35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Loret gratulacje
loret1, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Witajcie
Loret piękny wynik-gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
Evuś kciuki za Ciebie i oby szczęśliwie do rozwiązania
Dziewczyny cudne ciasta,ja też dzisiaj w tym samym klimacie,robię tort na komunie,pierwszy raz robię księgę zobaczymy efekt rano.
Dziewuszki życzę wam udanego weekendu,wpadne do was jutro lub niedzielę
loret1, Moko, Jastin76, tAnia, MoBo, evus, aszka lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
loret1 wrote:troszke sie boje...
wlasnie pisalam Saramago ze teraz przydaloby sie to Wasze wsparcie( forumowe) w realu:)
i co dalej teraz...?
teraz przed Tobą 8 miesięcy cudownego oczekiwaniabędzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:53
Jastin76, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Loretko, ale się cieszę!!!!! ♡
Mam normalnie takiego banana od ucha, do ucha! Gratuluję i życzę zdrówka, uśmiechu i jak najwięcej spokoju♡
Karinka, koniecznie wrzuć fotkę tej słodkiej księgi:)
Dobrej nocki:)loret1, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:troszke sie boje...
wlasnie pisalam Saramago ze teraz przydaloby sie to Wasze wsparcie( forumowe) w realu:)
i co dalej teraz...?
Teraz bądź szczęśliwa i odpoczywaj kochana :-* ❤❤❤
Gratuluję i dużo zdrowia dla Wasloret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:loret, ciesz się kobieto, toż to ciąża - gratuluję
evus, zdrówka życzę
jastin, siły życzę - ja jesienią chodziłam na monitoring cyklu, bardzo uciążliwe to było dla mnie, zmęczyło mnie psychicznie i fizycznie, więc odpuściłam, tym bardziej, że wszytko było wręcz idealnie, a ciąży niet... nie trać jeszcze nadziei, proszę, przeczytaj sobie moje motto w podpisieSIŁY jeszcze raz życzę Tobie
Phyllis dziekuje❤❤❤
PIEEEEKNIE MOTTO ❤ juz go czytałam wcześniej
Mnie też meczy i uciążliwe bardzo ale skoro nie tylko mój objaw to znaczy ze będę żyć i przejdę przez toWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 23:45
loret1, Phyllis, MoBo lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Loretko! Cudownie! Ja też się boję, jesli bedzie Tobie razniej
w kupie zawsze razniej
dziewczyny baaaardzo dziekuje Wam za dobre slowo i moze Wasz optymizm przejdzie na mnie, bo jednak lek jest duzy...
takze wybaczcie mi moje siedzenie w "dziurze" i milczenie ale ten czas byl dosc specyficzny....
Karina udanej imprezki i oby torcik powalil wszystkich
takze jakos spac mi sie nie chce...
buziaki dla Was!
jusst, MoBo, evus, Moko, karina76 lubią tę wiadomość
loret1 -
Jastin76 wrote:Phyllis dziekuje❤❤❤
Mnie też meczy i uciążliwe bardzo ale skoro nie tylko mój objaw to znaczy ze będę żyć i przejdę przez to
tez przez to przeszlam x 4 tylko mialam fajnego lekarza i jakos poszlo...
gorzej bylo terazale powiem Ci Jastin ze ja zawsze szybko odpuszczalam, boje sie bolu i tez momentami mialam dosc ale ja nie wiem skad czasami bierze sie jakas sila co pcha do przodu takze dasz rade...
zreszta tu jak wejdziesz to zawsze ktos zmotywuje...!
Jastin76, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
loret1 -
Dzień bry!
dzisiaj same dobre wieści!
i u Jastinki bo jajca rosną
i u Evuśki bo wszystko pod kontrola i plan działania jest
no i u Loretki!!!! ale super! to teraz kciuków nie puszczam i trzymam za ładny przyrost
ja właśnie popijam kawę i nastrajam się mentalnie na weekend w pracy
miłego!loret1, Jastin76, MoBo, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Kurde kurde ile mnie wczoraj ominęło ooooooo
Loret!!!!!
Gratki ogromne, ciszę się bardzo i spokojnej ciąży życzę
Ja pierdziu przecie to może być dwupak
weeeez...
a tak serio to do usg to jakos tak sie bojem radowac.... jeszcze sie duzo naczytalam wiec baniak pracuje, a tu u nas tez rozne historie wiec wiecie, rozumiecie;)
Jot ale super, to juz prawie juz juz.... a pamietam przez co przechodzilas:(
a ja nie wiem czy dalej ladowac w siebie leki, czy brac bromergon, ktory suplement odstawic... dziwnie jakos...
Pierwiastka spokojnej i szybkiej pracy:)
MoBo, aszka, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
Heej laski, chyba z tydzien mnie tu nie bylo, bylam na wywczasie nad Morzem Czerwonym kilka dni- aah cudownie bylo. Ja uwielbiam to morze bo w przeciwienstwie do Srodziemnomorskiego, w zatoce Eilat/Aqaba nie ma fal zupelnie, woda spokojna jak na jeziorze, wiec swietnie sie plywa a zasolenie wysokie wiec bardzo latwo sie plywa, bez wysilku. A pod woda ryby kolorowe zaraz przy brzegu, osmiornice i inne cuda. Snorklowalismy. I imprezowalismy, ja dziewczyny poniewaz mam kilka miesiecy przerwe od staran, przymusowa, to korzystam z zycia (ale nie martwcie sie, nadal lykam Royal Jelly, Q10, propolis, jem chia. Tylko nie mysle kiedy owulka itp, tancze i drinkuje czasami.
Jest sobota wiec nadrobilam i czytalam Wasze wpisy tydzien wstecz. Ale sie podzialo.
Przede wszystkim Loret wielkie gratulacje, tak bardzo sie ciesze! Twoje historia mnie osobiscie podnosci na duchu. Zycze Ci spokojnych 8 miesiecy, nie martw sie na zapas, bedzie dobrze!
MoBo- super, wzruszajace czytac o dwoch serduszkach w Tobie, no to teraz juz mozesz sie wyluzowac i enjoy bycie w ciazy
Bulka Asia - strasznie mi przykro ze stracilas ciazePrzytulam. Ale teraz zrobisz wszystkie odpowiednie badania i przygotujesz sie dobrze do trzeciej ciazy i trzecia napewno zakonczy sie porodem.
Saramago - wow, trudne decyzje. Tym trudniejsze ze jest presja czasu. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po Twojej mysli, i dojdzie do biopsji.
Kochane dzis sa urodziny Storczyka i SheWolfa. Najlepsze zyczenia laski, niech ten rok przyniesie Wam duzo radosci i zielona kropeczka na wykresie, urodzinowe usciski!
evus, Jastin76, loret1, Moko, MoBo, aszka, Marie, karina76, Storczyk31, bulkaasia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dzień dobry
Pierwiastko będzie nam raźniej gdyż ja też w pracy dziś i jutrowstałam dziś z bólem głowy
jak ja tego nie lubię ale pogoda jest przepiękna i zawsze jest taka jak ja w pracy
Loret mam to samo
Ale dzięki Wam będzie dobrze , takiego wsparcia nie znajdzie się nigdzie i w nikim :-* kochane jesteście ❤loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
Och widziałam jak leniuchowalas Dani ...zazdroszczę
Storczyk , Shewolf
Spełnienia tego NAJWAŻNIEJSZEGO marzenia z serduszka czyli drugiego serduszka w Was ❤❤❤
zdrowia ,szczęścia 100 lat dla Was
Miłego weekendu laski !!!Dani, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość