35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:Mi dobrze, córce chyba też skoro wylazić nie chce... Generalnie, jak nie urodze do wtorku czyli 40+6 to na środę mam skierowanie do szpitala...
A u Ciebie jak tam? Ile jeszcze zostało?
no to musi byc Jej dobrze, ladnie Cie trzyma na bombie o losie...
no to daj znac jak juz sie uda(i jak bylo)
u mnie jeszcze ok 10 tyg... no stresik jest...
Pozdrawiam Was wszystkie i kciuki trzymam za rozniste potrzeby:)krycha.stara, Dani, jusst lubią tę wiadomość
loret1 -
wioletta wrote:Liuliu79 wiesiołek, omega 3, wit. E, do owulacji, potem jeszcze siemie lniane dziennie rano, wapno, jestem po kuracji Castangusem, zielona herbata tylko raz dzienne, alkohol zero, ziarna sezamu na przekąskę, dużo zieleniny, mało cukru, ruchu też myślę,że mam dostatecznie... Tak więc, trochę tego przyjmuję a i wit. B6 i B12, C.
Leki przeciwbólowe tj. Ibuprom ograniczyłam bo chyba trochę z nim przesadzałam, teraz biorę Paracetamol w wyjątkowych, nawet skrajnych sytuacjach. Słabo toleruje ból, więc jest mi ciężko bez Ibuprofemu. Ale niech tam...nie on jest najważniejszy.
Zapomniałam wspomnieć mam taką małą "przypadłość" powiedziałabym rodzinną, kobiety w mojej rodzinie mają tyłozgięcie macicy...uuuu.
Pozdrawiam Was wszystkie.
A mialas badana rezerwe jajnikowa AMH?
Co powiedzial lekarz na tylozgiecie macicy?
Moze to utrudnia jak reszta jest okLiuliu79 -
Ja mam tylozgiecie i przy pierwszym dziecku nie było problemu zaszłam w 3 cyklu. Teraz w tą nieplanowana też myślę że w 3 cyklu zaszłam bo wcześniej brałam tabletki anty.
Dani lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Więc myślę że tylozgiecie nie ma aż takiego dużego znaczenia. Trzymam kciuki żeby u Was nie miało. Ciekawe czy zdążę zajść zanim skończę 35 lat
Liuliu79 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Cześć dziewczyny
Nadszedł czas by wrócić do ponownych starań,nawet moment dobry bo @ zawitała
Fajnie że nowe ciąże co rusz przybywają,zazdroszczę dziewczynom ktorym juz się udało.Na swój sposób to poprawia wiarę,ze może gdzieś tam przyjdzie kolej na mnie i na kolejną z na która nadal czeka na cud.
U mnie minęło trzy miesiące od usunięcia nieszczęsnych polipów,mam nadzieję że to wystarczająco.Starania znaczy się jak najbardziej naturalne.
Pozdrawiam Was wszystkie i udanego weekendu laski
krycha.stara, MoBo, Kazia, Ylya, wioletta, Dani, ana167 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Ylya wrote:No wczoraj w panice poelciałam do apteki i kupiłam Q10 z wit E, Omegi łykam, B komplex, D, Magnez, wit C. Chyba przeproszę się z inofemem, bo kupiłam kiedyś, ale mi się nie chciało go brac..
Ale coś to wszystko marnie widzę, chyba czas na wizytę u Kuby.Ylya lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Active no niestety zastrzyki typu ovitrelle nie dajà gwarancji ze pècherzyk pèknie,są pomocne ale czasem niestety jajo sie uprze i nie pèknie.Tez zaliczylam torbiel po zastrzyku,w pore zauwazony wiec jeden cykl i bylo po nimAntoś IVF,Julisia natural
-
Witajcie
od kilku lat podczytywałam ovu a wątek +35 przewijał mi się przed oczami raz po raz, w końcu nadeszła wielkopomna chwila i oto za kilkanaście dni zostanę pełnoprawną 35tką
W przyszłym roku planuję podejście do drugiej procedury w Ostravie a tym czasem korzystam z "darów" nfz i próbuję wycisnąć maks badań od genetyka i immunologa.
Z mojego punktu widzenia tyłozgięcie nie ma większego znaczenia, moja mama je ma, koleżanka (matka dorodnej dwójki) również.
Dani, Ylya, MoBo, ana167, Jot, Liuliu79, Storczyk31, karina76 lubią tę wiadomość
-
cześć, Lenia! A napisz nam, z czym u Was problem, czy masz jakąś diagnozę, czemu nie udaje się naturalnie? Młoda jesteś jeszcze
lenia lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
W telegraficznym skrócie sytuacja wygląda tak: W ciążę zaszłam po około 4 latach starań, dzięki inseminacji, niestety nie trwała ona długo. Od tego czasu minęły dwa lata, 4 inseminacje i jedna procedura ivf bez rezultatu. Z sześciu zarodków do transferów zachowało się pięć. Nie wiemy dlaczego tak jest. Chciałabym się pogodzić z tym, że nie mogę mieć dzieci ale nie potrafię, ta cholerna nadzieja wraca jak bumerang.
-
Active, Storczyk31, karina76, jusst, Jot, Ania1602, Jastin76, eM80, Kazia, lenia, ana167, Margaret.Se, Ylya, Bąbelek1980, tAnia, Asia2000, Dani, Jurkowa, Liuliu79, Moko, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Jagna super* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
W GynC jest program 2+1,wplaca sie 14tys i w tym masz dwie procedury trzecia gratis,jesli uda sie za pierwszym razem oddają 7tys. Tylko za transfer i punkcje chyba osobno sie placi no i wuzyty do 12tc są w pakiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 16:10