X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Wspomagacze :)
Odpowiedz

Wspomagacze :)

Oceń ten wątek:
  • michalinaaa Nowa

Wysłany: 19 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam te wypociny i chciałam wtrącićswoje 3 grosze. Dziewczyny uważajcie z kombinowaniem - co za dużo to niezdrowo. Sama jestem zwolenniczka ziół ale w odpowiednich ilościach i zawsze sprawdzam czy coś nie działa egatywnie kiedy stosuje się 2 środki. Taka mała przestroga ale posty dosyć trafne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2017, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore clo. 2 mc.temu po 1 tab.i nic.a w zeszlym po 2 tabl.nie mialam ani jednego dnia plodnego(testy ovu ujemne) okresu nie dostalam (a juz 4 dni po terminie) testy ciazowe ujemne(zrobilam dwa w dwudniowym odstepie) pomocy co sie dzieje ktos tak mial? Dodam ze zawsze cykle mialam 28-29 dniowe.pomocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu z was ktos?
    Okres moze i bedzie bo jakies lekkie plamienoe ale co jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny wątek :) ja biorę wszystko co może pomóc i co mój organizm potrzebuje.
    Pamietajcie tylko, że są formy witamin lepsze i gorsze. Np. wit E powinna być w formie mieszanych naturalnych tokoferoli.

• kayama Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stary wątek ale mam pytanie, czy stosowanie mieszanek ziołowych można łączyć z rożnymi lekami i suplementami? Typu: koenzym Q10, wiesołek, vit b6, magnez, vit D. Czy po prostu to nie zaszkodzi albo nie spowoduje jakiejś złej reakcji.

n59ydf9h7aj0jxnd.png
  • Vantiel Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam prefert zel do wspomagania zajscia

• julk@smyr Znajoma

Wysłany: 11 maja 2021, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vantiel wrote:
    ja polecam prefert zel do wspomagania zajscia

jakie ma działanie?

• Patkaaa2 Debiutantka

Wysłany: 12 maja 2021, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marsylianka wrote:
    Conceive Plus? Ja kupiłam też :) Na razie użyłam w jednym cyklu. Jest boski!! Niestety nie mogę się jeszcze pochwalić dwiema kreseczkami, ale kto wie.. :)

A jakie ma działania, że piszesz, że jest boski? ;)

• Monika321 Debiutantka

Wysłany: 19 maja 2021, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również chętnie poznam te cudowne działania! Wszystkie spróbuję!

• olciastanis Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślicie, że te wspomagacze rzeczywiście działają? Wierzycie w to...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 13:08

wuwues lubi tę wiadomość

• Osa79 Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2021, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam zioła ,które będa kompozycją Sroki nr 3 z pierwszej strony wątku. Z tym, że zamówiłam każde zioło odrębnie i je po prostu zmieszam, wszystkie są dostępne na aromatika.com.pl

AMH 0.665--->0.228 (marzec 22) /TSH ..3-->1,74 (ok miesiaca 50mg letrox), prolaktyna 11, FSH -9,65-->18,43 (marzec;22); LH-8,4, estradiol 65,8
  • Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2021, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy kwasy omega (olej rybi) można brać cały cykl? Czy tylko do owulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2021, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi85 wrote:
    Dziewczyny czy kwasy omega (olej rybi) można brać cały cykl? Czy tylko do owulacji?
    Tak raczej tak:)

• wikpaw Autorytet

Wysłany: 18 października 2021, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, zostały mi po ciąży suplementy Miositogyn GT, koenzym Q10, L-arginina. Używałam ich w trakcie starań. Jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę o kontakt.

• EwelaKrk86 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2021, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki 😁
    Mam pytanko czy ktoras z Was i partner stosowala suplement FertilMan Plus i FertilWoman Plus? Polecił nam lekarz przy starankach. Jakies opinie?

Endometrioza 3 st.
    Niedrożny jajowód.
    Hashimoto- Euthyrox 100
    I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
    Kariotypy- czekamy
    10.2024 - histeroskopia/ polip
    11.2024 - II ivf?

Suple: q10-600mg
    Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez.
  • Basia9333 Znajoma

Wysłany: 21 października 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo jeśli coś polecił lekarz to z chęcią też posłucham opinii ;)

EwelaKrk86 lubi tę wiadomość

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ