X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka oby @ nie przylazł :))))) !

milka1 lubi tę wiadomość

Eltasz
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Milka oby @ nie przylazła :))))) !

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OBY! Co miesiąc na to liczę, ech... jak każda z nas zresztą ...
    Niech nasza wiara w wirtualną kolejkę pomoże, ciąża nie trwa w nieskończoność, a Jot przydałoby się towarzystwo w oczekiwaniu ;-) czeka tam na nas :-) więc jej nie zawiedźmy :-)

Trzymam za Was kciuki :-)

Eltasz lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Ha, to tak jak ja :-) też będę 1 testować! Nad morzem co prawda, więc sprawdzę na dwa dni przed spodziewaną,jeszcze przed wyjazdem, chociaż wynik testu może nie być wiarygodny, więc na długi weekend majowy nad morzem albo będę zdychać z bolesnym okresem albo może już bez @

Cholera kolejna mi się wcina do kolejki :D normalnie jak w PRL-u walka hahahahhah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:54

milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Jot Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ja na Was czekam oczywiście, bo smutno w kolejce samej....pozwolicie, że jak już mam to pierwsze miejsce to go już zachowam ;) ale z tego co widzę każda ma tu swoje imienne miejsce, kwestia tylko kiedy je zajmie :)!

Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot wrote:
    Dziewczynki, ja na Was czekam oczywiście, bo smutno w kolejce samej....pozwolicie, że jak już mam to pierwsze miejsce to go już zachowam ;) ale z tego co widzę każda ma tu swoje imienne miejsce, kwestia tylko kiedy je zajmie :)!

Masz już zagwarantowane to pierwsze miejsce w tej kolejce i nie może się to absolutnie zmienić! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:58

milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot, jaki smutek, Ty tam się do nas uśmiechaj szczęśliwa i machaj do nas a my tam zaraz dołączymy, każda w swoim czasie i jak Margaret napisała, jak w PRL'u walka, a co :-) trzeba jakąś wesołą odskocznię znaleźć, a ta kolejka to mi się spodobała :-)
    Teraz jak tam jesteś to my tym bardziej z nadzieją patrzymy, zeby dołaczyć :-)
    Ciesz się i machaj, już niedługo dołączymy :-) nie myśl sobie, ze sama tam tak będziesz, co to to nie ! :-)

Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Jot, jaki smutek, Ty tam się do nas uśmiechaj szczęśliwa i machaj do nas a my tam zaraz dołączymy, każda w swoim czasie i jak Margaret napisała, jak w PRL'u walka, a co :-) trzeba jakąś wesołą odskocznię znaleźć, a ta kolejka to mi się spodobała :-)
    Teraz jak tam jesteś to my tym bardziej z nadzieją patrzymy, zeby dołaczyć :-)
    Ciesz się i machaj, już niedługo dołączymy :-) nie myśl sobie, ze sama tam tak będziesz, co to to nie ! :-)

Właśnie nie myśl sobie Jot że sama zostaniesz, o nie moja droga. My szybko sie postaramy tzn juz się postarałyśmy tylko czekamy na pozwolenie :D
    Właśnie taka odskocznia poprawia humor! :) idźmy ta drogą i nie zbaczajmy nigdzie :P

milka1 lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wypuść świnie na salony!!! Cholera jasna! Moja świnka morska mi kabel od lampy przegryzła! Koniec swobodnego biegania po mieszkaniu!
    Kot ma w dupie i leży na oknie i jej nie przypilnował!
    I nawet jak ją zwyzywałam, TY świnio to sobie nic nie zrobiła, bo w końcu świnia!

Ja się na dzisiaj wyłączam, bo się zdenerwowałam! Kuźwa!

Adelajda lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz z innej beczki tez na odskocznie :)
    Jestem ciekawa dziewczynki moje jak Wam się spodoba i jak odbierzecie tą piosenkę:
    https://www.youtube.com/watch?v=ENBIagz1ZG0

Mam wiele piosenek które uwielbiam i kocham ale ta ma jak dla mnie pewną moc. Słowa nie maja nic wspólnego z nami(czytaj ovufriend) ale jak dla mnie ma niesamowicie pozytywne nastawienie i właśnie tą moc, że wszystko jest możliwe i wszystkie marzenia można spełnić, WSZYSTKIE! :D
    Piosenka jest ze znanego serialu lat 80-tych, w Polsce pewnie emisje miał w latach 90-tych. Często oglądamy z moim misiem i jest wiele sezonów i odcinków, więc jak będziecie miały ochotę to polecam, świetny serial zresztą jak wiele z tamtych lat :)
    Pewnie od razu odgadniecie jaki to serial :)

milka1, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to top 10 z tego serialu, tez polecam bo świetne kawałki :) :

https://www.youtube.com/watch?v=aQmba21VeW4

ta tez rewelacyjna:
    https://www.youtube.com/watch?v=j4ueaD22hg8

ale muzycznie się zrobiło heheh

Nie wiem jakie macie gusta muzyczne, czy trafiłam??
    Ja kocham rocka ale tez muzykę z lat 80-tych i początku 90-tych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:02

Eltasz lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    I wypuść świnie na salony!!! Cholera jasna! Moja świnka morska mi kabel od lampy przegryzła! Koniec swobodnego biegania po mieszkaniu!
    Kot ma w dupie i leży na oknie i jej nie przypilnował!
    I nawet jak ją zwyzywałam, TY świnio to sobie nic nie zrobiła, bo w końcu świnia!

Ja się na dzisiaj wyłączam, bo się zdenerwowałam! Kuźwa!

Milka Ty się kochana tak nie denerwuj, bo źle to wpływa.. no wiesz :) a co poradzisz, świnia to świnia :) ale Twoja i na bank kochana :)

milka1 lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret rozwaliłaś mnie na łopatki! Nie, no nostalgia i uśmiech ! Wystarczył jeden utwór! Brawo!
    No tak, świnia, to świnia - niszczyciel jeden. Już się nie denerwuję, ja mam wybuch i zaraz mi przechodzi, taki charakter:-(
    A fakt, słodka jest i kochana, długowłosa i jak baba lubi jak się ją czesze albo kąpie :-)

Rozwaliłaś mnie tymi utworami! Boska jesteś!

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Margaret rozwaliłaś mnie na łopatki! Nie, no nostalgia i uśmiech ! Wystarczył jeden utwór! Brawo!
    No tak, świnia, to świnia - niszczyciel jeden. Już się nie denerwuję, ja mam wybuch i zaraz mi przechodzi, taki charakter:-(
    A fakt, słodka jest i kochana, długowłosa i jak baba lubi jak się ją czesze albo kąpie :-)

Rozwaliłaś mnie tymi utworami! Boska jesteś!

hahahha cieszę się że przypadły do gustu, mogłabym Was zasypać różnymi piosenkami ale za duzo tego mam, lubię i nie do każdego mozna trafić :)mogłabym duzo mówić i opowiadać o wszystkim co z tym związane, mam trochę koncertów i wariacji przeżytych z tym wszystkim. MOże kiedys książke napisze :P hahaha żartowałam hahahh

Wiem że jestem bosko :P heheheh ale tak powaznie to mój tez mówi że skromności mi czasami potrzeba bo właśnie jak mam humor to mówię, wiem że jest cudna, piekna, inteligentna i w ogóle ale jak mam doła to strasznie krytykuje siebie ale mojemu czasami wychodzi mnie sprowadzić do stanu wyjściowego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:43

milka1 lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak już będziemy w kolejce, to nam czas umilisz różnymi utworami :-)))

A po co komu skromność? Grunt, żebyśmy siebie same zachwalały, a co! Nie musimy wtedy oczekiwać komplementów, pochwał, same sobie ich dostarczajmy :-)
    Nasze samopoczucie w naszych rękach!!! :-)

Margaret.Se, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Wiesz jak już będziemy w kolejce, to nam czas umilisz różnymi utworami :-)))

A po co komu skromność? Grunt, żebyśmy siebie same zachwalały, a co! Nie musimy wtedy oczekiwać komplementów, pochwał, same sobie ich dostarczajmy :-)
    Nasze samopoczucie w naszych rękach!!! :-)

Ok, będę podrzucać różne kawałki :)

To prawda co same sobie zapodamy to nasze hehehe
    Kiedyś byłam z facetem, od którego otrzymałam tyle komplementów w ciągu 5lat, które było mozna policzyć na palcu jednej ręki. No cóż wydawało mi się że go kocham ale w porę się ocknęłam hahahah
    Teraz mam więcej komplementów od mojego w ciągu dnia a czasami godziny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:13

milka1 lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie Margaret, romantyk Ci się trafił, że hej!
    Pomyłki w naszym życiu pod postacią dziwnych typów nam się zdarzają, najważniejsze, kiedy potrafimy zdać sobie sprawę z tego, czego potrzebujemy i przy kim będziemy się czuły jak boginie hehe :-))

Margaret.Se, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze, kiedy potrafimy zdać sobie sprawę z tego, czego potrzebujemy i przy kim będziemy się czuły jak boginie hehe :-))[/QUOTE]

i właśnie tego się trzymajmy! :D

milka1, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrgaret.Se, zaskoczyłaś mnie tymi piosenkami, ja nie śledziłam tego serialu, ale klimatycznie są fajne :)

Moje drogie, nasza emocjonalność jest wpisana w naszą naturę :), i to jest uważam piękne :)

milka1, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dla nowych na tym wątku 0dance3.gif

Ale nastukałyscie, troche przejrzałam stron. U mnie dziś lepiej, uff w końcu zjadłam obiad i kolację. Nawet troche posprzątałam w domu a tak ogólnie to prawie cały dzień przeleżałam :)

Margaret fajne piosenki, moje ulubione to np romantycznie https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA albo nastroj taki zwykły to słucham np ze starszych https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A :D

Jot popieram :)

Milka kot mnie wygrzał, a Twoj sie wygrzewał na paprapecie to nie widział co swinia robiła! Pewnie w tajemnicy!

Margaret.Se, milka1, Adelajda lubią tę wiadomość

‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ