35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Dzis marna pogoda kupilam kg ciastek o takich i juz zjadłam 20
Mniam, mniam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9edce3577e42.jpgkrycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jak wytrzymasz 7 dni, takie fotki nie beda na Tobie robic wrazenia. Uwierz mi, wiem co pisze. Bylam tam, przeszlam to i teraz mowia na mnie nasza szkapa
4 miesiące ciągnę na bezglutenie, więc nie Ty jedna wchrzaniasz jarmuże. A mimo to zapach świeżego pieczywa mnie rozwala i nic na to nie poradzę, że gdyby nie ta zdrowotna świadomość, chrzaniłabym tę uciążliwą dietę...krycha.stara, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Oj Krycha, a kto przedwczoraj czekoladkami @ zagryzał?
No chyba, że były one gorzkie jak nasze niepowodzenia...
krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
krycha.stara wrote:A tak z innego podworka. Bo moze i staram sie te czy lata z hakiem, ale wszystkiego jednak nie wiem, stad moje pytanie na poziomie poczatkujacej: koenzym Q10: czy jest sens brac caly cykl, czy tylko do owulacji?
Krycha to siem bierze caly czas i nie marnuj czasu na male dawki trza tak z 200mg dziennie. Laski w US to do 800mg biora 3 miechy przed invitro.krycha.stara, aszka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:To z pelna swiadomoscia grzechu czynilam, oplakujac przy tym celulit na tylku
Ale to tylko jeden dzien, od wczoraj juz nie grzesze i celulit na macie dzielnie prasuje
Krycha nie chce straszyc, ale wedlug TCM (chinskiej medycyny) to wlasnie w okresa powinna byc najzdrowsza dieta, bo to wtedy siem organizm oczyszcza na nowy poczatek (czyi usuwa toksyny, zeruje hormony itd)
Wiec czekoladki najlepiej zrec w owulke lub toz poZeta, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Jak wytrzymasz 7 dni, takie fotki nie beda na Tobie robic wrazenia. Uwierz mi, wiem co pisze. Bylam tam, przeszlam to i teraz mowia na mnie nasza szkapa
Moko, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
krycha.stara wrote:A tak z innego podworka. Bo moze i staram sie te czy lata z hakiem, ale wszystkiego jednak nie wiem, stad moje pytanie na poziomie poczatkujacej: koenzym Q10: czy jest sens brac caly cykl, czy tylko do owulacji?
krycha.stara, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
krycha.stara wrote:Ja tam nie bede chrzcic. Ale ja to i ciastek nie jadam, a do tego szpilki lubie. Zla jestem i w piekle splone
Ja sie przypalajà to sie w cukierni kupuje i juz po klopociekrycha.stara, Moko, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ok, sorki, korekta. O glutenie pojecia nie mam, chodzilo mi o cukier.
podobno wszystkie nasze nieszczęścia zdrowotne, oraz tusza, mają bezpośredni związek z pszenicą, która poza wodą i mlekiem, jest prawie we wszystkim
nie mówimy o śmiercionośnych bułeczkach i ciastach, ale o orzeszkach, macy razowej, makaronach, galaretkach, gotowych zupach w kartonach, wędlinach, parówkach i cous- cousie.
jest też w batonikach muesli i w suplementach diety, a w piwie, to już szaleje, nie mówiąc o wódce.
pszenica nie daje nic, tak twierdzi autor książki o wielkiej szkodliwości tego zboża.
mozna jeść owies i żyto, oraz ich przetwory.
ja jem od dawna, dlatego nie mam opony i brzucha, oraz nigdy poczucia, że połknęłam cegłę.krycha.stara, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara, aszka lubią tę wiadomość
-
Zeta wrote:podobno wszystkie nasze nieszczęścia zdrowotne, oraz tusza, mają bezpośredni związek z pszenicą, która poza wodą i mlekiem, jest prawie we wszystkim
nie mówimy o śmiercionośnych bułeczkach i ciastach, ale o orzeszkach, macy razowej, makaronach, galaretkach, gotowych zupach w kartonach, wędlinach, parówkach i cous- cousie.
jest też w batonikach muesli i w suplementach diety, a w piwie, to już szaleje, nie mówiąc o wódce.
pszenica nie daje nic, tak twierdzi autor książki o wielkiej szkodliwości tego zboża.
mozna jeść owies i żyto, oraz ich przetwory.
ja jem od dawna, dlatego nie mam opony i brzucha, oraz nigdy poczucia, że połknęłam cegłę.MoBo lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Tez tak miałam dopóki nie zaczelam stymulacji,nic mojej wagi nie ruszylo,przez ponad 30 lat niedowaga a od paru miesiècy waga rosnie przez cholerne clo,ovitrelle i duphaston.Pocieszam sie tym ze niebawem sie uda,bo nie moge juz patrzec na moją oponke
krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Jak juz stoisz, to zrob przysiad. Potem drugi, czeci... Malymi kroczkami i Ty mozesz stac sie nasza szkapa
Krycha! Krycha!!!!
nie ma co udawać, wystarczy o siebie dbać, nie jeść byle czego, uprawiać sporty i nie zjadać peselu, bo może stanąć kością
krycha.stara, Jagna 75 lubią tę wiadomość