Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia AKTUALNA lista starających się 35+
Odpowiedz

AKTUALNA lista starających się 35+

Oceń ten wątek:
  • Magda1 Debiutantka

Wysłany: 20 października 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam proszę o dołączenie, mam 39 lat syna 18 - z pierwszego związku. Staramy się od kilku miesięcy - póki co bez wspomagaczy:)

• AGNES ;) Nowa

Wysłany: 22 października 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobitki;)
    Jestem nowa, mam 34 latka, @mam dostać 5.11 Mmy jedna córkę w styczniu będzie mieć 15 lat.I chcielibyśmy mieć jeszcze jednego maluszka w domku. Pozdrawiam Aga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 08:21

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkiecieplutko.
    Wróciłam na forum po długiej przerwie.
    Mam 37 lat (staramy się o pierwszego upragnionego dzidziusia od 2014r( z pomocą ginków), (jedno poronienie) , @ mam dostać 16.11
    Pozdrawiam
    Monika

• justa. Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. W listopadzie kończę 35 lat i dlatego postanowiłam dołączyć do waszego grona. Od 1,5 roku staram się o rodzeństwo dla mojego 3 letniego synka.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć dziewczyny - proszę o dołącznie do listy - testować zamierzam 28.11 - mam 37 lat i trójkę dzieciaków (dwa poronienia). Pewnie to ostatni dzwonek na powiększenie rodziny - także próbuję, ale w odróżnieniu do czasów gdy byłam młodsza jakoś nie może się to zakończyć sukcesem. Powodzenia dziewczyny!

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe dziweczyny

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę dołączyć do grona, mam 35 lat i staram się o pierwsze dziecko i 10 lat walki. Ciekawa jestem czy jeszcze mam szansę. Owulacje mam tylko po stymulacji.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    37 lat, dwie córki (17,11). 26.10.16 zabieg łyżeczkowania w 8 tc ( brak tętna mimo wykształconych struktur płodu). Nie poddajemy sie i jeszcze raz spróbujemy.

• Karola555 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    W lipcu skończyłam 35 lat. Mam dwójkę adoptowanych dzieciaczków - córcia 8 lat, synek 6 lat. Teraz w drugim związku staramy się o pociechę. @ mam dostać 9.11. Pozdrawiam i życzę wszystkim starającym II grubaśnych kreseczek :)))

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabymdo Was dołączyć. Mam 40 lat i dwie córeczki 6 i 4 lata. Nie planowałam więcej dzieci ale w sierpniu wpadka zakonczona poronieniem wzbudziła we mnie pragnienie jeszcze jednego dziecka. Teraz bedę testować 19 listopada. Trzymam za Was kciuki i liczę na wzajemność :-)

• Nadzieja2016 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elielka wrote:
    Hej, chciałabymdo Was dołączyć. Mam 40 lat i dwie córeczki 6 i 4 lata. Nie planowałam więcej dzieci ale w sierpniu wpadka zakonczona poronieniem wzbudziła we mnie pragnienie jeszcze jednego dziecka. Teraz bedę testować 19 listopada. Trzymam za Was kciuki i liczę na wzajemność :-)

Hej, ja mam 43 lata. Syn lat 8. Staram się o dziecko od 3 miesięcy.
    Testowałam już wczoraj i dziś rano :) Wyszła bardzo blada druga kreska.
    Planowana @ 12.11. Trzymam kciuki.
    Masz jeszcze 9 dni do @.

elielka lubi tę wiadomość

Nadzieja
  • Nadzieja2016 Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja też chcę dołączyć do grona, mam 35 lat i staram się o pierwsze dziecko i 10 lat walki. Ciekawa jestem czy jeszcze mam szansę. Owulacje mam tylko po stymulacji.

Jasne że masz szansę ! Czasami udaje się w najmniej spodziewanych momentach. Kiedyś tłumaczyłam przy programach in vitro. dziewczyna lat 34 weszła w menopauzę. Przeszła 5 prób i się nie udało. ani jeden zarodek się zawiązał.
    Wróciła do swojego kraju i zaszła w ciąże ! Naturalnie :) Podczas gdy lekarze nie dawali jej szans. Także oczywiście że się da !

Nadzieja
  • Calineczka221 Nowa

Wysłany: 10 listopada 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Witajcie
    dołączam do Was Dziewczyny. Flowwer mam podobną sytuację, staramy się z mężem od 9 lat. Obecnie mam 35. Udało się zajść w ciążę, jednak w 9 tc miała zabieg(puste jajo płodowe):( teraz zaczynamy starania od nowa i mam nadzieję, że w końcu się uda. Biorę Norprolac na wysoką prolaktynę, inozytol i luteinę (16-25 dc).
    Trzymam za Nas Wszystkie kciuki:)

Aniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
    PCOS, wysoka prolaktyna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja2016 wrote:
    Hej, ja mam 43 lata. Syn lat 8. Staram się o dziecko od 3 miesięcy.
    Testowałam już wczoraj i dziś rano :) Wyszła bardzo blada druga kreska.
    Planowana @ 12.11. Trzymam kciuki.
    Masz jeszcze 9 dni do @.

Super gratulacje ☺ dbaj o siebie i "kreseczkę" i daj znać po wizycie u lekarza ☺

• Alex7903 Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chętnie sie dołączę
    38 lat @10.11.
    Syn 17
    Syn 11
    Córka 2,5 doby (*)
    Staramy sie od roku, 3 cykl na Luteinie

60745f2036530078cdb144923dc2a9a1.png
    Starania od października 2015r
  • Nadzieja2016 Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elielka wrote:
    Super gratulacje ☺ dbaj o siebie i "kreseczkę" i daj znać po wizycie u lekarza ☺[/QUOTE

Dziś termin @. Nie ma..... dwie kreski rano. Słaba taka ale stanowcza ☺

Nadzieja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 10:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po pierwszym @ po łyżeczkowaniu, mamy zielone światlo od lekarza, więc wznawiamy starania :)

• Mychaa05 Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jestem tu nowa i raczkuję na tym forum:)
    35lat,mam córkę(12lat),od dwóch miesięcy staramy sie o drugie.
    Termin mojej @ to 17.12. Trzymajcie kciuki, a ja trzymam za wszystkie oczekujące.

"Co Cię nie zabije to Cię wzmocni"
  • Annabelle1 Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

ja rowniez jestem nowa na Ovu, ciesze sie ze jest grupa na forum specjalnie dla naszego przedzialu wiekowego. Mam 35 lat, mam 3letnia corke, w tym roku stracilismy nasza druga coreczke w bardzo zaawansowanej ciazy. Teraz staramy sie kolejny raz z nadzieja ze tym razem bedziemy mieli wiecej szczescia. 3 cykl, termin @ to 14.12. Trzymam za was kciuki i zycze milych niespodzianek okolo-swiatecznych!:)

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ