X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • iwam78 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Zepsuję Wam szyki. U mnie na bieliźnie to jedynie kremowy czasem. Rozciągliwego nigdy, nawet po chia na bieliźnie nie było. A zaszłam szybko. Więc, jak widać to nie jest reguła.

Już teraz zgłupiałam z tym śluzem ale może to i faktycznie sprawa genetyki itp. Chyba trzeba się wybrać do "mądrzejszych" lekarzy ;)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwam78 wrote:
    Już teraz zgłupiałam z tym śluzem ale może to i faktycznie sprawa genetyki itp. Chyba trzeba się wybrać do "mądrzejszych" lekarzy ;)
    Ja na szczescie mam wiecej sluzu po clo i nawet taki pièkny jak bialko kurze rozciągliwy którego z 15lat nie bylo przed płodnymi dniami,nawet mąz mówi ze jestem dobrze nawilzona he he

iwam78 lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry pièknym paniom :-) :-)
    Mimo urlopu musialam wczesnie wstac,kierunek klinika.Mam nadzieje ze lekarz nie stwierdzi tej hiperstymulacji,a za tydzien bede mogla cieszyc sie z pièknych dorodnych jajec..
    Miłego poranka,słonce pojawia sie a za chwile znika,pogoda nie rozpieszcza :-) :-)

Jurkowa, tAnia, Marie, karina76 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) troche namieszałam z tym śluzem. To nie jest tak, ze nie mam wcale. On po prostu nie wydostaje sie ba bieliznę, przy sprawdzaniu szyjki jest.

Jagna kciuki za wizytę!

MoBo dzisiaj dzwonisz do gina?

A ja wreszcie dzisiaj fryzjer! Odrosty precz!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 07:16

MoBo lubi tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D

Dziewczynki muszę się pochwalić! Wracam wczoraj do domu, chłop przy garach szykuje mi obiad i rzuca niby od niechcenia: "zaklepałem sobie termin u Wolskiego na czerwiec.....i słyszałem że w Sosnowcu rusza dofinansowanie par jutro popytam o co chodzi może uda się zapisać"
    Tadaaaaam

:)

oby trwał w tym postanowieniu!

Jurkowa, tAnia, Storczyk31, Jot, MoBo, Kazia, Marie, jusst, Moko, evus, karina76, loret1, Zuzia1 lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago - mówiłam, zacisnąć zęby i kochać ;-)
    fajowo :) :) :)

Saramago, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • Jurkowa Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna - trzymam kciuki za jajca!!

i dzień dobry wszystkim kobitkom!!!

tAnia, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, na dworzu słonecznie więc humor jakby lepszy. Jest smutno ale widocznie tak miało być. W piątek ginekolog, chce porozmawiać wstępnie jakie badania powinnam zrobić by dowiedzieć się, czemu nie mogę utrzymać ciąży. Liczę, że jeszcze się uda bo przecież do trzech razy sztuka nie??? :)

Saramago super wieści :)

Jurkowa, tAnia, Dani lubią tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    MoBo dzisiaj dzwonisz do gina?

Juz podzwonione i wyzyta na 15.45. Dobrze bo sie martwie, jak bylo xxx objawow to teraz totalnie nic od 3 dni.

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Jot Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst, świetne wyniki, gratuluję :) na pewno jesteś teraz dużo spokojniejsza :)

Saramago, widocznie Twój mężczyzna potrzebuje czasu, żeby w głowie sobie pewne rzeczy przepracować, i mieć poczucie że to jego decyzja, bez presji. Tak czy siak, świetnie, że podjął działanie i się włączył :)!

Moko, to musiała być cudowna niedziela, a niespodzianka dla bliskich istnie filmowa :)

MoBo, nie ma żadnej reguły, mnie ostatnio mam wrażenie powróciły mdłości, na szczęście nic więcej !

Marie, Saramago - może umówimy się na privie, a jak któraś będzie chciała dołączyć to serdecznie zapraszamy :)

MoBo, Moko, evus lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jot ja tam już nie wiem co w jego głowie siedzi, już raz się zgodził potem nie i tylko niepotrzebnie mi dodatkowego stresu dodaje... ale póki co mam nadzieję, że już zdania nie zmieni.

Możemy się umówić Ja niestety najbliższe 2 tygodnie jestem out :)

Miłego dnia Dziewczyny

Storczyk31, Marie, MoBo, evus lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • julajka Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczny czytam was caly czas. mam pytanie. jestesmy po nieudanym in vitro, oprocz slabego nasienia i mojego hashimoto jest wszystko ok, ale nie udaje nam sie zaskoczyc. jakie badania robilyscie. moze ktoras z was cos doradzi? Dr kaze dalej probowac ale ja bym wolala cos wiecej zrobic niz wydawac kase na nieudane ivf
    z gory dziekuje

Storczyk31 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jedznacznie sluz. Justt TY przynajmniej miałas kremowy a ja ciutke jakas kropelke raz na pol roku, wiec wtedy plemniki nie maja jak doleciec bo jest za sucho. Jakby u mnie była genetyka to by IUI nie dała rady albo słabe plemniki czy problem z implantacja.

Julajka a meza nasienie badaliscie na bakterie?

Z kolei ja jutro ide do gina bo mam mega sluz rozicagliwy o.O a bole jak przed okresem, całkiem mi sie chyba przestawiło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 13:41

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    Dzień dobry :D

Dziewczynki muszę się pochwalić! Wracam wczoraj do domu, chłop przy garach szykuje mi obiad i rzuca niby od niechcenia: "zaklepałem sobie termin u Wolskiego na czerwiec.....i słyszałem że w Sosnowcu rusza dofinansowanie par jutro popytam o co chodzi może uda się zapisać"
    Tadaaaaam

:)

oby trwał w tym postanowieniu!
    Cuownie!bardzo się ciesze,az bym tego twojego męza usciskała za te decyzje :-)

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu a nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust  ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
    Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykl   dzis dopiero czwarty dzien...
    Cóz,trzeba czekac oby tylko jeden cykl

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusst ja tez dzis jeszcze do fryzjera,pasemka odrosty he he,cos jeszcze musze z tego dnia przyjemnego miec :-)

jusst lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo,obys ty z wizyty wyszła usmiechnięta z dobrymi wiesciami,czekam na wiadomosc &&

MoBo lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Och, niedobrze. Jagna się porobiło...
    Tulę najmocniej <3
    Bedzie dobrze,nic nie moge zrobic wiec trzeba to przyjac na klate :-)

jusst, loret1 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Ja po wizycie i dupa blada no....przestymulowana nie jestem bo trudno to stwierdzic zaraz na początku cyklu,cos takiego mozna stwierdzic gdzies w polowie cyklu a nie w pierwszych dniach kiedy nie wzięlam tabletki do ust  ale niestety mamy problem,jest cysta 3,5 -4cm jeszcze mała wiec cykl oczywiscie stracony,bez clo,msm od 5dc do 24dc brac progesteron orgametril,potem po miesiàczce mam przyjsc sprawdzic czy sie wchłoneła.Jesli tak to dalej clo a jak nie to kolejny cykl na progesteronie az do skutku.
    Wkurzona jestem,mam nadzieje ze jakos szybko zleci ten cykl   dzis dopiero czwarty dzien...
    Cóz,trzeba czekac oby tylko jeden cykl
    a juz brałas w poprzednim cyklu clo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago powodzenia teraz u Wolskiego.

Saramago lubi tę wiadomość

‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ