35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Jagna! Oby tak dalej!
-
Super, Jagna! Wspaniale wiesci. To teraz juz mozesz odetchnac pelna piersia i cieszyc sie ciaza na calego
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
MoBo wrote:Jagna super wieści
niech rośnie pięknie kruszynka
Kiedy kolejna wizyta?
Ja kolejna wizyta 6 grudnia(2 tyg),mam nadzieje ze serce bedzie bic jak bije i wszystko bedzie dobrze..w koncu to mikołajki i to bedzie najlepszy prezentMoBo, Krakowianka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Storczyk31 wrote:Jagna, wspaniałe wieści, gratuluję serduszka
ja dzis odebrałam betę - 17,88
tempka jednak spada i piesi przestają boleć
staram się myśleć pozytywnie, ale to bardzo trudneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 12:18
Ylya, Dani lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Super, Jagna! Wspaniale wiesci. To teraz juz mozesz odetchnac pelna piersia i cieszyc sie ciaza na calego
Jurkowa lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Jagna, wspaniałe wieści, gratuluję serduszka
ja dzis odebrałam betę - 17,88
tempka jednak spada i piesi przestają boleć
staram się myśleć pozytywnie
wróć: włączam pozytywne myślenie
Kochana, gratulacje, jesteś w ciąży!
To wszystko jest zaplanowane w gwiazdach. Nie ma co się zamartwiać za zapas. Jagna dobrze pisze, tylko przyrost bety ma znaczenie, tempka i piersi mogą być przecież ciągle w szoku.
Storczyk31, krycha.stara, Jurkowa lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ooooo Storczuku, gratulacje! Cicho siedzialas, a tu prosze! Nie martw sie na zapas, kciukam za kolejna bete, najwazniejszy jest przyrost, a tempke przeciez nadal masz wysoka, wlasnie widzialam. Nie martw sie, ciesz sie!
Storczyk31 lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna no to trzymam kciuki za kolejny krok i 6go
wyluzowac, dbać o siebie i tyle co możesz zrobić. No będzie dobrze
Ja się czuję w ciążybrzuch migruje ku dołowi i stanowi duży wyznacznik co mi można a co już nie
ogólnie bojem się porodu i już
zaczelam aku na 'łatwiejszy' poród hehehehehe moja pani twierdzi, że jest udowodnione, że aku przyspiesza czas potrzebny na rozwarcie o 20% hmmmmm a co z pozostałymi 80%
hehehege
No ale ogólnie jestem gotowa na ile mogę i relaksuje się już w domu. Spacerki z pieskiem i drzemki w ciągu dnia u mnie teraz odchodząWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 17:19
Storczyk31, krycha.stara, Dani, jusst lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czy juz tylko ja tu bez cionzy siedze?
Gratulacje i pozytywne wibracje Storczykupozdrawiam cieplutko te kobietki, którym się udało, jak i te czekające!
Jurkowa, krycha.stara, karina76 lubią tę wiadomość
-
Krycha no coś ty- ja też niczym pusta beczka wiec spokojnie
Echhhhh dziewczyny-ciezarowy- zazdrość mnie zalewa ciepła ale trzymam kciuki za wasze maleństwa! :*krycha.stara lubi tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Dani wrote:Jagna nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze, napewno to zaraz minie.
em80- kciukam mocno za stymulacje Gonalem, ja mialam pol roku temu i Gonal na mnie super podzialal, mialam przy IUI 3 czy nawet 4 dojrzale jajeczka i kilka mniejszych, niestety sie nie udalo mimo tego, przez mojego polipa (ktorego juz nie mamTeraz przy kolejnej histeroskopii mialam potwierdzenie ze macica "czysta"). Nie wariuj kochana! Juz zaraz bedzie po zastrzykach i bedziesz czekac na bete.
Krakowianka - co to jest scratching
Kontrolowany uraz endometrium - (ang. Endomertial scratching) to celowo wykonane uszkodzenie błony śluzowej macicy, w celu zwiększenia jej receptywności (ułatwienia zagnieżdżenia się zarodka). Scratchingu można dokonać na kilka sposobów. Najczęściej używa się jednorazowej, sterylnej sondy tzw. pipelli, pod kontrolą USG. Zabieg jest mało inwazyjny i praktycznie nieodczuwalny przez pacjentkę. Procedura może być wykonana również histeroskopowo- pod kontrolą wzroku w dnie macicy w błonie śluzowej wykonuje się małe "okienko" za pomocą specjalnych kleszczyków.Dani lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:MoBo ty juz niebawem...przygotowana?Masz jeszcze wizyte przed tym wszystkim?Ja sie czujesz?
Ja kolejna wizyta 6 grudnia(2 tyg),mam nadzieje ze serce bedzie bic jak bije i wszystko bedzie dobrze..w koncu to mikołajki i to bedzie najlepszy prezentgratuluje i trzymam kciukasy!
-
Storczyk31 wrote:ja dzis odebrałam betę - 17,88
wierzę że będzie dobrze
a jak potzrebujesz to się voodoo uwskuteczni, no!
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ja dziś zrobiłam 200 (słownie: dwieście) pierogów z trzema rodzajami farszu bo każdy sobie coś innego życzył a że jakoś sobie dziś nie mogłam miejsca znaleźć to postanowiłam czymś zająć myśli i ręce
poza tym podejrzewałam jakąś infekcję więc zrobiłam badania i niby wynik w normie ale jednak trochę bakterii jestjutro więc wizyta w aptece i wdrażam urosept w duecie z urosanem do ustąpienia objawów
MoBo, krycha.stara, Ylya, Dani, Zuza6 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk super
Na pewno wiesz, że trzeba powtórzyć po 2 lub 4 dniach i wszystko będzie wiadomo. Trzymam kciuki
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Storczyku Gratulacje kochana
super sie czyta takie wpisy
rob bete kolejna i nie mysl negatywnie. Strasznie sie ciesze kochana
czekam na piekby przyrost bety :***
MoBo, ana167, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Ana167 no to kciuki
i przecie normalne wyrzyc się na chłopie nie ważne o co by szło
mam nadzieję, że już minęło to źle samopoczucie.
Pierwiastka jesteś megajuż nie wspomnę o jakiego smaka mi narobiłas.
Storczyk ja ci powiem jaki to był pikuś poana167, Storczyk31 lubią tę wiadomość