35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek. Dzisiaj wyjątkowo z kawą z łóżeczka w piżamce
Kocham to. Pogoda paskudna, ale co tam. Dzień zapowiada się domowo-zakupowo, muszę jakieś gacie dresowe sobie kupić na wyjazd.
Marie ja Kraków.
Dziewczynki jak się macie?
edit: mam już wyniki badań: glukozy, testosteron,insulina i shbg. wydaje się być wszystko w normie. To ja już nie wiem, gdzie tkwi problem braku owulacji i co można by jeszcze zbadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:07
Storczyk31, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry wszystkim
Ja dziś wolne, bo z synem o 10:40 idę na szczepienie, o 14 mam elektryków (blok rementuja u mnie) a o 17 wizyta u lekarza, której się boje. Już tłumaczę dlaczego, otóż tydzień temu miałam usg robione, ponieważ po poronieniu przez 6 tygodni krwawilam z przerwami 2-3 dniowymi. Byłam u ginka ale ten stwierdził, że wszystko się tam wyczysciło i organizm sam wróci do normy, ale ja nadal krwawilam. Tutaj w UK usg w przychodni robi pielęgniarka, interpretacja - lekarz. I ta pigula powiedziała, że dla niej to ja mam syndrom policystyczny jajnikówZałamana jestem, bo jak to prawda będzie???
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:23
Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Storczyk31, aszka, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje ja znowu w pędzie tej roboty człowiek nie przerobi.
Witam dziś z herbatką wyjątkowo bo śniadanie było w biegu w drodze / z jednej jednostki na druga bo dziś byłam w komisji likwidacyjnej i musiałam tam być z rana/
Wszystkim miłego i słonecznego dnia życzę aby troski nie przysłaniały nam tych wszystkich pięknych chwil które nas czekają.
MOBO ja tu czekam na ciebie i dobre wieści.Storczyk31, jusst, MoBo, loret1, evus, aszka lubią tę wiadomość
-
witam się ze szpitala domowego
mężysław od wczoraj jedzie na doxycylinie a ja od dziś na bactrim forte
diagnoza: infekcja bakteryjna górnych dróg oddechowych, z ulotek wskazania i działąnie leków takie same ale że ten mój można stosować w początkowej ciąży i podczas starań więc przebicie cenowe trzykrotne w stosunku do doxycyliny!!!jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jestem i jest malutka krewetka z serduszkiem
Trza teraz czekac i miec nadzieje, ze ze mna zostanie.
Nie pytalam sie o rozmiar ani o jak szybciutko bije serce bo nie - pani tylko mowila ze wielkosc poprawna, serce poprawne, wszystko ok.
Mam skontaktowac sie z poprzednim lekarzem bo on bedzie prowadzil ciaze i polecili nastepna wizyte za ok dwa tygodnie, wiec musze tam zadzwonic.
W razie tfu tfu plamien - dzwonic natychmiast do kliniki.She Wolf, jusst, pierwiastka, Storczyk31, loret1, padington, Kazia, evus, agjot1979, aszka, bulkaasia, Moko, Eltasz, Dani, Marie, Jot, karina76, Jurkowa lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:witam się ze szpitala domowego
mężysław od wczoraj jedzie na doxycylinie a ja od dziś na bactrim forte
diagnoza: infekcja bakteryjna górnych dróg oddechowych, z ulotek wskazania i działąnie leków takie same ale że ten mój można stosować w początkowej ciąży i podczas starań więc przebicie cenowe trzykrotne w stosunku do doxycyliny!!!
Ohhh nie! szybkiego prowrotu do zdrowia dla wasbedziesz miec wiecej czasu dla nas
pierwiastka, Storczyk31, aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, dzięki za życzenia
chyba w tym roku odpuszcze sobie wypiekanie ciast bo w takiej sytuacji bez sensu na impreze spraszać kogokolwiek bo sie pozarażają
tak więc majówkę spędzimy z mężysławem w łóżku
jusst, evus, aszka, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Gratulacje przyjmuje dopiero w 12 tygodniu
albo nawet w polowie.
A propos 12 tygodnia. Właśnie dzisiaj rozpoczęłam 12 tydzieńJeju, jak zleciało! Teraz tylko te stresujące prenatalne 9 maja...
pierwiastka, aszka, loret1, MoBo, Dani, Marie, Storczyk31, Jot, Jurkowa lubią tę wiadomość
-
Ano zawitała ale przez pomyłke, zakrecona jestem ostatnio :p Monis bedzie dobrze, mysl pozytywnie ja bede mocno trzymac kciuki za powodzenie! To co zle odganiamy, a ty lez, pachnij i ciesz sie tym stanem bo ciaza to cudowny czas!
aszka, MoBo, Storczyk31, rybka33 lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009