AKTUALNA lista starających się 35+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesć dziewczyny - proszę o dołącznie do listy - testować zamierzam 28.11 - mam 37 lat i trójkę dzieciaków (dwa poronienia). Pewnie to ostatni dzwonek na powiększenie rodziny - także próbuję, ale w odróżnieniu do czasów gdy byłam młodsza jakoś nie może się to zakończyć sukcesem. Powodzenia dziewczyny!
-
Ja też chcę dołączyć do grona, mam 35 lat i staram się o pierwsze dziecko i 10 lat walki. Ciekawa jestem czy jeszcze mam szansę. Owulacje mam tylko po stymulacji.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Witam:)
W lipcu skończyłam 35 lat. Mam dwójkę adoptowanych dzieciaczków - córcia 8 lat, synek 6 lat. Teraz w drugim związku staramy się o pociechę. @ mam dostać 9.11. Pozdrawiam i życzę wszystkim starającym II grubaśnych kreseczek )) -
nick nieaktualnyHej, chciałabymdo Was dołączyć. Mam 40 lat i dwie córeczki 6 i 4 lata. Nie planowałam więcej dzieci ale w sierpniu wpadka zakonczona poronieniem wzbudziła we mnie pragnienie jeszcze jednego dziecka. Teraz bedę testować 19 listopada. Trzymam za Was kciuki i liczę na wzajemność
-
elielka wrote:Hej, chciałabymdo Was dołączyć. Mam 40 lat i dwie córeczki 6 i 4 lata. Nie planowałam więcej dzieci ale w sierpniu wpadka zakonczona poronieniem wzbudziła we mnie pragnienie jeszcze jednego dziecka. Teraz bedę testować 19 listopada. Trzymam za Was kciuki i liczę na wzajemność
Hej, ja mam 43 lata. Syn lat 8. Staram się o dziecko od 3 miesięcy.
Testowałam już wczoraj i dziś rano Wyszła bardzo blada druga kreska.
Planowana @ 12.11. Trzymam kciuki.
Masz jeszcze 9 dni do @.elielka lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Flowwer wrote:Ja też chcę dołączyć do grona, mam 35 lat i staram się o pierwsze dziecko i 10 lat walki. Ciekawa jestem czy jeszcze mam szansę. Owulacje mam tylko po stymulacji.
Jasne że masz szansę ! Czasami udaje się w najmniej spodziewanych momentach. Kiedyś tłumaczyłam przy programach in vitro. dziewczyna lat 34 weszła w menopauzę. Przeszła 5 prób i się nie udało. ani jeden zarodek się zawiązał.
Wróciła do swojego kraju i zaszła w ciąże ! Naturalnie Podczas gdy lekarze nie dawali jej szans. Także oczywiście że się da !
Nadzieja -
Flowwer wrote:Ja też chcę dołączyć do grona, mam 35 lat i staram się o pierwsze dziecko i 10 lat walki. Ciekawa jestem czy jeszcze mam szansę. Owulacje mam tylko po stymulacji.
Witajcie
dołączam do Was Dziewczyny. Flowwer mam podobną sytuację, staramy się z mężem od 9 lat. Obecnie mam 35. Udało się zajść w ciążę, jednak w 9 tc miała zabieg(puste jajo płodowe) teraz zaczynamy starania od nowa i mam nadzieję, że w końcu się uda. Biorę Norprolac na wysoką prolaktynę, inozytol i luteinę (16-25 dc).
Trzymam za Nas Wszystkie kciuki:)Aniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
PCOS, wysoka prolaktyna -
nick nieaktualnyNadzieja2016 wrote:Hej, ja mam 43 lata. Syn lat 8. Staram się o dziecko od 3 miesięcy.
Testowałam już wczoraj i dziś rano Wyszła bardzo blada druga kreska.
Planowana @ 12.11. Trzymam kciuki.
Masz jeszcze 9 dni do @.
Super gratulacje ☺ dbaj o siebie i "kreseczkę" i daj znać po wizycie u lekarza ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
ja rowniez jestem nowa na Ovu, ciesze sie ze jest grupa na forum specjalnie dla naszego przedzialu wiekowego. Mam 35 lat, mam 3letnia corke, w tym roku stracilismy nasza druga coreczke w bardzo zaawansowanej ciazy. Teraz staramy sie kolejny raz z nadzieja ze tym razem bedziemy mieli wiecej szczescia. 3 cykl, termin @ to 14.12. Trzymam za was kciuki i zycze milych niespodzianek okolo-swiatecznych!