35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulkaasia- wysle Ci info na priv (tez wysle zaproszenie)
Ja jutro wizyte? Nie. To nie ja. Nie mam jutro zadnej wizyty.
She- dziura w pepku? O matko. Jak to wyglada? Widac cos przez ta dziure??Kazia, krycha.stara lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hej,
Dziękuję za te kciuki i wszystko inne, ale muszę prosić żebyście trzymały je dalej, bo niestety test pappa namieszał i jutro jadę zrobić nifty.
Dr sama była w szoku, że przy tak dobrym wyniku usg, biochemia tak popsuła wynik. Oprócz mojego wieku najprawdopodobniej na niekorzyść zadziałało akurat wówczas podwyższone tętno dziecka (mimo że, dwa dni przed testem i dziś jak sprawdzałyśmy było idealne) i być może plamienie, które kiedyś miałam.
Jak odczytałam ten wynik, to chciało mi się wyć, ale wyszłam stamtąd i prosto pojechałam na wizytę, tam już był mąż i jakoś dałam radę. Dr mnie trochę uspokoiła po tym wszystkim co usłyszałam, ona jest naprawdę super, ale na pełny luz nie mam póki co szans.
Kaziu, bardzo trzymam kciuki, musi być dobrze.
Tak samo MoBo, myślę o Tobie i czekam na wieści. Kciuki zaciśnięte.
No i całą resztę również ściskam mocno i bezustannie kibicuję Waszym jajeczkom
Buziaki
p.s. Saramago odpoczywaj ile wlezie
-
Mobo u mnie nic tak latwo nie idzie, wiec ja tam czekam na koniec roku i in vitro, a teraz dbam o diete (staram sie
) i ciesze sie wiosna
A Ty bedziesz miala juto USG?
Dani, no dziura sie goi i na szczescie nic przez nia nie widac, ale wiesz chyba ze przy laparo robia 3 dziurki i wlasnie jedna jest w pepku
Ale powiem Ci ze pierwsze opatunki T mi zmienial bo balam sie spojrzec
MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej
ależ się dzieje
Kazia, na pewno się udało, trzymam kciukiteraz wizualizuj ciążę
Moko i Evus, dajcie znać, jak po wizytach
MoBo, trzymam kciuki
zaplanowałam właśnie długie weekendy majowe: pierwszy - kierunek Łódź, drugi - kierunek Krakówjuż się nie mogę doczekać, tak bardzo potrzebuję odpoczynku
edit: MoKo, doczytałam; wszystko będzie dobrze, Pappa to statystyka... dużo spokoju życzę i oby kolejny test Cię uspokoiłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 19:06
Moko, MoBo, Saramago, Kazia lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
Pozdrawiam Was serdecznie
Pogrążyłam się w dole i nie było mnie chyba tydzień. Może w weekend znajdę czas i nadrobię zaległości... Wczoraj, w 2 dc z ciekawości zbadałam FSH. Odebrałam dzisiaj wynik i oczy przecierałam ze zdziwienia. Wynik - 3,55. Nigdy nie miałam takiej niskiej wartości i zastanawiam się, co to może znaczyć...
MoBo, Kazia, loret1 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Moko ja siem totalnie jeszcze nie znam na tym pappa, ale skoro gin poleca inny test to rób i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
She nie wiem czy będzie usg jutro, chyba tak
ja to szczerze idę tam ponarzekać (bo moja pierwsza konsultacja była z recepcjonistka a co ona gówno wie o czym ja z lekarzem gadałam i nikt do mnie nie oddzwonil) i żeby się dowiedzieć kto się ma ciąża zająć, czy mam wrócić do przedniego lekarza czy u nich zostać, choć nawet nie wiem czy chce.
Ania a raz krakalam 2-3 miechy przerwy i spadnie
Z takim wynikiem to się teraz możesz pokusić o insemkeKazia, Moko, Ania1602, karina76 lubią tę wiadomość
-
Moko.... spokojnie. Spokojnie. Spokojnie.... Ściskam Cię mocno
Loret Ty już po "baletach"?loret1, Moko lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
A powiem wam historie która dziś słyszałam, jak los potrafi być przewrotny
Koleżanki z pracy siostra starała się 4 lata o dziecko, w końcu w zeszłym roku kwietniu urodziła dziewczynke
Dziewczynka jest MEGA A TO MEGA napobudliwa, płacze itd Lekarzy odwiedzili mnóstwo bo ledwo co żyją. powiedzieli se nawet, że nie ma mowy o robieniu więcej dzieci ..... i wpadlilaska jest już w 5 miesiacu
I widzicie jak to jest?! Człowiek się stara, męczy, stresuje bo tak bardzo chce, a jak nie chce to przychodzi
Kurtynajusst, Saramago, Kazia, loret1, krycha.stara, Jurkowa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Nie jestem pewna czy jest dobrze... Za niskie jakieś to FSH... U lekarza nie byłam, bo teoretycznie zakończyliśmy starania z moją komórką. Dr szuka dla nas dawczyni i chyba już nawet bada jakąś. Trochę się boję, bo ja jeszcze nie jestem gotowa finansowo. Napisałam sms z wynikiem i zapytaniem o czym może świadczyć taka niska wartość. Na innym forum kraczą, że mogę mieć torbiel...* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Moko kochana, współczuję stresów, bo z dzidziusiem na pewno wszystko dobrze jest, przytulam Cie, pozdrawiam i buziaka przesyłam, te testy pappa nie są zbyt wiarygodne a jeżeli w USG wszystko dobrze wygląda, to będzie dobrze, tylko się niepotrzebnie nastresujesz.
Aniu, życzę Ci żeby się okazało, że to Twoje jajniki ruszyły, było by wspaniale, koniecznie zbadaj sprawę u ginekologa.
MoBo wielkie kciukasy, za Twoją jutrzejszą wizytę &&&&
She Tobie życzę takiej naturalnej niespodzianki, jak MoBo napisała, kto wie, po laparoskopi szanse wzrastają.
Moko, jusst, Ania1602, She Wolf, Jot lubią tę wiadomość
-
MoBo nie wiem, zbadałam tylko FSH. Nie spodziewałam się takiej sytuacji.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Moko - trzymaj się i bądź dobrej myśli!!!! Pamiętaj "z dużej chmury mały deszcz", a z wielkiego strachu dużo radości i wszystko w porządku. Za to zaciskam kciuki i wierzę, że będzie dobrze.
Dziewczyny, które z Was są z Krakowa, bo zapomniałam niestety:(
Pięknego dnia, nawet jeśli u Was leje tak jak u mnie:)Moko, Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia