AKTUALNA lista starających się 35+
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Koleżanki. Jestem tu nowa. Mam 35 lat i dwie córki 14 i 11 lat. Postanowiliśmy z mężem, że postaramy się o maleństwo. To jest nasz pierwszy cykl starań, przewidywana @ 5.01.2017. Niestety gin. powiedział, że mogą być trudności - niski estradiol i podejrzenie przedwczesnego wygasania czynności jajników. Do tego niedoczynność tarczycy Hashimoto. Ale jesteśmy z mężem dobrej myśli - zobaczymy co czas przyniesie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 09:46
-
nick nieaktualny
-
Witam mam 39 lat. Syn 13 lat. Od kwietnia staramy się o drugie maleństwo jak narazie bezskutecznie... Monitoring cyklu rozpoczęty może znajdziemy co szwankuje w organizmie i czym można się wspomóc by spełnić swoje marzenie Pozdrawiam wszystkie starające się i życzę by wasze marzenia szybko się spełniły
-
hej, mam 35 lat i staramy się o pierwszego maluszka:) Proszę o dopisanie do listy. Przewidywany termin @ 4 lutego.
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze powodzenia:) -
nick nieaktualny
-
ale nas tu sporo w staraniach o czwarte . Już myślałam, że oprócz evve nie znajdę nikogo . Chodźcie dziewczyny na lutowe testerki.
Właśnie jak tu zmajstrować tę przeciwną płeć, to nie takie proste.
Czy ktoś aktualizuje listę? -
Ja 36 lat od 11 lat staramy sie o pierwsze dziecko jak na razie bezskutecznie. Aktualnie czekam na @ i laparoskopie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie. Mam już dwie córki. Jedna ma 12 lat a druga 7 lat. W sierpniu skończę 38 lat. Od 10 miesięcy staramy się z mężem o trzecie dziecko. Bez skutku. Co miesiąc rozczarowanie. Mój problem polega na tym, że w drugiej ciąży zachorowałam na cukrzycę. Po porodzie cukrzyca minęła, ale wróciła po dwóch latach.Brałam tabletki Glucophage. Podobno w ciąży nie wskazane. Od roku jestem na insulinie, po której bardzo tyje.Przeszłam na insulinę planując ciąże ale nie udaje się. Lekarz chce od marca żebym znowu wróciła do tabletek Glucophage. Nie wiem co robić. Miała któraś z Was taką sytuację. Jestem załamana.