35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Hej dziewczyny
Pare miesiecy temu sie tu troche udzielalam, ale potem stwierdzilam ze musze przestac sie nakrecac i nie pisalam. Nie wiem czy ktoras z Was jeszcze pamieta...
W kazdym razie, pomyslalam, ze do Was znowu dolacze, bo ciagle podczytuje co u Was slychac i stwierdzam ze jestescie super babki
Trzymam za Was wszystkie kciuki :*wzajemnie super babko :* to pisz a nie tylko czytasz :p
She Wolf lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:czesc
wzajemnie super babko :* to pisz a nie tylko czytasz :p
Obiecuje popraweJakos nie moglam sie zdecydowac
Mam nadzieje ze Twoja stymulka zakonczy sie pozytywnym testemJa troche nie jestem w tym temacie, bo nigdy nie mialam stymulwanego cyklu, ale kto wie? Moze kiedys
gretka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
gretka wrote:Czesc
MoBo AMH- nie musi sie na poczatku, kiedy zrobisz to bedzie Robi sie zazwyczaj z innymi i tak sie utarlo- ja wlasnie na swiezo dzis robilam- tylko sobie sprawdz w ktorym labie robia, bo ja robilam w diagnostyce i musialam do innego sie kopsnac niz zazwyczaj chodze.
a i plus taki- skrocil sie czas oczekiwania, ma byc za 5-7 dni.
Zobaczymy
Ooo proszęto szukam labo w okolicy! Kciukasy za Twoje.
gretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Obiecuje poprawe
Jakos nie moglam sie zdecydowac
Mam nadzieje ze Twoja stymulka zakonczy sie pozytywnym testemJa troche nie jestem w tym temacie, bo nigdy nie mialam stymulwanego cyklu, ale kto wie? Moze kiedys
-
MoBo, AMH faktycznie tak jak dziewczyny piszą -dc jest tu obojętny.
Miałam dziś kupić buraki, a patrzyłam na nie jak zaczarowanaskleroza straszna rzecz
Aszka, ale świetnie że idziesz do przodu-superCoś się dzieje - idzie ku lepszemu
Życzę powodzenia.
Cześć She Wolf
MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
Adelajda -
aszka wrote:Byłam u lekarza, wszystko ok powiedział że zaczynamy ze stymulacja. Dostałam znowu letrozol bo powiedział, że moge wybrać clo ale juz by nie proponował, a z kolei do IUI nie zaleca gonalu czyli zastrzyków, lub innych np menopur bo to sie bardziej sprawdza w invitro. Takze powiedział, że sprobuejmy znowu letrozolu tylko bedziemy wyniki monitorować co 2 tygodnie mam robic wyniki krwi. Moze sie w koncu uda podejsc do inseminacji. Co prawda powiedział, ze on by zbytnio na IUI nie liczył (jak mnie juz pociesza przed
ale jak chcemy sprobowac to nasza decyzja
No to supcioa może i lepiej mieć takiego sceptyka za lekarza bo widzisz ten mój to tylko 'wszystko ładnie. ..bla bla'
No to teraz będziesz musiała więcej buraków jeść bo Cię z krwi wyssaja
aszka lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Hej dziewczyny
Pare miesiecy temu sie tu troche udzielalam, ale potem stwierdzilam ze musze przestac sie nakrecac i nie pisalam. Nie wiem czy ktoras z Was jeszcze pamieta...
W kazdym razie, pomyslalam, ze do Was znowu dolacze, bo ciagle podczytuje co u Was slychac i stwierdzam ze jestescie super babki
Trzymam za Was wszystkie kciuki :*
Witamy i pozdrowienia dla Londku
Z ciekawości leczysz się na nhs czy gdzieś prywatnie?
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Byłam u lekarza, wszystko ok powiedział że zaczynamy ze stymulacja. Dostałam znowu letrozol bo powiedział, że moge wybrać clo ale juz by nie proponował, a z kolei do IUI nie zaleca gonalu czyli zastrzyków, lub innych np menopur bo to sie bardziej sprawdza w invitro. Takze powiedział, że sprobuejmy znowu letrozolu tylko bedziemy wyniki monitorować co 2 tygodnie mam robic wyniki krwi. Moze sie w koncu uda podejsc do inseminacji. Co prawda powiedział, ze on by zbytnio na IUI nie liczył (jak mnie juz pociesza przed
ale jak chcemy sprobowac to nasza decyzja
Aszka, super wieści! Lekarz, jak lekarz, najważniejsze, żeby w leczeniu był skuteczny
MoBo, napisz jak Ci przepis wyszedł.
Cześć She Wolf!
Adelajda, Ty sklerotyku
MoBo, She Wolf, aszka, Adelajda lubią tę wiadomość
-
Aszka, oby udalo sie juz teraz :*
Hej MoboLecze sie na NHS (jak na razie). W koncu doczekalam sie pierwszej wizyty w klinice nieplodnosci, ktora okazala sie gabinetem w tym samym korytazu, w ktorym mialam kolposkopie i zabieg na szyjce
Co do AMH, ja robilam w Polsce w Diagnostyce i kosztowalo grosze - jakies 60 zl. W UK troche drozej
A z ciekawosci, co za przepis wynalazlas?
Adelajda, Milka witam :*milka1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Kochana, nie 'odbebnisz', tylko bedziesz walczyc zeby sie udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:34
milka1, Cinderella lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Kochana, nie odbebnisz tylko bedziesz walczyc zeby sie udalo
Myślę podobnie - więcej wiary kurdęNie bądź zrezygnowana, tak fajnie, że podchodzisz - zawsze jest nadzieja
She Wolf, ale dziecinka Ci szalejemilka1, She Wolf lubią tę wiadomość
Adelajda -
Adelajda wrote:Myślę podobnie - więcej wiary kurdę
Nie bądź zrezygnowana, tak fajnie, że podchodzisz - zawsze jest nadzieja
She Wolf, ale dziecinka Ci szaleje
No wlasniewiadomo, ze czasem kazdy ma jakies doly, ale trzeba wierzyc ze sie uda, bo inaczej jaki bylby w tym wszystkim sens?
Szaleje, ale lepiej by wskoczyl do brzucha a nie smieje sie ze mnie z ekranuAdelajda, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Adelajda wrote:Nie z Ciebie, a do Ciebie. Czeka u góry na odpowiedni moment, żeby się do Ciebie wprowadzić, ot co
Haha, mam taka nadzieje25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Aszka, oby udalo sie juz teraz :*
Hej MoboLecze sie na NHS (jak na razie). W koncu doczekalam sie pierwszej wizyty w klinice nieplodnosci, ktora okazala sie gabinetem w tym samym korytazu, w ktorym mialam kolposkopie i zabieg na szyjce
Co do AMH, ja robilam w Polsce w Diagnostyce i kosztowalo grosze - jakies 60 zl. W UK troche drozej
A z ciekawosci, co za przepis wynalazlas?
Adelajda, Milka witam :*
a takie fajne jabłka zapiekane z musli, coś jak Apple crumble powinnaś wiedzieć co to jest
Właśnie zajadamy ciepłe z lodami, raz na jakiś czas trzeba zgrzeszyc
Adelajda, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:a takie fajne jabłka zapiekane z musli, coś jak Apple crumble powinnaś wiedzieć co to jest
Właśnie zajadamy ciepłe z lodami, raz na jakiś czas trzeba zgrzeszyc
Akurat za crumble nie przepadam, ale jablka pieczone + lody =
Aszka, po prostu mysl, ze to TY jestes w tym procencie, ktoremu sie uda. Glowa do gory :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:11
Adelajda, MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty