35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:miałam o to samo zapytać
nie wiem do czego się odnieść, bo nie piszesz ze szczegółami, ale nie rozumiem, jaki jest sens straszyć ciężarną?
Bo to w TV jest tylko pięknie a rzeczywistośc zupełnoie inna a że kobiecie hormony buzują to też widzi to trochę inaczej ale tak ja just pisze nie ma w nich ani kszty empatii tak jak w tych kawałach następny proszę i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:31
-
Cześć Laski ...
od 12 próbuję coś napisać tylko, że ślad po tym nie zostaje : -)
Saramago brak słów, trzeba by zrobić laparoskpie tylko tym razem u jakiegoś normalnego, a nie mechanika.
Jusi nie nerwuj się nie wolno w Twoim stanie
A u mnie 11 dpt 2 dniowych zarodków beta 10,8. ....MoBo, Storczyk31, Dani, Eltasz lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Kabe wrote:Cześć Laski ...
od 12 próbuję coś napisać tylko, że ślad po tym nie zostaje : -)
Saramago brak słów, trzeba by zrobić laparoskpie tylko tym razem u jakiegoś normalnego, a nie mechanika.
Jusi nie nerwuj się nie wolno w Twoim stanie
A u mnie 11 dpt 2 dniowych zarodków beta 10,8. ....MoBo lubi tę wiadomość
-
Kazia wrote:Kabe czyli ciąża ?
Powtórka za 2 - 3 dni, jeśli będzie rosła to ok. Także jeszcze szampana nie otwieram.... ale jedno zyskałam pierwszy raz w życiu mam beta więcej niż 2 ....MoBo, Storczyk31, Kazia, Moko, jusst lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
Kabe kciukam, cudownej dużej bety, niech rośnie
Kabe lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Kabe wrote:Powtórka za 2 - 3 dni, jeśli będzie rosła to ok. Także jeszcze szampana nie otwieram.... ale jedno zyskałam pierwszy raz w życiu mam beta więcej niż 2 ....
Kabe, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Ja też się odzywam z drogi... Pięknie trzymałyście te kciuki, bo wszystko jest w porządku;) Moja truskawka ma już 2,98 cm, serduszko pika i jesteśmy bardzo szczęśliwi;)
Kabe, pieknie i trzymam kciuki;)
Jusst cieszę się, że i u Ciebie ok.
Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wsparcie ♡Storczyk31, Kazia, jusst, MoBo, Kabe, Jastin76, Dani, Zuzia1, Jot, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kabe trzymam kciuki za piekna kolejna bete
Moko superKabe, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny