35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:MoBo, mi się wydaje, że to dzięki tym moim kciukom przy zakupie maszyny do chleba. Obiecałas cionżę za te kciuki za maszynę i proszę. Jest!!
Właśnie!!! Ja wiedziałam, że ona odmieni mi życiepo nitce do kłębka pamiętasz?
jusst, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Pamiętam jakby to było dziś!!!
Ja, tez wiedziałam, ze moje życie odmieni czerwone wino i chia.
Musi że dla chuopa jakich zaleceń brakuje
U mnie chyba nadal płodne więc po pracy relaks na kanapietylko niestety mój ma nadal gardło zawalone i amory to ostatnia rzecz o jakiej myśli
jusst lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo jeden złoty strzał wystarczył
Gratuluję
MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
hej Wam:)
Mobo cudnie, gratulacje...!niech sie teraz dobrze dzieje...
przy okazji jak juz sie zalogowalam to zapytam, czy nasiona chia zadzialaja jak je po prostu wsypie do jogurtu i zjem bo tak robie
Mobo to poprosze teraz zelazny zestaw co robic, zeby zajsc
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!Storczyk31 lubi tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Jagna te mutacje ma masa dziewczyn na forum i jak maja przepisany kwas na recepte i acard i zachodzą
MoBo ciaza,gratuulacje :*
Loret buziaczeki :*aszka, pierwiastka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
jusst wrote:A dajesz im trochę czasu, żeby napęczniały? 15 minut minimum?
yyy nie, to zaczne je wsypywac wczesniej w takim razie... dzieki:)
Aszko dzieks i wzajemnie
kurcze ja biore ten kwas na recepte i acard i tak caly czas licze ze sie uda a tu nic....
wczoraj pewna starsza pani zapytala mnie wiedzac ze nia mam dzieci ile mam lat i jak jej powiedzialam to tak wywrocila galami wymownie, jak to mozliwe ze w tym wieku jeszcze nie masz dzieci no i raczej ich nie bedzie bo przeciez jestem stara... wrrrrr....
ostatnio wpadlo mi w oko fajne zdanie ( chyba z wywiadu z lek. Debskim) na temat poznego macierzynstwa - " mama last minute"
MoBo lubi tę wiadomość
loret1 -
Loret, staraj się nie przejmować takimi- jak to określiłaś łagodnie starszymi paniami- ja mam na takie inne określenie
A co u Ciebie. Byłaś już z wynikami badań u lekarza, bo już nie pamiętam na jakim etapie jesteś;/MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:Mobo to poprosze teraz zelazny zestaw co robic, zeby zajsc
Nie mam pojęcia co dokładnie pomoglo, bo za dużo zmieniłam
Drugi cykl bez glutenu i nabiału.
Dodałam od polowy poprzedzajacego cyklu tabletki royal jelly/pyłek pszczeli i propolis.
Zaczęłam probiotyk, młody jęczmień i lupine babki jajowatej na wyregulowanie trawienia.
Poza tym piłam mieszanka mojej pani aku, ktora w tym cyklu miała coś na wylusofanie
loret1, Dani, pierwiastka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mango,jestem w pracy dzisiaj do wieczora, bułeczki z pracowni wypieków 'puszyste bułeczki' takie z ziemniaki
Doktorowa nie przyjmuje w Poznaniu, poszłam z polecenia, jak chcesz więcej info to na privMango lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Mango,jestem w pracy dzisiaj do wieczora, bułeczki z pracowni wypieków 'puszyste bułeczki' takie z ziemniaki
Doktorowa nie przyjmuje w Poznaniu, poszłam z polecenia, jak chcesz więcej info to na privOdezwę się wieczorkiem. Dzięki
pierwiastka lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Moko wrote:Loret, staraj się nie przejmować takimi- jak to określiłaś łagodnie starszymi paniami- ja mam na takie inne określenie
A co u Ciebie. Byłaś już z wynikami badań u lekarza, bo już nie pamiętam na jakim etapie jesteś;/
bylam Moko no to byl kosmos ta wizyta.... okazalo sie, ze mam wyniki w miare ok i gdybym przyszla w styczniu to zalapalabym sie rzadowy program a tak musimy podjac decyzje czy ivf czy iui...? pocieszajace ze gdy podejdziemy do ivf to zalapie sie na refundacje lekow... lekarka powiedziala ze do konca czerwca jest refundacja a potem nie wiadomo...
ja ogolnie jestem skolowana bo nie wiem co robic...
czytam wlasnie tu o tych ziolach, aku, dietach i juz nie wiem co robic...
zapisalam sie na kwiecien z mysla ze idziemy w ivf bo nie ma czasu i trzeba isc za ciosem ale mam jakas blokade wewnetrzna:( czuje ze nie mam przygotowanego organizmu( biore tylko suplementy, acard, kwas 5 mg, bromka i euthyrox) i boje sie nie powodzenia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:01
loret1 -
MoBo wrote:Nie mam pojęcia co dokładnie pomoglo, bo za dużo zmieniłam
Drugi cykl bez glutenu i nabiału.
Dodałam od polowy poprzedzajacego cyklu tabletki royal jelly/pyłek pszczeli i propolis.
Zaczęłam probiotyk, młody jęczmień i lupine babki jajowatej na wyregulowanie trawienia.
Poza tym piłam mieszanka mojej pani aku, ktora w tym cyklu miała coś na wylusofanie
o matko to troche tego bylo, ale Ty jestes w tym obeznana, oczytana to latwiej poszlo... najwazniejsze ze skutecznie:)
a te ziola na luza to moze by mi sie przydaly...
zastanawiam sie czy mozna laczyc ziola z lekami i innymi suplementami, zeby z tego wszystkiego nie zaszkodzic sobie.... nie chcesz wpasc do mnie na 3 miechy w slusznej sprawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:07
loret1 -
MoBo kurcze ja chyba tez przestane gluten jesc i nabial...Skoro Tobie pomoglo!
A tak wogole, Ty zeszlas z glutenu i nabialu z jakiegos powodu konkretniejszego czy tak sprobowalas a nuz pomoze?
Strasznie sie ciesze ze Ci sie teraz udalo, bo Twoj przyklad napawa nadzieja dla nas innych staraszek-weteranek
Jeszcze nie gratuluje ale juz raduje sie z Twojego powodu!loret1, Saramago, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ja na stymulowanym cyklu raczej z zajsciem nie mam problemu,bo skoro udało sie na pierwszym cyklu z clo i ovitrelle...boje sie raczej juz o ciàze
Dlatego acard i zwiekszona dawka kwasu.