35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki
Witam Cie em80oczywiscie ze w grupie razniej a wsparcie jak na najwyzszym poziomie
Dani super wiesci i plan działania to podstawa do sukcesukciukam z Calych sil, zeby ivf bylo zbedne :*
Phyllis pierwsze slysze o takim dzialaniu no ale widocznie lekarz wie co robi. Kurcze no moze ja powinnam swojemu o tym wspomniec ale najpierw musze go znalezc. Tego jedynego i dobrego lekarza po raz enty ehhhh
Krycha mam nadzieje ze z Twoim mezem juz coraz lepiej a Twoja postawa pelna podziwu dla for mikciukam mocno zeby wrocil do Ciebie
Ja mialam pracowity czas a i na szkoleniu bylam dlatego chwile mnie nie bylo z Wami.
Ja wczoraj dziwnie sie czulam bo jajniki mnie bolaly i uczucie bolu miesiaczkowego a do tego plamka krwi brazowej. Tak sobie pomyslalam ze moze sie udalo i byla implantacja ale z drugiej strony o kilka dni za wczesnie, wiec to pewnie moje zludzenie i tyle. Na szczescie na nic sie nie nasawiam, wiec przyjme na klate wredoteWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 20:58
Dani, krycha.stara, Ania1602, Ylya, Moko, Phyllis, karina76, Active lubią tę wiadomość
-
Margaret a Ty chyba miałaś jakąś dobrą panią doktor?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
tAnia - tak to ten z tych lepsiejszych
, chyba nie przeszkadza w zajściu, moja gine twierdzi ze inne poza podsluzowkowymi nie są takie wredne
O termoablacji słyszałam ,natomiast na moje zapytanie o ta metodę mi jakoś tak szybko i skutecznie kobietka wybiła dalsze na ta chwile wgłębianie się w temat, niestety nie jest refundowana (mieszkam we fr.) po czym dorzuciła ze jest to nowa metoda , nie ma badan które by potwierdziły ze nie wpływa negatywnie na płodność , ona osobiście nie ma pacjentek po tym zabiegu,wiec możemy bazować na dostępnej literaturze jeśli się zdecyduje... być może jest dobra, ale już decyzja o niezbadanej do końca esmya mnie sporo kosztowała wątpliwości, choć z drugiej strony ta ma gine to rzeźnik okrutny już z marszu chciała mnie brać i ciąć, daj Ania znać co mówi ten lekarz od mięśniaków
3majcie się dziewczyny, szczególnie Ty Krycha, w sobotę już pewnie pogadasz z mężem, i ja się pomodlę o jego zdrowie.
tAnia, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
eMo80, widzisz ile lekarzy, tyle opinii..ja wizytę miałam mieć 15, ale pewnie wtedy zawita u mnie @ ( chyba że jednak nie
) dlatego chce ją przesunąć na inny termin.Na pewno napiszę co i jak,bo mam zamiar dobrze się wypytać o wszystko
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i dobrego dnia życzę
-
Dzien dobry!
Em80- witaj u nas, super ze dolaczylas! Nie boj sie HSG- to pikus w porownaniu do innych procedur, 2 minuty i po sprawie. Bedzie dobrze!
Bulkaasia - ooo nie...BuuTule.
Krycha jak tam mezulo Twoj dzisiaj?
Ja sluchajcie robie teraz dwu-tygodniowy program detox organizmu i jestem w zwiazku z tym na diecie weganskiej, nie jem cukru, zadnych wypiekow. Do tego lykam rozne probiotyki, pastylki z lisci czarnego orzecha i inne takie detoksujace organizm. Czuje sie dobrze choc czesto glodna, hehehe, jakos nie moge sie najesc tymi wymyslnymi salatkami. I czesto ganiam do toalety. Ale najlepsze jest przedemna, od soboty mam miec 4 dni glodowki (no nie do konca bo mam pic soki i smoothies- ale nie mozna zadnego stalego pokarmu. I mam pic taka glinke co ma oczyscic jelita. Trzymajcie kciuki zebym nie padla ...ale tak czuje ze jest mi to potrzebne. Taki detox przed powrotem do staran.
Milego dnia dziewczyny!
Kazia, tAnia, Ania1602, Moko, jusst, Jot, krycha.stara, Ylya, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Ania1602 wrote:Margaret a Ty chyba miałaś jakąś dobrą panią doktor?
Miałam i sama nie wiem juz czy była dobra. Teraz mam ubezpieczenie w pracy i musze nowego szukac tak cy siak i powinien byc to raczej ginekolog endokrynilog w naszym przypadku -
Bulkaasia przykro mi kochana
jeszcze nie pojawiła sie wredota, wiec jeszcze szansa jest :*
Dani jejka jakie poswiecenie, ja sie nie nadaje na takie diety. Wole byc grubsza ale szczesliwsza bo brak jedzenia to nerwy zacynaja rzadzic twoim ciałem a tak w ogóle nie dałabym rady pracowac i cokolwiek robic bez jedzenia. Jestes zdrowa, wiec moim zdaninem takie niejedzenie to nic nie da na starania a wydaje mi sie ze jeszcze gorzej zadziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 10:22
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
bulkaasia przykro mi, ale test mógł jeszcze nie wyjść, beta by dała 100% odpowiedź. @ nie ma, tempka jeszcze się trzyma, więc jest nadzieja.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Margaret kochana ale ja nie robie tej diety zeby schudnac tylko zeby oczyscic organizm z toksyn, pasozytow, nadmiaru jakis hormonow itp. Ja jeszcze w tym miesiacu sie nie staram bo nie moge przez histeroskopia. Ten detox koncze za 9 dni i do pazdziernika bede miec jeszcze duzo czasu zeby sie najesc na powrot do staran
Co u Ciebie?ana167, jusst, Ania1602, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
krycha.stara super
krycha.stara lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
krycha.stara wrote:Tomograf ok. Odlaczaja powoli narkoze. Wraca do mnie!
Bardzo się cieszę - zdrówka i trzymajcie się
Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Witojcie witojcie!
Krycha dobre wiesci oby wszystko juz szło ku dobremu,gadaj o tym dluzej do męza to nabierze ochoty i sie zbudzi.Wciàz myslami z wami jestesmy.
Dani zeby tak gline jesc fuj!Oby to przyniosło skutek
Bulkaasia przykro mi
Ja dzis bylam w klinice,mielismy powaznà rozmowe z ginem,skonczylismy stymulacje,teraz podchodzimy do in vitro.Dzis tak ogólnikowo,duzo pytan odnosnie badan(o Boziu jest ich w ch...)no i wizyt u embriologa i anestezjologa,no i jak to wszystko bedzie w etapach wyglądac.Jestem trochu przestraszona tym wszystkim ale mysle ze z czasem wszystko stopniowo ogarniemy.Za trzy tygodnie mam wizyte,od dzis mam wlaczone na 1 cykl antyki zeby wyciszyc jajniki.Musze poczytac o IVF,zeby wiedziec o co pytac no jestem zielona w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:39
krycha.stara, Ania1602, tAnia, jusst, Dani, Moko, karina76, gretka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczyny,ja wczoraj testowałam(14dpo),tak mnie coś tknęło bo tempka cały czas wysoko,no i wyszedł pozytywny.Wreszcie nam się udało po 3 latach starańAle i tak cały czas się obawiam by coś się nie popsuło,nie mogę w to uwierzyć-jestem pierwszy raz w ciąży
Jagna75 powodzenia i nie obawiaj się.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:54 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 października 2016, 17:57
krycha.stara, Margaret.Se, Kazia, Active, Ania1602, padington, bulkaasia, tAnia, jusst, Dani, Moko, karina76 lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Margaret kochana ale ja nie robie tej diety zeby schudnac tylko zeby oczyscic organizm z toksyn, pasozytow, nadmiaru jakis hormonow itp. Ja jeszcze w tym miesiacu sie nie staram bo nie moge przez histeroskopia. Ten detox koncze za 9 dni i do pazdziernika bede miec jeszcze duzo czasu zeby sie najesc na powrot do staran
Co u Ciebie?Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Widze ze super dzien na forum
Krycha super wiesci!!!
Tescik pozytywny super Rybkagratuluje!!!
Dani moja kochana ja mam mega wkur... i doła i wszystko co najgorsze, takie mysli mam. Nie wiem dlaczego no chyba ze juz przed okresem tak na mnie hormony dzialaja. NIe znalazłam jescze lekarza ale moze jutro uda mi sie poszperac i poczytac. Moze ktos zna super lekarza gin-endo z Luxmed Wawa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 23:47
krycha.stara, Ania1602, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
rybka33 wrote:Hej dziewczyny,ja wczoraj testowałam(14dpo),tak mnie coś tknęło bo tempka cały czas wysoko,no i wyszedł pozytywny.Wreszcie nam się udało po 3 latach starań
Ale i tak cały czas się obawiam by coś się nie popsuło,nie mogę w to uwierzyć-jestem pierwszy raz w ciąży
Jagna75 powodzenia i nie obawiaj się.Mi zostały zastrzyki do ivf:letrozole,menopur i cetrotide 0,25 mg x 5 szt.Jak by były potrzebne mogę odsprzedać.Miałam refundowane.
Gratuluję. Powodzenia życzę. Kurde i to tak przed samą procedurą. Mega szczęście.
Wysłałam zaproszenie bo mam kilka pytań.
Ana167 jakieś przeczucia??
A ja dzisiaj dostałam wynik z wymazu kontrolnego. Antybiotyk wszystkiego nie wybił - niestety śladowe ilości bakterii. I znów się ivf przesunie. Coraz gorzej u mnie z cierpliwością.
-
Do Krychy: Wspieram, kciukam i mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Wiem, ze bedzie.
Zreszta, jestem 35+ i walcze o pierwsze to z urzedu moge sie wtracac, c'nie?MoBo, jusst, ana167, Ylya, krycha.stara, Dani, Foto_Anna lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Rybka gratulacje* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka