35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:ale mi to nie przeszkadza ze pozachodziły, tylko mnie interesuje temat staran a nie przerzucanie postow ktore dla mnie nic nie wnosza(w sensie temetow stricte leczeniowych). Zeby bylo jasne nie zazdroszcze nikomu ze ma dziecko i bardzo dobrze ze kobiety zachodza, ale nie wymagam zeby ktos sie interesował moimi staraniami i lekami, jak ma dziecko, to zrozumiale, dlatego wole pisac w watkach typowo staraniowych.
Na razie nie mam, czekam na jutro na decyzje lekarza.
Swoja droga trzeba miec zelazna psyche, zeby pisac ciagle o jednym... I nudne to w dodatku...mamatrojki80, kapturnica, kkisia, anna maria, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie chcialam sie wtracac, ale czy przepis na barszcz i komentarze do niego tez sa lecznicze? Chyba ze cos przeoczylam.
Swoja droga trzeba miec zelazna psyche, zeby pisac ciagle o jednym... I nudne to w dodatku...Miłego dnia
Cinderella, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Nie chcialam sie wtracac, ale czy przepis na barszcz i komentarze do niego tez sa lecznicze? Chyba ze cos przeoczylam.
Swoja droga trzeba miec zelazna psyche, zeby pisac ciagle o jednym... I nudne to w dodatku...
Jak najbardziej lecznicze, beda to wiedzialy osoby z niskim zelazem i anemia - jak ja. Dla fanu tego nie pije. pozdrawiam
milka1, Cinderella, Adelajda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Jak najbardziej lecznicze, beda to wiedzialy osoby z niskim zelazem i anemia - jak ja. Dla fanu tego nie pije. pozdrawiam
niech trze te buraki...dla mnie potrzebne bo lekka anemia.
Ja raz sie napiłam ze sklepuale to niedobre, ale jak utrze maz to wypije bo mi bedzie go szkoda ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:08
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Aszka tu raczej poszło o kopciucha co skacze z wątku na wątek
i tylko chodzi i skiełczy
aszka wrote:trudne widocznie jestem nudna. Wole byc nudna niz byc uszczypliwa bo ktos napisał jakis post ktory mi sie nie spodobał. A teraz pozostawie Was ze swoimi wrazeniami bo nie zamierzam sie wdawac w przepychanki tego typu bo szczerze tez mnie to nie interesuje.Miłego dnia
moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:nie czytaj bo to zalezy od przypadku. Mnie dopiero bolało mocno po zejsciu
a jaka diagnoza?
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
widzę, że to forum nie służy wymianie doświadczeń... Reni, widzę, że masz problem... nazywanie kogś "kopciuchem" jest aroganckie i bardzo prymitywne. Obrażanie ludzi jest oznaką słabości, z którą sobie człowiek sam nie może poradzić.
pozdrawiam Cię serdecznie mimo wszystko... -
miałaś już do mnie nic nie mówić
Kopciuch pochodzi od Twojego nicka
nie mogę do Ciebie mówić Kopciuszku, bo nie masz 5 lat
z tego co widzę Ty masz problem
próbowałaś spokojnie oddychać? może to Ci pomoże wyciszyć się
Cinderella wrote:Cześć dziewczyny,
widzę, że to forum nie służy wymianie doświadczeń... Reni, widzę, że masz problem... nazywanie kogś "kopciuchem" jest aroganckie i bardzo prymitywne. Obrażanie ludzi jest oznaką słabości, z którą sobie człowiek sam nie może poradzić.
pozdrawiam Cię serdecznie mimo wszystko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 15:54
BISCA, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFemii wrote:Ponoć wszystko ok, tylko ciąży od 2,5roku brak.nie wiem co jeszcze mam zbadać.do gin idę za miesiąc dopiero. Zobaczymy co on jeszcze powie o wyniku.Co jeszcze mogę zrobić w kierunku diagnostyki? AMH jeszcze tylko nie robiłam ale zrobię za miesiąc jak będę w Polsce bo 10x taniej...
Co do badan, sa okw końcu
po 3 cyklach
co za ulga...
MoBo, milka1, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:
ja to z tym AMH się nie spieszę bo mam dobre LH FSH niektórzy lekarze uważają to za równoważne badanie z AMH wiec na razie nie robiłam, no ale już zrobie,naprawdę nie wiem co jeszcze bym miała zrobić. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:11
aszka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:nie czytaj bo to zalezy od przypadku. Mnie dopiero bolało mocno po zejsciu
a jaka diagnoza?
No chyba to jest mit z tym bolem przy badaniu HSG. Nidgy o tym nie slyszalam, zeby podawano przy tym jakies znieczulenie. Poprostu jest pewien dyskomfort i samo badanie nie nalezy do przyjemnych oczywiscie (sama jestem po nim). To tak dla pocieszenia dla tych, ktorych to czeka. Nie panikujcie dziewczyny - to bardziej lezy w psychice! A my
z reguly jestesmy przeciez silna plcia!aszka, Femii lubią tę wiadomość
Anna