35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dec1fae7bd7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 13:53
gretka, moremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, efcia, kapturnica, kkisia, Niuta, Mega, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cindirella nawet nie próbowałaś
Cinderella wrote:
Czy jest możliwość, abyśmy sie poznały, choć tak pobieżnie, dla nowych osób jak jak. Czy możecie np. napisać poniżej (wiek, liczbę starań, zidentyfikowany problem). Jestem tu 2 miesiąc i trochę dziewczyn nie ogarniam. Na 35+ są już babki zaprzyjaźnione od 2 lat, z dziećmi i trochę jestem zagubiona. Moze więc tu się jakoś poznamy. Co Wy na to?
ściskam i już mi raźniej:)moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, gretka, efcia, kapturnica, Dziobak, kkisia, Niuta, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
szczerze.. ciekawe czy dziewczynom z tego wątku też bedziesz dupę obrabiać?
akurat tutaj dziewczyny też gadają o różnych bzdurach
Cinderella wrote:Cześć
Słuchajcie, więc bardzo dziękuję, że odpowiedziałyście. Już widzę, że znalazłam pokrewne dusze. Masz rację Aszko, że "dzieciate" są już o krok dalej,a my dalej w marzeniach, nie te klimaty. Przed chwilą czytałam ich wpisy na 35+ i dziewczyny rozmawiały o tym, że synek musi narysowac obrazek na jutro o JPII świętym z Wadowic. I reszta koleżanek jej doradzala. No... nie moje klimaty, bo ja szukam wsparcia i doświadczenia osób oczekujących na cud, jak Wy L.
moremi, mamatrojki80, efcia, kapturnica, Dziobak, kkisia, Niuta, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:szczerze.. ciekawe czy dziewczynom z tego wątku też bedziesz dupę obrabiać?
Pewnie będzie, ten typ tak ma. Lepiej liczyć na "cud" i "gorzkie żale" odprawiać.
kkisia, Mega, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam do domku po hsg
Nie dali mi żadnego znieczulenia wzięłam tylko dwie tabletki p.bólowe 2 godziny przed i nospe. Cała się trzeslam ze strachu normalnie chciałam uciekać a tu kurna nie czułam totalnie nic. Leżę na tym stole czekam na ten ból lekarka mówi że teraz poczuje więc zaciskam oczy i czekam i czekam a ta do mnie ze koniec już. Boże.. Nigdy więcej nie czytam netu przed żadnym zabiegiem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:26
Reni, MoBo, aszka, chruszczow, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to jesteś miszczu Femii
pewnie porodu też nie zauważysz
A Bałam się tak że aż mi teraz wstyd.Reni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:szczerze.. ciekawe czy dziewczynom z tego wątku też bedziesz dupę obrabiać?
Cześć dziewczyny.
Co do powyższego cytatu wypowiem się tylko raz. Twój komentarz jest na żenująco niskim poziomie, jak na dojrzałą kobietę po 35 r. Mieszkam w wolnym kraju, w którym mam prawo wypowiadać się i dobierać sobie znajomych wg uznania. Ty, Reni i mamatrojki80 to nich należeć nie będziecie. Szkoda mi jest czasu na czytanie Waszych perypetii rodzinnych (lub o ciąży) na tamtym wątku, czas ucieka, a ja mam jeden cel. Wybrałam więc to forum. Nie napisałam nic obraźliego pod niczyim adresem, co niewątpliwie Ty uczyniłaś. Dlatego proszę, aby Pani Reni i mamatrójki80 nie odpowiadały na moje posty, bo nie chcę z Wami utrzymywać znajomości.
pozdrawiam -
Cinderella wrote:Cześć dziewczyny.
Co do powyższego cytatu wypowiem się tylko raz. Twój komentarz jest na żenująco niskim poziomie, jak na dojrzałą kobietę po 35 r. Mieszkam w wolnym kraju, w którym mam prawo wypowiadać się i dobierać sobie znajomych wg uznania. Ty, Reni i mamatrojki80 to nich należeć nie będziecie. Szkoda mi jest czasu na czytanie Waszych perypetii rodzinnych (lub o ciąży) na tamtym wątku, czas ucieka, a ja mam jeden cel. Wybrałam więc to forum. Nie napisałam nic obraźliego pod niczyim adresem, co niewątpliwie Ty uczyniłaś. Dlatego proszę, aby Pani Reni i mamatrójki80 nie odpowiadały na moje posty, bo nie chcę z Wami utrzymywać znajomości.
pozdrawiammamatrojki80, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCinderella wrote:Cześć dziewczyny.
pozdrawiam
Mamatrójki również nie ma ochoty na interakcje z Kopciuszkiem, bez odbioru, pozdrawiamkapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja się spotkałam z tym, że podczas hsg laski mdlały
różnie to bywa
Femii wrote:No kurde no nie wiem od czego to zalezy,ja nie czułam kompletnie nic. Tylko zakładanie wziernika lekko. Kulociagu żadnego nie było.
A Bałam się tak że aż mi teraz wstyd.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlamenca wrote:A czy zamierzasz sama tez sie przebadac?? U mnie tez niby wszystko bylo ksiazkowo, regularne normalne miesiaczki, a po przebadaniu okazalo sie, ze mam 8cm cyste endometrialna na lewym jajniku. Potem 2x laparoskopia i pewnie to spowodowalo niedroznosc jednego jajowodu i trudnosci teraz z zajsciem w ciaze. Teraz wiem, ze zawsze lepiej dmuchac na zimno! Powodzenia!!!
Flamenco, po jakim badaniu dowiedziałaś się o cyście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:na ogólnym 35+ jest masa babek co nie ma dzieci, więc bez takich ..dobra?!
a że pozachodziły.. cóż może i Wy się doczekacie
dzień doberek
Na razie nie mam, czekam na jutro na decyzje lekarza.Cinderella, MoBo, Reni, milka1, gretka, moremi, Adelajda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFemii wrote:Właśnie wróciłam do domku po hsg
Nie dali mi żadnego znieczulenia wzięłam tylko dwie tabletki p.bólowe 2 godziny przed i nospe. Cała się trzeslam ze strachu normalnie chciałam uciekać a tu kurna nie czułam totalnie nic. Leżę na tym stole czekam na ten ból lekarka mówi że teraz poczuje więc zaciskam oczy i czekam i czekam a ta do mnie ze koniec już. Boże.. Nigdy więcej nie czytam netu przed żadnym zabiegiem....MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny