatwierdziła. Po innych mnie wzdymało a po tym nie. I biorę tylko jedna tabletke a nie po każdym posiłku.
    https://healthforce.com/cleansing-detoxification/friendly-force-the-ultimate-probiotic

pierwiastka lubi tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Tak czytam i zastanawiam sie co ja tutaj robie ze swoim zwyklym stymulowanym cyklem :-) :-) hi hi

Jesteśmy we dwie :-D ja czasem czytam i nie wiem o co chodzi ;-) dokształcam się ;-) :-)

MoBo, Moko, rybka33 lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    A 15 kwietnia, czemu pytasz?
    Trzymać kciuki chcem :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No jak to co? Dziecko robisz jako i my robimy :-)
    Na prawdę nie sadziłam, że tyle zachodu będzie z tą robotą ;)
    A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.

MoBo, Moko, Jagna 75, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej :)
    Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat :/

Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*

MoBo, Kazia lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej :)
    Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat :/
    Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*

She ja zamawialam z iherb.com
    Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
    z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych.

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Kazia, dobre :)
    Właśnie tyle było uważania, a teraz zonk! Każdej z nas to przez głowę przeszło :P

krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    She ja zamawialam z iherb.com
    Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
    z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych.

No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.

Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekac :P

MoBo, Kazia, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    Jesteśmy we dwie :-D ja czasem czytam i nie wiem o co chodzi ;-) dokształcam się ;-) :-)
    Juz mi razniej.Dziewczyny to jak jakies szamanki,ale fajnie poczytac o czyms innym,o czyms màdrym

Kazia, MoBo, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No jak to co? Dziecko robisz jako i my robimy :-)
    W sumie racja..nawet teraz leze z nogami w górze hi hi,zalecenie męza...i telefonem w ręku

Kazia, MoBo, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia wrote:
    Na prawdę nie sadziłam, że tyle zachodu będzie z tą robotą ;)
    A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.
    Tez nie byłam swiadoma ze mam cykle bez ovu,ze nie moge naturalnie zajsc w ciàze,prawie 8 lat na antykoncepcji byłam he he,az sie wierzyc nie chce

Kazia, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.

Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekac :P

She bo np w Szwajcarii jakoś do 75 chf jest wolne od podatku. Wiec jeżeli jest poniżej to custom nie zatrzymuje i nic nie płacę. Jak powyżej to tak. Wiec może ty coś podobnego masz? Musisz sprawdzić.
    Dlatego ja wolę częściej a poniżej bo wysyłka jakoś tylko 5 dolarów.

She Wolf lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie z rana zapowiada się piękny dzień choć u mnie słonko jeszcze gdzieś za chmurami i ani jednego promyka nie widać.
    Zapraszam na kawkę.

Kazia, Storczyk31, Jastin76, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość

• Jastin76 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja , w ręku woda z cytryna ;-) pięknie słoneczny dzień się zapowiada :-)
    Musze się wziąść za siebie , dziś rozpoczne sezon lyzworolkowy ;-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

MoBo, Kazia, Storczyk31, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanowisko pracy - jest
    Zielona - jest
    Witam się Królowe moje :)
    Piękny dzień. Pięęęęęękny!
    Dzisiaj jadę po zestaw ćwiczeń na mój kręgosłup i zaczynam jazdę :)

Dziewczyny tak wrócę jeszcze do tycia po hormonach. Myślę, że to kwestia indywidualna, każda ma inny organizm i inaczej reaguje na różne leki. Ja np po bromergonie czuję się wyśmienicie a jest milion kobiet, które chodzą po ścianach po nim.
    Znam kobiety które chudną po stymulacjach i znam takie które tyją.
    A antykoncepcja? sporo kobiet tyje po antykach a ja?? brałam przez lata długie długie... i chudłam. po odstawieniu przytyłam 15 KG!!!!

No a tak poza tym co słychać? :)

MoBo, Kazia, pierwiastka, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

dziś jest dzień cudu - nasza Ren, której niejedna z nas kibicowała, ma zieloną kropkę :) toż to cud prawdziwy! u nas też on się zdarzy :D

Saramago, Kazia, Storczyk31, padington, pierwiastka, Dani, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez siem witam :)
    Sezon rowerowy uwazam za otwarty :) oby tylko tfu tfu nie zaczelo znowu lac!
    Zielona juz jest.

Storczyk31, krycha.stara, pierwiastka, Saramago lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nadaje z roboty bo studenty eseje kaligrafują to chwila wytchnienia jest
    W domu armagedon bo ślubny ma infekcję gardła, łamanie w kościach i bolącą głowę od wczoraj a że na noc zaaplikował polopirynę i poty go oblały to dzisiaj już nie ma apetytu, nie daje buziaka nawet w policzek, ogłosił celibat póki nie wyzdrowieje, cudownie chyba :-D bo vit C już dodatkowo nie chce brać ani herbaty z imbirem ani czosnku do kanapki ale uparcie twierdzi że nie chce mnie zarazić :-D
    Zła jestem bo jajca bolały,śluz niby wczoraj jakiś był a dziś tempa na glebie więc pewnie coś się szykuje ale jak mój umiera to przecie nie będę konającego do roboty zmuszać ;-)
    Dobrze że pogodachociaż ładna ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:22

Kazia, Moko, MoBo lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis wrote:
    dzień dobry :)

dziś jest dzień cudu - nasza Ren, której niejedna z nas kibicowała, ma zieloną kropkę :) toż to cud prawdziwy! u nas też on się zdarzy :D

cudowna wiadomość

Phyllis, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    przydałoby się do tej kawy ciacho
    przyjemnego dnia ;)

Jak lektura?

‹‹ 715 716 717 718 719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ