35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Otóż chodzi o metodę robienia usg dopochwowego przez lekarza.Do tej pory robiono mi je na leżąco z rękami pod pupa i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:30
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Storczyk pytam bo ja mieszkam za granicą i pomyślałam, że może któraś też
Aszka szok!! Usg na pieska? Pierwsze słyszę. Chyba lekarz ją "wykorzystał ". Ja bym to zgłosiła gdzieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:30
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Storczyk pytam bo ja mieszkam za granicą i pomyślałam, że może któraś też
Aszka szok!! Usg na pieska? Pierwsze słyszę. Chyba lekarz ją "wykorzystał ". Ja bym to zgłosiła gdzieś.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusst wrote:Ja miałam też na fotelu. Ale wydaje mi się, ze to praktyka na NFZ, żeby szybciej było, na fotel, badanie, usg, bach, następna. W dwóch gabinetach na NFZ byłam w ostatnim czasie i w obydwu taka praktyka. W jednym, z którego zrezygnowałam, nie było nawet kozetki...
MoBo lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Hahaha, no własnie nie skumamałam. Ten owoc, to suszona sliwka, ale tylko jeszcze dzisiaj, jutro nastąpi zmiana.
Mówisz, że Ivar, ja tam Bjorna mimo wszystko obstawiam. Ma charakter, charyzme, a że wcześniej nie chciał go ciuknąć, cóż... Ragnar też kiedyś inny byl. A to krew z krwi...
No i się wyjaśniło. Śliweczka. Jem ich ostatnio dużo
Ivar ma ochotę zadźgać ojca, bo pytałaś czy zabiją Ragnara a że Bjorn powinien zostać królem oczywista oczywistość. ale ale nie uśmiercajmy go jeszcze.
Poza tym najważniejsze, że Floki żyje. Kocham Go
Aszka!!!! na pieska???? OMG.... Never Ever. Chyba bym się nie zgodziła. ale że jak klęknęłaś na fotelu czy jak???? jesteś pewna co wsadzał?? ghihihi taki żarcikStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Ivar ma ochotę zadźgać ojca, bo pytałaś czy zabiją Ragnara a że Bjorn powinien zostać królem oczywista oczywistość. ale ale nie uśmiercajmy go jeszcze.
Poza tym najważniejsze, że Floki żyje. Kocham Go
No, ale królem moze zostać, ten kto zabije Ragnara, stąd moja logika. A co do Flokiego, to nie trawię typa od pierwszego odcinka, a wiem, że wszyscy go lubią.
MoBo lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:No, ale królem moze zostać, ten kto zabije Ragnara, stąd moja logika. A co do Flokiego, to nie trawię typa od pierwszego odcinka, a wiem, że wszyscy go lubią.
coś Ty... Bjorn nie zabije ojca! Jak można nie kochać Flokiego. genialna rola, genialny aktor:*
jusst lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:coś Ty... Bjorn nie zabije ojca! Jak można nie kochać Flokiego. genialna rola, genialny aktor
:*
Zabije.Zabije, będzie jak ojciec! A co do Flokiego, no właśnie. Paczeć nie moge na niego. NIe mówię, że źle gra, ale wizualnie mnie po prostu odrzuca i wkurza, no.
-
Bulkaasia sa na tym forum dziewczyny co w Londynie mieszkaja. Albo w innych miejscach na swiecie. Ja nie mieszkam w Polsce.
Gre O Tron wczoraj widzielismy wieczoremAle byla ekscytacja widziesz ich wszystkich po roku!
A Wikingow skonczylismy kilka dni temu. Ja nie sadze ze ktorys z synow zabije Ragnera bo to by sie nie zgadzalo z historia.
Trzymam kciuki za pecherzyki Twoje Karina i Twoje Eltaszku!
Jusst super wiesci!
Milego dnia dziewczyny!
Storczyk31, MoBo, karina76, Marie lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
czesc
jak zwykl z doskoku ,ale czas, czas...
Widzialam pytatnie o wit D- trzeba zrobic metabolit, ale chyba nie ma juz tej promocji ze 80 zl w diagnostyce.Ale do konca czerwca sa 2 inne pakiety- ja skorzystalam z tego:
"Pakiet zawiera następujące badania:
Homocysteina
Hemoglobina glikowana
Elektrolity (Na, K)
Wapń całkowity
Witamina D metabolit 25(OH)
Kwas foliowy
Ferrytyna
Promocyjna cena Pakietu w ramach akcji "Żyj zdrowo, bądz aktywny" (po okazaniu bonu zniżkowego") wynosi 99 zł . Wartość pakietu badań bez zniżki wg. cennika oddziału małopolskiego to 290 zł."
Mysle ze warto bo przy staaniach i zwraca sie uwage na kw. foliowy, i Wit D i homocysteine....
MoBo lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A poszam tylko na spotkanie, a tu niedosc ze naklepalyscie duuuuzzzzoooo to jeszcze o czym
To badanie na pieska brzmi mi podejrzanieale jak fotela lekarz nie ma w gabinecie to co zrobic?!
Mnie na pierwszej wizycie w klinice babka odbyt palcem badala i bardzo bylam zniesmaczonaPonoc sprawdzala czy tam endo moze byc.
-
bulkaasia wrote:Jusst jestem z Koszalina ale od 8 lat mieszkam w Londynie
A ja 60 km od Koszalina a od 12 lat w Londyniew ktorej czesci mieszkasz?
MoBo, Marie lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty