35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:Zepsuję Wam szyki. U mnie na bieliźnie to jedynie kremowy czasem. Rozciągliwego nigdy, nawet po chia na bieliźnie nie było. A zaszłam szybko. Więc, jak widać to nie jest reguła.
Już teraz zgłupiałam z tym śluzem ale może to i faktycznie sprawa genetyki itp. Chyba trzeba się wybrać do "mądrzejszych" lekarzy -
iwam78 wrote:Już teraz zgłupiałam z tym śluzem ale może to i faktycznie sprawa genetyki itp. Chyba trzeba się wybrać do "mądrzejszych" lekarzy
iwam78 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzien dobry pièknym paniom
Mimo urlopu musialam wczesnie wstac,kierunek klinika.Mam nadzieje ze lekarz nie stwierdzi tej hiperstymulacji,a za tydzien bede mogla cieszyc sie z pièknych dorodnych jajec..
Miłego poranka,słonce pojawia sie a za chwile znika,pogoda nie rozpieszczaJurkowa, tAnia, Marie, karina76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyCzesc
troche namieszałam z tym śluzem. To nie jest tak, ze nie mam wcale. On po prostu nie wydostaje sie ba bieliznę, przy sprawdzaniu szyjki jest.
Jagna kciuki za wizytę!
MoBo dzisiaj dzwonisz do gina?
A ja wreszcie dzisiaj fryzjer! Odrosty precz!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 07:16
MoBo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczynki muszę się pochwalić! Wracam wczoraj do domu, chłop przy garach szykuje mi obiad i rzuca niby od niechcenia: "zaklepałem sobie termin u Wolskiego na czerwiec.....i słyszałem że w Sosnowcu rusza dofinansowanie par jutro popytam o co chodzi może uda się zapisać"
Tadaaaaam
oby trwał w tym postanowieniu!Jurkowa, tAnia, Storczyk31, Jot, MoBo, Kazia, Marie, jusst, Moko, evus, karina76, loret1, Zuzia1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej dziewczyny, na dworzu słonecznie więc humor jakby lepszy. Jest smutno ale widocznie tak miało być. W piątek ginekolog, chce porozmawiać wstępnie jakie badania powinnam zrobić by dowiedzieć się, czemu nie mogę utrzymać ciąży. Liczę, że jeszcze się uda bo przecież do trzech razy sztuka nie???
Saramago super wieściJurkowa, tAnia, Dani lubią tę wiadomość
-
Jusst, świetne wyniki, gratuluję
na pewno jesteś teraz dużo spokojniejsza
Saramago, widocznie Twój mężczyzna potrzebuje czasu, żeby w głowie sobie pewne rzeczy przepracować, i mieć poczucie że to jego decyzja, bez presji. Tak czy siak, świetnie, że podjął działanie i się włączył!
Moko, to musiała być cudowna niedziela, a niespodzianka dla bliskich istnie filmowa
MoBo, nie ma żadnej reguły, mnie ostatnio mam wrażenie powróciły mdłości, na szczęście nic więcej !
Marie, Saramago - może umówimy się na privie, a jak któraś będzie chciała dołączyć to serdecznie zapraszamyMoBo, Moko, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot ja tam już nie wiem co w jego głowie siedzi, już raz się zgodził potem nie i tylko niepotrzebnie mi dodatkowego stresu dodaje... ale póki co mam nadzieję, że już zdania nie zmieni.
Możemy się umówić Ja niestety najbliższe 2 tygodnie jestem out
Miłego dnia DziewczynyStorczyk31, Marie, MoBo, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
hej dziewczny czytam was caly czas. mam pytanie. jestesmy po nieudanym in vitro, oprocz slabego nasienia i mojego hashimoto jest wszystko ok, ale nie udaje nam sie zaskoczyc. jakie badania robilyscie. moze ktoras z was cos doradzi? Dr kaze dalej probowac ale ja bym wolala cos wiecej zrobic niz wydawac kase na nieudane ivf
z gory dziekujeStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jedznacznie sluz. Justt TY przynajmniej miałas kremowy a ja ciutke jakas kropelke raz na pol roku, wiec wtedy plemniki nie maja jak doleciec bo jest za sucho. Jakby u mnie była genetyka to by IUI nie dała rady albo słabe plemniki czy problem z implantacja.
Julajka a meza nasienie badaliscie na bakterie?
Z kolei ja jutro ide do gina bo mam mega sluz rozicagliwya bole jak przed okresem, całkiem mi sie chyba przestawiło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 13:41
-
Saramago wrote:Dzień dobry
Dziewczynki muszę się pochwalić! Wracam wczoraj do domu, chłop przy garach szykuje mi obiad i rzuca niby od niechcenia: "zaklepałem sobie termin u Wolskiego na czerwiec.....i słyszałem że w Sosnowcu rusza dofinansowanie par jutro popytam o co chodzi może uda się zapisać"
Tadaaaaam
oby trwał w tym postanowieniu!Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu a nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykl dzis dopiero czwarty dzien...
Cóz,trzeba czekac oby tylko jeden cyklAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu a nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykl dzis dopiero czwarty dzien...
Cóz,trzeba czekac oby tylko jeden cykl -
nick nieaktualny