35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago super, super!!! tak cos czulam, ze to bedzie dobry dzien dla Was:) trzymam kciuki za dalszy rozwoj wydarzen!
Moko super niespodzianka:)
Jusst gratuluje wynikow, fajnie bo dobrze wiedziec ze jest ok:)
Jagna dobra postawa, powodzenia w nastepnym cyklu...
dziewczynki wszystekiego dobrego dla Was wszystkich:) noo nie umiem ja tak sie odniesc do wszystkiego ale czytam i kciukam nieustannie...!
Jot dolaczylabym chetnie, nawet chodzilo mi po glowie jakies pendolino...nawet z rocznikiem pasuje bo tez '79 hihi
MoBo, jusst, Moko, tAnia, Saramago, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
Storczyk31 wrote:Loretko, a Ty jak sie czujesz?
Masz już jakieś przeczucia?
Storczyku jestem na karuzeli im blizej tym gorzej;)
nie czuje sie ani na Tak ani na Nie ale zem pesymistka uprawiajaca czarnowidztwo to raczej moje mysli kraza w jednym kierunku, ale staram sie je odganiac...no zobaczymy...
dzis np wracajac z pracy mijalam pania z dzieckiem w zaawansowanaj ciazy jarajaca szluga...takze tak...
jak czytam co tu sie robi zeby zaskoczyc, dieta, suplementy, zabiegi i nic a tu hop i jest i jeszcze truje... wrrrr
Storczyku a Ty na jakim etapie jestes? dzialasz cos sobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 19:25
MoBo, Kazia lubią tę wiadomość
loret1 -
Dziewczynki jest dobrze
Jest babelek ma 2.5 cm i serduszko ponoć bije solidnie - juz nie pytałam ile, połączony pięknie z mamusia pepowinka.
Weszłam nastawiona na najgorsze wiec jak lekarz powiedział, szukam miejsca żeby dobrze usłyszeć serduszko i nagle mi puścił na kilka sekund to się mu tam poryczalam
Teraz kolejna wizyta dopiero w 13 tyg bo lekarz tak woli żeby dobrze było widać.
Zrobią mi papa i jakieś dodatkowe badania z krwi co dają juz ponad 90 % pewności z uwagi na wiek.loret1, jusst, Storczyk31, Kazia, iwam78, Moko, Eltasz, Jastin76, Foto_Anna, tAnia, bulkaasia, Jurkowa, Saramago, Jot, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:Mobo toz to sama radocha
wspaniale!!!
czulam, ze Ci sie uda bo duzo robilas w tym kierunku:) fajnie to teraz spokojnych i nudnych kolejnych miesiecy!!!!
moze to aku zadzialalo...?
Jeszcze długa droga przed nami wiec to taki jeden z sukcesów.
ja tam wierze w moje aku
A ty kiedy teścisz? Który to dc dzisiaj?
Takie mocne mocne kciuki
loret1 lubi tę wiadomość
-
Mobo no pierwsza baza zaliczona:)
domyslam sie, ze teraz caly czas bedzie jakis stresik ale bez tego sie nie obedzie... a potem nagroda;)
no ja musze zrobic krew w piatek jezeli do tego czasu nie przyjdzie @ zeby wiedziec co dalej z tymi lekami...
MoBo lubi tę wiadomość
loret1 -
Hej laski
Mobo cudowne wiadomości,jak ja bym chciała przeżyć taki cud
Saramago no chłopu należą się oklaski,my tu plany jak go skłonić do badań a tu proszę JA SAMkciuki za wizytę.
Jagna czekamy by wszystko wróciło do normy i do działań.
Loret no właśnie....ty chyba juz szykujesz się do testowania;)
Całą resztę naszych dziewcząt gorąco pozdrawiam
loret1, MoBo, Storczyk31, tAnia, Jurkowa, Saramago, Jot, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Storczyk31 wrote:MoBo, dlaczego Ty się odżegnujesz od tych księżycowych, pytam ?
Cię ściskam
Cieszę się ogromie na Twoje szczęście
A no i bzyk był w księżycowy dzień!!!!!i nawet bez sprawdzania wiadomo ze będzie dziewuszka hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 20:02
loret1, Phyllis, Storczyk31, iwam78, rybka33, evus lubią tę wiadomość
-
MoBo, super
jak ja Ci zazdroszczę tego serduszka - rośnijcie zdrowo
loret, trzymam kciuki za testowanie
dla wszystkichStorczyk31, loret1, MoBo, karina76, tAnia, Jurkowa, evus lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczorową porą!
Co ja czytam!??? MoBo ale super!!!! Ogromnie się cieszę i ściskam Cię mocno mamusiu:)
No i Saramago! Twój facet to prawdziwa zagadka. Patrz jak się naprawił w jeden dzieńOby skutecznie, prawda?
Loretko kibicuję ogromnie. Musi, ale to musi się udać i odganiamy wszystkie czarne myśli<3
Jagna, Ty to widzę zawsze masz plan działania i super, że determinacji Ci nie brakuje.
Całą wątkową ekipę całuję w czółka na dobranoc i sama też zaraz zmykam pod prysznic.
Słodkich snów:)loret1, MoBo, rybka33, evus lubią tę wiadomość
-
Loret czekam na ten pozytywny piàteczek
Mobo jak milo czyta sie takie dobre wiadomosci,z pewnoscià tez bym ryczała gdybym uslyszała bicie serduszka swojego dzieciàtka,niech to serduszko bije zdrowo❤
Dzièki kochane za dobre slowo,nie moge sie zloscic na to ze los znów zrobił mi psikusa...biore to na klate i od jutra biegam,cwicze intensywnie bo przez te starania odpusciłam sobie,wiec trzeba zgubic pare kilo.W ten cykl wlasnie zamierzam naladowac baterie,bede dzialac ale troche e inny sposób,nic nie podetnie mi skrzydeł nawet jedna cysta!
Dobrej nocki kochaneMoko, MoBo, tAnia, loret1, rybka33, evus, Dani, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
pierwiastka wrote:dzień bry,
kawe przyniosłam i strucle makową
pyszne
witam się i ja, 3 dzień z migreną, niestety, ale pogoda nie rozpieszcza ostatnio - czekam na słońce
miłego dnia dla WasJurkowa lubi tę wiadomość
-
Fajnie się czyta o tych filmowych niespodziankach, Moko super to był pomysł, i wyciskaczach łez
Mobo, teraz oficjalnie jesteś mega bo masz DWA serca! teraz czas do drugiego trymestru pewnie szybciej i mniej nerwowo zleci
no i Loret! łobuziaro
trzymam kciuki za betę i za Jagnę też kciuki i uśmiecham się na samą myśl o Twoim nastawianiu, no z takim podejściem to musi się udać! i jeszcze za dobre wyniki Justki i za chuopa Saramago że nas tu wszystkie zaskoczył
Moko, jusst, MoBo, Marie, loret1, karina76, rybka33, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej wszystkim
Dziś ostatni dzień do pracy i jutro lecimy do Polski. Chcę już tam być, chce by Mama mnie przytuliła jak zawsze gdy było mi źle...
MoBo usłyszeć bicie serca to cud!!! Teraz tylko już do przodu
Loret trzymam &&&&& za pozytywny tescik;)
Jagna oby cysta się wchłonęła i juz nic więcej nie przeszkadzało w staraniach
Miłego przedpoludnia
Jurkowa, Jastin76, Jot, Moko, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta witam się z domku. Jestem śnięta na maksa, co to za pogoda ja się pytam!!!
MoBo cudowna wiadomość, pępowinka tulituli
Pięknego dnia wszystkim życzę i za każdą trzymam kciuki niezależnie od etapu.MoBo, loret1, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają