AKTUALNA lista starających się 35+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich.Jestem tu nowa hehe no coz po krotce prawie 2 lata staran i nic stwierdzona IO i policystyczne jajniki pierwszy miesiac staran z Clomidem zobaczymy co dalej...pozdrawiamStarania od listopada 2015.PCO reszta OK
teratozoospermia
morfologia: 01.2017-2% 07.2017-3%
Aniołek 24.04.2017 11 tydz.
Aniołek 19.04.2018 7 tydz.
MTHFR 677C-T homozygota
PAI-1 4G heterozygota -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.ja mam 41.staramy sie z nowym partnerem o moje 3,a wspolne pierwsze.
W czerwcu 2016 udalo sie ale we wrzesniu poronilam.po lyzeczkowaniu yeraz mam straszne problemy. Drugi miesiac biore clo ale byl cykl bezowulacyjny.a latka leca.jest ktos w moim wieku? Goska -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKulka75 wrote:Cześć. Ja mam 41, od 6 lat staramy się o dziecko, pierwsze. Nie miałam pojęcia, że będą problemy. Okazało się, że mam PCOS. Nadal próbujemy, choć nadzieje mam coraz mniejszą.[/QUOTE
CZEŚĆ.My też zaczęliśmy,gdy miałam 35 lat.Teraz mam 38 i pół.I nadal nic.Też nie miałam pojęcia,że to tyle bedzie trwało...
Myślałam,że będę w ciąży po pierwszym miesiącu starań I też mi się wydaje ,że już nic z tego nie będzie i w sumie nie wiem konkretnie dlaczego... -
Cześć,
Właśnie skończone 40 lat,, córka 12, syn 8, o trzecie dziecko staramy się od 4 lat, obecnie po pierwszym ICSI i czekam. A wyniki transferu.ICSI - maj 2017
4 zarodki
Transfer jednego 7komórkowego 05.2017 -
2 podejście - krio lipiec 2017 - zarodek degeneruje -
Emma_Ben wrote:Cześć,
Właśnie skończone 40 lat,, córka 12, syn 8, o trzecie dziecko staramy się od 4 lat, obecnie po pierwszym ICSI i czekam. A wyniki transferu.
przykro mi, robicie kolejne podejścia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 10:29
-
Goska1976 wrote:Hej.ja mam 41.staramy sie z nowym partnerem o moje 3,a wspolne pierwsze.
W czerwcu 2016 udalo sie ale we wrzesniu poronilam.po lyzeczkowaniu yeraz mam straszne problemy. Drugi miesiac biore clo ale byl cykl bezowulacyjny.a latka leca.jest ktos w moim wieku? Goska
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Hej, jestem nowa nie tylko na tym forum, ale na forach tak w ogóle:) w zeszłym roku kończyłam 35 lat i nagle coś kliknęło. Teraz mam nadzieję, że nie jest późno.
Tak naprawdę dopiero zaczynam starania, choć dla spokoju zrobiłam sobie wstępne usg i badania hormonów. Wyszły ok.
To mój pierwszy cykl na Ovu. Jestem podekscytowana jak nastolatka, a wiem, że sporo z Was to 'stare wyjadaczki' Nie śmejcie się, więc, proszę za bardzo:)
Jakoś tak spodziewam się rozczarowań po drodze, choć póki co, liczę na to, że może się uda.
Pozdrawiam wszystkie