35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1602 wrote:Witajcie dziewczynki
Aszka ja też podziwiam za odwagę...
MoBo już nie podglądam. Wydaje mi się, że wiem kiedy mam cykl owulacyjny a kiedy nie. Poprzedni był owu, śluz piękny jak marzenie, aż żal mnie skręcał, że nie mogłam takiej szansy wypróbować... a ten jest bezowulacyjny...Jednak do niczego mi ta wiedza już nie potrzebna. Naturalnie starać się nie możemy a z IUI nie będę już dr zawracać głowy, bo zdecydowaliśmy się na KD. Czekam na info od dr... i trochę mnie wkurza, że tyle czasu minęło a ja nie mogę nic robić... Jeszcze na przełomie kwiecień/maj miałam myśli, żeby próbować IUI chociaż na naturalnym cyklu, jeśli stymulować nie można, ale teraz już odpuściłam, nie będę dwóch srok za ogon ciągnąć...
MoBo na bocianie są fajne wątki dla ciężarnych i mamusiek, może tam sobie coś poczytasz...Ania1602 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ania sorki ze tak pytam..co to KD?
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo nic nie będzie. U mojego M takie problemy, że naturalne poczęcie jest niemożliwe
A za kciuki dziękuję. To nasza ostatnia szansa. Boję się nawet pomyśleć, co będzie jeśli się nie uda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 19:59
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Komórka dawczyni
Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
-
Jagna dziękuję.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Hej laski. Buziaki z Warszawy! Wakacjuje tutaj, i na Mazurach w weekend rodzinnie bylismy. Zyczylam sobie deszczu bo mieszkam w kraju w ktorym nie pada (ani kropla deszczu) miedzy kwietniem a pazdziernikiem, i juz sie stesknilam. No i pada, i ma padac do mojego wyjazdu w sobote. Czasem trzeba uwazac z zyczeniami bo sie lubia spelniac....
Ale i tak jest cudownie. Cudownie.
O wow, widze ze duzo na forum sie dzialo w ostatnich dniach co mnie tu nie bylo. Jest nowa kolezanka - czesc Zyta! I Ilya wrocila- hej Ilya, fajnie ze wrocilas!
Ja mam 4-miesieczna przerwe w staraniach bo musze podleczyc cos,wiec na razie nie prowadze wykresow ani nie mierze temperatur ani nic. Do wrzesnia. Musze przyznac ze mentalnie ta przerwa dobrze mi robi.
Sciskam Was wszystkie,
Dani
Ania1602, Ylya, Kazia, MoBo, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani miłego pobytu
Dani lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Hej Dziewczyny:)
No i znów upały wróciły. Nie za dobrze je znoszę, a jutro czekają mnie wizyty u lekarzy i jeszcze dojazdy w trakcie Tour de Pologne, ale muszę dać radę jakoś...
Aszka Ty to naprawdę niczym rodowita Włoszka jesteś haha:) Jak czytałam Twój opis, to pierwsze co, właśnie tak mi się skojarzyłaśUhhhh, gorąca krew:) Niestety tak czasami się zdarza, że z niektórą rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu tylko.
Ja też ostatnio przeżyłam szok, bo doszła do mnie informacja, że na mojego męża, są obrażeni teście jego rodzonej siostry, z powodu, że on nie zaprosił ich na nasz ślub w zeszłym roku!Fakt, no my ich spotykamy u siostry męża na jakiś imieninach, grillach itd., no ale w życiu by mi nie przyszło do głowy zapraszać na swój ślub ludzi, z którymi właściwie nawet nie rozmawiamy podczas tych imprez, tylko się witamy:P Padłam jak to usłyszałam
Dani, ja też byłam teraz na Mazurach na weekendzie:) Ale pogodę mieliśmy całkiem fajną. W sb. wprawdzie padało co chwila, ale na przemian ze słoneczkiem i nawet wieczorem udało nam się ognisko zrobić, więc było bardzo fajnie. Korzystaj ile wlezie z urlopu:)
Aniu, musi się udać i wierzę, że się uda:) Wiadomo, że strach i obawy będą Ci towarzyszyć, ale mam nadzieję, że nie wezmą one góry nad wiarą, że Twoje marzenie już wkrótce się spełni
MoBo, Jagna- fajnie macie z tymi zwierzakami, ja też chce kota!!!
MoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
dzień bry, parno i duszno od rana więc popijam chłodną kawę i mentalnie szykuje sie do wyjścia z domu na zakupy, oj nazbierało sie tych rzeczy na liście
u mnie wakacje w pełni więc siedzę w papierach i końca nie widać
z ciekawych rzeczy to w ostatnią niedziele byliśmy na chrzcinach i połowa gości mnie nie poznała, no fakt, wyspana byłam, uczesana, umalowana i nawet 10% wagi mi ubyło ale mnie sie wydawało że nadal jestem rozpoznawalna a tu taki zonk
z innych ważnych informacji to dementuję plotke jakoby dzieci znajdowało się w kapuście, ostatnio robiąc gołąbki specjalnie dokładnie patrzyłam między liśćmi i wcale żadnego dziecka nie byłoide choć jakiego patyka kupić bo to już 13dpo a że mój ma jutro kijanki badać to może nie będzie musiał
pozdrawiam was chłodno!Kazia, MoBo, Ylya, Moko, jusst, Reni, Ania1602, karina76, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ania1602 wrote:MoBo nic nie będzie. U mojego M takie problemy, że naturalne poczęcie jest niemożliwe
A za kciuki dziękuję. To nasza ostatnia szansa. Boję się nawet pomyśleć, co będzie jeśli się nie uda...
Takie zle mysli odganiamy! noo...
Musi byc dobrzeAnia1602 lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:
Ja mam 4-miesieczna przerwe w staraniach bo musze podleczyc cos,wiec na razie nie prowadze wykresow ani nie mierze temperatur ani nic. Do wrzesnia. Musze przyznac ze mentalnie ta przerwa dobrze mi robi.
Dani
Dani, wrzesień będzie Twój! Oj, czuję, że będzie się tu działo jesienią... Tymczasem wypoczywaj i ładuj akumulatorkiMoBo, Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
pierwiastka wrote:
z innych ważnych informacji to dementuję plotke jakoby dzieci znajdowało się w kapuście, ostatnio robiąc gołąbki specjalnie dokładnie patrzyłam między liśćmi i wcale żadnego dziecka nie byłoide choć jakiego patyka kupić bo to już 13dpo a że mój ma jutro kijanki badać to może nie będzie musiał
trzymam zatem kciuki za chopa, co by mu się badanie upiekło!MoBo, Ania1602, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwiastko trzymam kciuki &&
A u mnie wczoraj (9-10dc) dwie plamki na wkladce beźowe i tyle przez caly dzien dzis cisza.Myslalam ze mi sie juz @ zjawia sle za wczesnie jakos.Mislam jutro isc na bete ale poczekam do czwartku co ginka powie,mam pierwszà wizyte u nowej gin na nfz wiec powie czy zbiera sie na @ czy nie,wtedy zrobilabym jà w piątek gdyby gin stwierdzila ze endo ciazowe.
Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie,termin czwartek/piątek,ale czy bedzie tak pięknie?
Byl plan taki prosty beta i prosty wynik na tak lub nie a te wczorajsze plamienie mnie rozwaliło..Ylya, Ania1602, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Jagna, super! U mnie też @ czwartek/piątek, a jutro wizyta w nowej klinice. U mnie nie było takiego obiecującego plamienia, niestety. Więc pewnie będzie jak zwykle.
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Moko, MoBo dziękuję :*
pierwiastka trzymam kciuki. Jagna Ty to cierpliwa jesteśJa bym chyba na bete poszła przed wizytą
Zaciskam kciukacze. Ylya za Ciebie też trzymam. Powodzenia dziewczyny
Miłego dnia wszystkimYlya, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka