35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Saramago doczekacie sie :p grunt ze wyniki sie poprawiaja
Ania ta pogoda jest straszna, ja wziełam na wyjazd tylko letnie ciuchy i łaze po znajomych i pozyczambo miało byc powyzej 20 a jest ponizej 17. Ratuunku.
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
ylja, dziękuję za wyjaśnienie - zanim zrobiłam badania (miesiąc temu), pod wpływem przeczucia odstawiłam zwykły kwas foliowy na rzecz actifolinu i zaczęłam przyjmować metylcobalaminę (forma metylowana witaminy B12) - mam nadzieję, że na razie to wystarczy, po urlopie umówię się do gina i zobaczymy, co powie
przy okazji chciałam pożegnać się z Wami - wracam za 2 tygodnie; trzymajcie siępadington, aszka, MoBo, Moko, Ania1602, tAnia lubią tę wiadomość
-
Cześć Laski
Chyba trzy razy czytałam ostatnich pare stron,by skumać o co chodzi,bo cosik postu poginęły no ale jużem w domu i wiem wszystko
Zjawiła się Zeta zrobiła poruszenie,ale może tak trza było by dziewczyny z krzaków wylazły.Witam Zetę
Kryśka zrobiła imprezę a ja się nie załapałama z chęcią bym dołączyła bo morale do boju spadło.Zdążyłam wyłapać że było wesoło.No i te buty.....cudo
Moko dzieki za pamięćodbiór o 13 a potem znów czekanie.....długie
Tak że ten niech się dzieje na wątku....bo aż się chce zaglądać by zobaczyć co u walczących,wygranych i zwycięzców...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 23:04
aszka, MoBo, Zeta, Moko, Ania1602, krycha.stara, tAnia, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Ylya wrote:mam dokładnie tak samo, Ana 3 wyszły ujemne, gin w razie ciąży chce mimo wszystko włączyc clexane a immunolog nie sądzi, aby to było konieczne. Robisz coś na wsparcie implantacji? Czy któraś słyszała, jak można wspomóc zagnieżdżanie?Antoś IVF,Julisia natural
-
aszka wrote:u mnie tez teraz wyszło aut zap tarczycy, mam guzy od dawna i nadczynnosc, a teraz TSH zmienne co chwila. Własnie niby podobno dieta, ale jak przeczytałam, ze cukru niet, glutenu niet, tego niet, to co jesc...Najgorsze ze własnie przy złych wynikach tarczy i guzach/wolach jest czesto zaburzenie miesiaczkowania i nabruzdzone w hormonach gin, stad np. problem z zajsciem w ciaze.Antoś IVF,Julisia natural
-
Phyllis wrote:ylja, ja mam chorobę automimmunologiczną - Zespół Sjogrena, tzw. zespół suchości, stąd dodatnie przeciwciała ANA
mam właśnie wyniki i nie jest dobrze - mam 3 mutacje: MTHFR 677C-T, MTHFR 1298A-C i PAI-14G wszystkie heterozygoty
Jagna, ylja pomóżcie - jutro lecę na urlop, więc do gina dopiero za 2-3 tygodnie... rozumiem, że kwasu foliowego w dawce 5mg nie dostanę bez recepty?Antoś IVF,Julisia natural
-
Phyllis wrote:ylja, dziękuję za wyjaśnienie - zanim zrobiłam badania (miesiąc temu), pod wpływem przeczucia odstawiłam zwykły kwas foliowy na rzecz actifolinu i zaczęłam przyjmować metylcobalaminę (forma metylowana witaminy B12) - mam nadzieję, że na razie to wystarczy, po urlopie umówię się do gina i zobaczymy, co powie
przy okazji chciałam pożegnać się z Wami - wracam za 2 tygodnie; trzymajcie sięPhyllis, aszka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyMoko a idz z tym kosciołem
Wkurwa mam powiem Wam
Nie jest oblegany ale oni maja raz na 2 tygodnie chrzty i dlatego
Trudno, trzeba bedzie przezyc
U mnie bedzie tort z ciachem i lodami hehe
teraz sie wydziwia jak mowi moja matka, ale co tam - w sumie to raz w zyciu, co bede zalowac, najem sie i juz, jak za to płace
Piszta wszystkie
Jagna w tym watku jamaica zaszła majac ponad 4,5. U mnie z powodu tarczycy, brak sluzu, okres raz na rok itd. niby nic taka tarczyca a potrafi namieszac.
Co do kwasu to ja bym brała - nie zaszkodzi a jak ma pomoc to pomoze.
MoBo, Moko, karina76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:Hej Dziewczynki:)
To wyszłam z krzaków na chwilę, skoro co po niektóre piszecie, że wolno mi*
Ja dziś dzień spędziłam przy żelazku, cudowne doznania!- w międzyczasie męcząc kolejne odcinki Outlandera. Nie wiem, jakoś mi nie pasi do końca ten serial, chyba jestem za mało romantyczna na takie klimaty, ale obejrzę do końca, bo czasu mam dużo.
Halo!
MI ten Outlander też jakoś nie leży, niby wszystko pięknie,a le mnie nie wciągnął. Polecam Człowiek z Wysokiego zamku na podstawie powieści Dicka. Mało romantycznie, ale czasy podobne
Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Zeta wrote:z manufaktury 5 toksycznych typów ludzkich, ci co wietrzą podstęp, spisek i nieszczęście, aż sapią z podniecenia, gdy się sprawdzi. Świat to dla nich pole miniowe.
przykra sprawa
..no ale przecież białe nigdy nie jest białe
z dedykacją od kontestatorki 4U :*
https://www.youtube.com/watch?v=XMSGt-3H2vQ
Dzień dobry.Zeta lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień bry, brak prądu melduję i idę robić gołąbki
Może czas do @ szybciej zleci bo zapowiada się już od kilku dni i nie przyłazi ale za to gardło mnie boli tak ze nie mogę mówić a jak gadam to mnie kaszel chce udusić, no pikne wakacje mam w tym roku nie ma co!jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ty, Zeta-Jones, może lepiej mniej czytaj a więcej jedz, boś wychudzona na tym zdjęciu strasznie!
Ja dziś truję się chłodnikiem z botwinki, na pewno ma milion szczawianów i w dodatku na maśle jest. Że o soli nie wspomnę.. Choć tak chłodno, że chyba go jednak podgrzeję...krycha.stara, Zeta, MoBo, Ania1602, Moko, aszka lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
nick nieaktualnyYlya wrote:Ty, Zeta-Jones, może lepiej mniej czytaj a więcej jedz, boś wychudzona na tym zdjęciu strasznie!
Coraz więcej grubasów na ulicach. Ciekawe, że zawsze idąc, coś jedzą, jakby się bali, że im się bateria skończy i padną jak "nasza szkapa"krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Moze niepotrzebnie zapytam, moze bedzie z tego zadyma, ale zaryzykuje:
Aszka, po co w ogole chrzcisz? Z Twoich postow na tematy koscielne wnioskuje, ze to nie sa za bardzo Twoje klimaty, skad wiec decyzja , ze wpiszesz w te klimaty dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:37
Ania1602, Moko, tAnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny