35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MoBo- cudownie. teraz rosniemy
Pierwiastko- kuruj sie, cos ciagle Ci sie infekcje bidulko placza
ja wczoraj po wizycie padlam- u nas wszystko ok- mocz ok, morfologia przyzwoicie, dol trzyma
tylko slinianka dokucza i chudne zamiast tyc-polecenie, jesc kaszki dla niemowlat i wszystko przecieranea tak sie cieszylam, ze w ciazy mozna sobie dogadzac i miec zachcianki
jusst, pierwiastka, aszka, Storczyk31, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvus kurcze ja tez chudne. Super ze badania dobre. Za to moje badania w piatek, ojojoj.
Patrzcie jaka chuda Angie http://www.pudelek.pl/artykul/92018/spojrzcie_na_nogi_angeliny_jolie_wazy_niecale_40_kilogramow_s/foto_1#s1
jeszcze mi do niej dalekoevus lubi tę wiadomość
-
Hej laski,
MoBo - bosko! Tak sie ciesze ze wszystko dobrze i serduszko jest. Radosc!
Kazia mam wielka nadzieje ze choc pecherzyki byly juz pekniete to zolnierzyki odnalazly droge do jajeczek i za 2 tyg bedzie zielono!!! Bardzo kciukam.
Moko - mam nadzieje ze dalej juz beda tylko same dobre wiadomosci i ze nie bedziesz musiala sie juz wiecej tak stresowac. I ze to badanie nic wielkiego nie znaczy.
Pierwiastko- zdrowiejcie kochani!
Ja zaczelam brac te hormony i glowa mnie od nich troche pobolewa, tzn taki ucisk glowy mam. I taka sie troche czuje jakby mi mlotkiem w glowe ktos dal. No ciezko mi sie z tym pracuje. Mam nadzieje ze to sie unormuje z czasem bo 3 miesiace tak funkcjonowac to ciezko bedzie...
Sciskam mocno Was wszystkie, milego dnia!
Kazia, Moko, pierwiastka, jusst, Jot, evus, Saramago, loret1 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dobry
Mobo cudna wiadomosc
Moko tule mocno. Wyobrazam sobie jak sie denerwujesz. Trzymaj sie jakos.
Evus super, ze wyniki w normie
Bulka powodzenia na wizycie. Nie martw sie na zapas.
Pierwiastko powrotu do zdrowia :*
Aszka zazdroszcze chudniecia. Ja za to co sie zwaze to jest na plusie!
A u mnie jakies cuda dziwy. Testy owulacyjne byly prawie pozytywne od 7dc, a od wczoraj coraz slabsze. Dzis druga kreska prawie niewidoczna. Ale szyjka otwarta, wiec owu chyba nie bylo. Chyba zaczne mierzyc tempke, bo nic w tym cyklu nie wiemMarie, Moko, bulkaasia, pierwiastka, jusst, karina76, evus, loret1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo piekne wieści, teraz to juz bedzie coraz lepiej
Pierwiastko zdrówka życzę !
My juz po szczepieniu, sunuś był dzielny i nawet nie pisnął, wrecz był zaciekawiony tymi zastrzykami
Teraz moja kolej na wizytę i strasznie się denerwuję....pierwiastka, MoBo, evus, Moko lubią tę wiadomość
-
MoBo, super
który tydzień u Ciebie - 7?
pierwiastko, kochana, dużo zdrowia, kurujcie się
She, myślę, że mierzenie tempki sporo wyjaśni - miałam cykle bez mierzenia i czułam się niepewnie, do końca nie wiedziałam, czy jest ovu czy po ovu...
jusst, fajnie - 12 tc, kiedy to minęło?
MoKo, co u Ciebie?
evus, super, a na kiedy masz termin?
bulkaasia, trzymam kciuki za Twoją wizytębulkaasia, jusst, evus, She Wolf, loret1 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ślicznotki
Ja dzisiaj nadrabiałam czytanie z dwóch dni,no troche tego było
Mobo cudne wiadomości chcemy więcej takich
Kazia trzymam kciuki za powodzenie i kolejną cionżunie
Dla Pierwiastki dużo zdrowia życzę,no i żeby chłop szybko zdrowiał,no bo wiadomo chłop jak choruje to podwójnie
Kciuki za jajca Jagny i Eltasz i za udane wizyty
Wszystkiego dobrego dla przyszłych mamusiek żeby brzuszki zdrowo rosły
I dziewczyny...w końcu majowy weekend.Ja dołączam do Saramago od jutra wolne
oczywiście od pracy.Bo teraz intesywne badanie estradiolu sprawdzanie jajec i w poniedziałek zapewne punkcja.Jutro rano będę wiedzieć co tam narosło,jajniki dają ostro znać przy siadaniu i siku...ale to chyba dobry znak że cos się dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 17:29
jusst, Kazia, evus, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Jestem po wizycie i faktycznie lekarz podejrzewa syndrom policystycznych jajników
Żeby mieć pewność 100% mam zrobic dwa badania krwi. Pierwsze 21 dni po lub 7 dni przed okresem aby zbadać progesteron a drugie w 1-3 dniu miesiączki na FSH, LH, prolaktyna i testosteron. Także lekka załamka jest
-
Ania1602 wrote:Nie jestem pewna czy jest dobrze... Za niskie jakieś to FSH... U lekarza nie byłam, bo teoretycznie zakończyliśmy starania z moją komórką. Dr szuka dla nas dawczyni i chyba już nawet bada jakąś. Trochę się boję, bo ja jeszcze nie jestem gotowa finansowo. Napisałam sms z wynikiem i zapytaniem o czym może świadczyć taka niska wartość. Na innym forum kraczą, że mogę mieć torbiel...
-
witam sie póżną porą,podczytywałam troche,pewnie jutro ogarne te kilka stron zaległosci.
Ja po wizycie,ovu bedzie po lewej stronie,ciesze sie bo z tej była ciąza.Jajco jest jedno ma 17mm,"wielkie nam sie urodziło jajo"powiedział doktorek,mniejsze jakies po prawej.W piątek ovitrelle z rana i sobota -niedziela serduszkowanie.
Ciesze sie ze ten cykl jest identyczny gdy zaszłam w ciąze,tez jajo było jedno i po lewej stronie,teraz tylko jednego zołnierza trzeba by rozbił jajeczko.
Udanych urlopów-wypoczynków,Mobo-cieszą takie dobre wiesci,więcej prosze
Kazia-trzymam kciuki
Pierwiastko biedna ty,ziółka parz i kuruj sie z męzem,moze z tego kurażu cos jeszcze będzie...
Bulkaasia to jeszcze nie wyrok,z odpowiednim leczeniem dziewczyny normalnie zachodzą w ciąze,rób badania a lekarz(jesli ma pojęcie)przygotuje cie do ciązy
Reszcie cięzaróweczek zycze spokojnych kolejnych tygodni ciązy i zdróweczka,a staraczki sciskam i pozdrawiam.Testuje 13 maja w piątek,to bedzie szczesliwy dzien
Trzymam kciuki za kolejne wizytyjusst, Kazia, MoBo, bulkaasia, karina76, rybka33 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
bry
niby słonecznie i 6 stopni na termometrze a jak wyszłam na balkon to chciał mnie wiater na kość zmrozić, bryyyy
popijam kawusie i do pracy niestety ale tylko oddam zaległe pace i przeprowadze testy i odsyłam studentów do domu, no chora jestem przecież nie? ciekawe czy mnie podkablująMoBo, Storczyk31, Kazia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dzień dobry
dziś piekna pogoda, dużo słońca, oby tak zostało
MoBo wrote:Dzisiaj jest 6tydz+3dni.
rozumiem, że linijkę wstawisz w 12 tc? zleci
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość