AKTUALNA lista starających się 35+
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Również chcę dołączyć. 36 lat skończę w lipcu. Jestem mamą 11 letniego Jakuba.Staramy się z mężem od kilka miesięcy. W styczniu byłam w ciąży i niestety nie udało się, przeszłam poronienie 6.02
Wszystko oczyściło się za pomocą tabletek i mogę zacząć starania już teraz. Chociaż nie ukrywam swych obaw. Wszystkie badania mam prawidłowe. Pozdrawiam dziewczynySówka35 lubi tę wiadomość
-
Poproszę o dołączenie:) Witajcie:)
Skończę 37 lat w grudniu. Po wieloletniej antykoncepcji hormonalnej, odstawionej w grudniu 2014. Staramy się od ponad roku, dwa cykle z "pomocą" ovufriend. Wiele obaw i niestety już ogromne pragnienie zostania mamą, przez co z każdym miesiącem większy stres. Spodziewany termin @ 14 kwiecień
Jestem z Krakowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 20:54
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dziewczyny, tutaj tylko lista, więc ograniczamy się jedynie do podawania terminu @. Pogaduchy i porady są na wątkach 35+ i 35+ starające się o pierwsze dziecko. Proszę wejść, przywitać się i jak się spodoba zostać
-
Witam , dołączam się, lat 45 jedno dziecko już mam 26 -letnie. Podobnie mój obecny mąż . Staram się dopiero od dwóch miesięcy.Mam regularne miesiączki i owulacje, zdrowo się odżywiamy , myślę że jedyny problem to zbyt mało stosunków ale niestety partner nie zawsze pomimo gotowości chęci może "skończyć" czy jest na to jakas rada?
PozdrawamDobrawa lubi tę wiadomość
Farida -
nick nieaktualny
-
Trochę nieobecna ale też proszę o dołączenie: )
36 lat -cykl 15 po hsg ,laparoskopi i histeroskopi termin @ 27.06 (syn latStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
Szanowne Panie!
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Jestem studentką II roku kierunku położnictwo magisterskie na Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego. Zwracam się z gorącą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, która posłuży mi do opracowania części badawczej pracy magisterskiej. Ankieta bada sferę seksualności, kierowana jest do par leczonych z powodu niepłodności i jest oczywiście w 100% anonimowa. Wypełnienie jej zajmie Paniom kilka minut.
Zachęcam do zaangażowania w poniższe badanie również swoich drugich połówek
Każda odpowiedź jest dla mnie bardzo cenna i za każdą z góry serdecznie dziękuję!
https://docs.google.com/forms/d/1eCrSjtQ3ZUSjha6y6qdw9NrasqtdR6yr-Cu7_K1eFik/viewform -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry, to ja też się tutaj dopisuję, jako że rozpoczęliśmy starania . Jestem pod ostawieniu tabletek, pierwszy cykl w którym próbujemy coś zmajstrować, latek za chwilę 36, na stanie 7-letni syno, który bardzo chce braciszka
A ogólnie @ ma przyjść za 6 dni, liczymy że nie nadejdzie -
Hej kobietki.Jestem tuż po 36 urodzinach.Staramy się od 31 cykli.Teraz 2 miesiąc biorę Clomid i zobaczymy.Jeśli się nie uda klinika w lutym.Proszę o dopisanie mnie do listy.Pozdrawiam
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1