Wspomagacze :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak czytam te wypociny i chciałam wtrącićswoje 3 grosze. Dziewczyny uważajcie z kombinowaniem - co za dużo to niezdrowo. Sama jestem zwolenniczka ziół ale w odpowiednich ilościach i zawsze sprawdzam czy coś nie działa egatywnie kiedy stosuje się 2 środki. Taka mała przestroga ale posty dosyć trafne
-
nick nieaktualnyJa biore clo. 2 mc.temu po 1 tab.i nic.a w zeszlym po 2 tabl.nie mialam ani jednego dnia plodnego(testy ovu ujemne) okresu nie dostalam (a juz 4 dni po terminie) testy ciazowe ujemne(zrobilam dwa w dwudniowym odstepie) pomocy co sie dzieje ktos tak mial? Dodam ze zawsze cykle mialam 28-29 dniowe.pomocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamówiłam zioła ,które będa kompozycją Sroki nr 3 z pierwszej strony wątku. Z tym, że zamówiłam każde zioło odrębnie i je po prostu zmieszam, wszystkie są dostępne na aromatika.com.plAMH 0.665--->0.228 (marzec 22) /TSH ..3-->1,74 (ok miesiaca 50mg letrox), prolaktyna 11, FSH -9,65-->18,43 (marzec;22); LH-8,4, estradiol 65,8
-
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki 😁
Mam pytanko czy ktoras z Was i partner stosowala suplement FertilMan Plus i FertilWoman Plus? Polecił nam lekarz przy starankach. Jakies opinie?Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
( Gonal-f 300j ; Mensinorm 75j ;
Kariotypy- ✅
10.2024 - histeroskopia/ polip> usuniete 2 duze 😳
11.2024 - start II stymulacja
(Rekovelle 18j + mensinorm 150j+ gonal 100j+cetrotide)
Suple: q10-600mg
Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez, vit c, wit d, elektrolity -