35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany! Człowiek polazł do dentysty, zagląda wieczorem, a tu normlanie dyskusja jest! Fajo!!!!
Nie wiem tylko o co chodzi z Panią Zetą, co posty pokasowała, ale z tego co udało mi się wyłuskać, to ciążą Ci zdaje się posty ciężarnych? Sorry... postaram się się na przyszłość. Zżyłam się z dziewczynami, to nawet mimo ciąży, chaniebnie dalej zostałam na ovu, bo wyobraź sobie, dalej to tu nie na gdzie iść, epizod na fiolecie zakończyłam. To nie na moje nerwy. Ale dobra pójdę póki co w jakieś krzaki, sama, ale może Jusst albo MoBo będą mnie odwiedzać
Dobrej nocy Dziewczęta i żeby głowy jutro nie bolały po tej bibie z wińskiemMoBo, jusst, krycha.stara, tAnia lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:O rany! Człowiek polazł do dentysty, zagląda wieczorem, a tu normlanie dyskusja jest! Fajo!!!!
Nie wiem tylko o co chodzi z Panią Zetą, co posty pokasowała, ale z tego co udało mi się wyłuskać, to ciążą Ci zdaje się posty ciężarnych? Sorry... postaram się się na przyszłość. Zżyłam się z dziewczynami, to nawet mimo ciąży, chaniebnie dalej zostałam na ovu, bo wyobraź sobie, dalej to tu nie na gdzie iść, epizod na fiolecie zakończyłam. To nie na moje nerwy. Ale dobra pójdę póki co w jakieś krzaki, sama, ale może Jusst albo MoBo będą mnie odwiedzać
Dobrej nocy Dziewczęta i żeby głowy jutro nie bolały po tej bibie z wińskiemMoBo, Moko, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja choc tak na chwilke wdepnęlam pomièdzy kęsami chlebka i serka.Dzis jade na drugà wizyte do Grygi,ciekawe co zleci..apropo tego lekarza,to dzięki serdeczne za namiar,juz nie pamiètam która z dziewczyn mi go polecila ale wdzięczna jestem nieskonczenie
http://static.pokazywarka.pl/i/6733207/786420/fajenie-jest-pedalowac-i-milo-spedzic-czas-0.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 08:10
MoBo, Moko, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
padington wrote:Ty się dziecko nie ukrywaj w żadnych krzakach nas jest więcej i mniejszość dołączająca do nas niech się dostosuje
za tydzien na bete leze wiec kto wie...
Zeta, Ylya, Moko, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
A nasze dziewczyny które juz sie "wypakowały" pisaly cos ostatnio?Jak tam wasze dzieciaczki,jak samopoczucie i jak dajecie rade?Macie jakąs pomoc ala tesciowa-mama?Odezwijcie sie pomiedzy zmianà pieluszki a karmieniem
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
dzień bry, ciasto przyniosłam z porzeczkami
i pytam siem: kto włączył taką pogodę, hę???? na ten tychmiast niech przełączy słońce bo taka jesień w środku lata to strrrrasznie dołującaMoBo, jusst, Moko, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:dzień bry, ciasto przyniosłam z porzeczkami
i pytam siem: kto włączył taką pogodę, hę???? na ten tychmiast niech przełączy słońce bo taka jesień w środku lata to strrrrasznie dołująca
Bry.
A z jakimi to porzeczkami? Bo smaka mam na czerwone, ale tylko w cieście, bo one gorsze niż cytryna!MoBo, Moko, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phyllis wrote:ja tez mam przeciwciała ANA1 i ANA2, choć prawie rok ich nie badałam, więc nie wiem, jak to teraz wyglada; a badanie na MTHFR robiłam 2 tygodnie temu i czekam na wynik - będzie w ciągu kilku dni
Phyllis, a wiesz mniej więcej co u Ciebie wywołuje te przeciwciała? U mnie immunolodzy mówią, że to normalne przy autoim. zapaleniu tarczycy. Więc to w sumie olałam i walczę o dobre TSH i zmniejszenie guzów (biopsja OK, ale guzy do tej pory stale rosły), do tego odstawiłam gluten (z ciężkim sercem) i patrze co miesiąc, co się dzieje w wynikach. Na razie AntyTG mi spadają.. Daj znać, czy u Ciebie wyjdzie MTHFR. Ciekawa jestem, jakie miałabyś zalecenia od gina przy tym, choć oczywiście Ci nie życzę, żeby w ogóle wyszło.
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Zeta wrote:bardzo proszę osoby, którym nie podobają się moje wpisy, żeby ich nie czytały, to duzo mniej stresujące niż polemika ze mną
grunt to nie wpadać w podniosły nastrój
niech nam dzień dobry będzie
no ale toz to inny problem, ze nie wiemy czy by siem spodobaly bo ich nie mapadington, Moko, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:no ale toz to inny problem, ze nie wiemy czy by siem spodobaly bo ich nie ma
A z mojego to jak ze swojego domu, wyprosić się gościom nie dam, ewentualnie innym domownikom... Ale chyba, nei ma takiej potrzeby, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 10:19
padington, MoBo, Moko, Ania1602, tAnia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:dzień bry, ciasto przyniosłam z porzeczkami
i pytam siem: kto włączył taką pogodę, hę???? na ten tychmiast niech przełączy słońce bo taka jesień w środku lata to strrrrasznie dołującadawaj tego ciacha troche,nie jedz sama
-
Zeta wrote:bardzo proszę osoby, którym nie podobają się moje wpisy, żeby ich nie czytały, to duzo mniej stresujące niż polemika ze mną
grunt to nie wpadać w podniosły nastrój
niech nam dzień dobry będziekrycha.stara, tAnia lubią tę wiadomość
-
Ylya wrote:Phyllis, a wiesz mniej więcej co u Ciebie wywołuje te przeciwciała? U mnie immunolodzy mówią, że to normalne przy autoim. zapaleniu tarczycy. Więc to w sumie olałam i walczę o dobre TSH i zmniejszenie guzów (biopsja OK, ale guzy do tej pory stale rosły), do tego odstawiłam gluten (z ciężkim sercem) i patrze co miesiąc, co się dzieje w wynikach. Na razie AntyTG mi spadają.. Daj znać, czy u Ciebie wyjdzie MTHFR. Ciekawa jestem, jakie miałabyś zalecenia od gina przy tym, choć oczywiście Ci nie życzę, żeby w ogóle wyszło.
Jeszcze co do tego Ana,lekarz w klinice powiedzial tylko tyle ze moze byc problem z implantacjà.Ylya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny