X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecony przez koleżankę weganke i moja pani aku tez zatwierdziła. Po innych mnie wzdymało a po tym nie. I biorę tylko jedna tabletke a nie po każdym posiłku.
    https://healthforce.com/cleansing-detoxification/friendly-force-the-ultimate-probiotic

pierwiastka lubi tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Jastin76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Tak czytam i zastanawiam sie co ja tutaj robie ze swoim zwyklym stymulowanym cyklem :-) :-) hi hi

Jesteśmy we dwie :-D ja czasem czytam i nie wiem o co chodzi ;-) dokształcam się ;-) :-)

MoBo, Moko, rybka33 lubią tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    A 15 kwietnia, czemu pytasz?
    Trzymać kciuki chcem :)

She Wolf lubi tę wiadomość

• Kazia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No jak to co? Dziecko robisz jako i my robimy :-)
    Na prawdę nie sadziłam, że tyle zachodu będzie z tą robotą ;)
    A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.

MoBo, Moko, Jagna 75, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej :)
    Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat :/

Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*

MoBo, Kazia lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Mobo to tez pewnie prawda. Z trawieniem mam problemy, choc ostatnio jak nie jem nabialu to czuje sie lepiej :)
    Jak zamawiasz probiotyk z tej strony to musisz placic custom charges? Bo raz z USA zamowilam suplementy i musialam sporo zaplacic wlasnie tych oplat :/
    Kaziu, to jeszcze chwile poczekaj z kciukami Kochana :*

She ja zamawialam z iherb.com
    Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
    z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych.

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Kazia, dobre :)
    Właśnie tyle było uważania, a teraz zonk! Każdej z nas to przez głowę przeszło :P

krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    She ja zamawialam z iherb.com
    Tam jest droższy ale i tak taniej niż w Europie. Jedynie ta stronka wysyła jakiekolwiek zioła do Szwajcarii. Nic nie zapłaciłam dodatkowo. z UK nie będziesz miała problemu bo USA nie ma problemu z wysyłka, wiec znajdź najtaniej i juz.
    z iherba może cię przekierowac na ich uk oddział. A i ja zawsze biorę przesyłkę najtańsza 2-3 tyg a i tak przychodzi po ok 7 dniach roboczych.

No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.

Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekac :P

MoBo, Kazia, Moko, krycha.stara lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin76 wrote:
    Jesteśmy we dwie :-D ja czasem czytam i nie wiem o co chodzi ;-) dokształcam się ;-) :-)
    Juz mi razniej.Dziewczyny to jak jakies szamanki,ale fajnie poczytac o czyms innym,o czyms màdrym

Kazia, MoBo, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No jak to co? Dziecko robisz jako i my robimy :-)
    W sumie racja..nawet teraz leze z nogami w górze hi hi,zalecenie męza...i telefonem w ręku

Kazia, MoBo, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia wrote:
    Na prawdę nie sadziłam, że tyle zachodu będzie z tą robotą ;)
    A najbardziej mi się śmiać chce z mojej antykoncepcji, jakbym wiedziała, że tak trudno mi będzie zajść, to bym sobie głowy nią nie zawracała.
    Tez nie byłam swiadoma ze mam cykle bez ovu,ze nie moge naturalnie zajsc w ciàze,prawie 8 lat na antykoncepcji byłam he he,az sie wierzyc nie chce

Kazia, rybka33, krycha.stara, Jastin76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    No wlasnie z iHerb zamawialam. Nie wiem jak oni to naliczaja, bo wtedy spore zakupy zrobilam, a jesli teraz tylko za ta jedna rzecz tyle samo custom zaplace to mi sie to nie oplaci.

Haha, nawet moj ojciec mi mowil, ze kiedys tak kazal mi uwazac, a teraz zaluje ze nie wpadlam za malolata, bo nie moze sie juz wnukow doczekac :P

She bo np w Szwajcarii jakoś do 75 chf jest wolne od podatku. Wiec jeżeli jest poniżej to custom nie zatrzymuje i nic nie płacę. Jak powyżej to tak. Wiec może ty coś podobnego masz? Musisz sprawdzić.
    Dlatego ja wolę częściej a poniżej bo wysyłka jakoś tylko 5 dolarów.

She Wolf lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panie z rana zapowiada się piękny dzień choć u mnie słonko jeszcze gdzieś za chmurami i ani jednego promyka nie widać.
    Zapraszam na kawkę.

Kazia, Storczyk31, Jastin76, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość

• Jastin76 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja , w ręku woda z cytryna ;-) pięknie słoneczny dzień się zapowiada :-)
    Musze się wziąść za siebie , dziś rozpoczne sezon lyzworolkowy ;-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

MoBo, Kazia, Storczyk31, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stanowisko pracy - jest
    Zielona - jest
    Witam się Królowe moje :)
    Piękny dzień. Pięęęęęękny!
    Dzisiaj jadę po zestaw ćwiczeń na mój kręgosłup i zaczynam jazdę :)

Dziewczyny tak wrócę jeszcze do tycia po hormonach. Myślę, że to kwestia indywidualna, każda ma inny organizm i inaczej reaguje na różne leki. Ja np po bromergonie czuję się wyśmienicie a jest milion kobiet, które chodzą po ścianach po nim.
    Znam kobiety które chudną po stymulacjach i znam takie które tyją.
    A antykoncepcja? sporo kobiet tyje po antykach a ja?? brałam przez lata długie długie... i chudłam. po odstawieniu przytyłam 15 KG!!!!

No a tak poza tym co słychać? :)

MoBo, Kazia, pierwiastka, Moko, She Wolf lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

dziś jest dzień cudu - nasza Ren, której niejedna z nas kibicowała, ma zieloną kropkę :) toż to cud prawdziwy! u nas też on się zdarzy :D

Saramago, Kazia, Storczyk31, padington, pierwiastka, Dani, Moko, Jastin76 lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez siem witam :)
    Sezon rowerowy uwazam za otwarty :) oby tylko tfu tfu nie zaczelo znowu lac!
    Zielona juz jest.

Storczyk31, krycha.stara, pierwiastka, Saramago lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nadaje z roboty bo studenty eseje kaligrafują to chwila wytchnienia jest
    W domu armagedon bo ślubny ma infekcję gardła, łamanie w kościach i bolącą głowę od wczoraj a że na noc zaaplikował polopirynę i poty go oblały to dzisiaj już nie ma apetytu, nie daje buziaka nawet w policzek, ogłosił celibat póki nie wyzdrowieje, cudownie chyba :-D bo vit C już dodatkowo nie chce brać ani herbaty z imbirem ani czosnku do kanapki ale uparcie twierdzi że nie chce mnie zarazić :-D
    Zła jestem bo jajca bolały,śluz niby wczoraj jakiś był a dziś tempa na glebie więc pewnie coś się szykuje ale jak mój umiera to przecie nie będę konającego do roboty zmuszać ;-)
    Dobrze że pogodachociaż ładna ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 09:22

Kazia, Moko, MoBo lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phyllis wrote:
    dzień dobry :)

dziś jest dzień cudu - nasza Ren, której niejedna z nas kibicowała, ma zieloną kropkę :) toż to cud prawdziwy! u nas też on się zdarzy :D

cudowna wiadomość

Phyllis, Storczyk31, Jastin76 lubią tę wiadomość

• padington Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    przydałoby się do tej kawy ciacho
    przyjemnego dnia ;)

Jak lektura?

‹‹ 715 716 717 718 719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ