Zdążyć przed 40-tką
-
WIADOMOŚĆ
-
Już nie mówiąc o tym, że czasami pusty pęcherzyk może rozwijać się aż do 5 miesiąca bezobjawowo. Ja nie brałam żadnych leków podtrzymujących, a beta rosła, pęcherzyk też i na przełomie 8/9 tygodnia przeszłam łyżeczkowanie. Na poronienie samoistne mogłabym czekać jeszcze długo, a to niestety mogłoby być groźniejsze niż zabieg. Po poronieniu samoistnym też często podają antybiotyk.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witajcie dziewczyny !!
Mam 42 lata dwoje starszych dzieci 21 i 18 lat a teraz maluszka 16 miesięcznego.Staralismy się o młodego 1,5 roku i udało się,więc i Wam się udaa ja jestem tego przykładem,ze jest szansa
W sumie teraz chciała bym zajśc w ciązę żeby Maks miał rodzeństwo w swoim wieku ale co będzie to będzie
Pozdrawiam wszystkie starające się przed i po 40 !!!Iwone, pepsunieczka, Mimik, pasia27, Ivo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
W kwietniu skończę 39 lat. Niecałe 3 lata temu poroniłam w 9tc. Od tego czasu nic, nawet po stymulacji CLO Do tego mam jeszcze PCOS i niedoczynność tarczycy. Staramy się już prawie 5 lat. Tracę już nadzieję i mam wrażenie, że moje staranie o ciążę to takie marzenie, do którego się już przyzwyczaiłam,z którym żyję na co dzień, a które się jednak nie spełni ;.(
-
Witam was
Ja mam teZ dwojke dzieci 18 I 14 ale moj maz mnie zostawil 8 lat temu I nigdy juz nie chcialam miec dzieci gdyz wychowywalam je SAMa ... Bylo mi trudno... Teraz poznalam fantastyczna osoba Pragniemy dziecka I nie od 5-6 mies nie mogę zajsc w ciaze ;-(
Zycie jest niesprawiedliwe ten ktory nie zaluzyl na bycie ojcem ... Nim zostal a ten cudowny czlowiek nie dostal ode mnie takiego przywileju... Czuje się cxasem zalamana...Ferrari -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, grubość endometrium zwiększa się z każdym dniem cyklu.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Hej dziewczyny
Staram się z mężem o drugie dziecko. Syn ma już 10 lat. ja mam 35 lat, mąż 40 lat. Kilka cykli już za nami, nie udaje nam się. Dodam, że cykle ma regularne co 26 dni. Ostatnia miesiączka 2 grudnia. Współżyliśmy już nawet w sam okres i co drugi dzień, aż do 14 dnia cyklu. Okres wypada mi na 28.12. A ja od wczoraj czuje się fatalnie, bóle głowy, brzucha, jak na @. Miałyście podobnie. Przecież to za wcześnie i na ciążę i na okres. Poradźcie. -
Hej, odświeżam wątek...
Dziewczyny ok. 40-tki, ujawniajcie się i piszcie o swoich problemach, staraniach i sukcesach
U mnie w kwietniu 40-tka! Staramy się od 6 lat. Wg lekarzy wszystko ok., ale nie wiadomo czemu dziecia niet!
Piszcie, której się udało...Bianka4 lubi tę wiadomość
-
Czesc,w pazdzierniku bede miec 41,od czterech lat sie staramy.W Grudniu udalo sie nam na CLO jednak dotrwał mój okruszek do 7 tygodnia.Jestem juz po pierwszej @,dzis czwarta tabletka clo(7dc)we czwartek monitoring.Pewnie dostane zastrzyk na pekniecie pęcherzyka(u mnie brak ovu).Mam tylko nadzieje ze pęcherzyk urosnie do odpowiednich rozmiarów.
Duchess lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Luna76 wrote:Hej, odświeżam wątek...
Dziewczyny ok. 40-tki, ujawniajcie się i piszcie o swoich problemach, staraniach i sukcesach
U mnie w kwietniu 40-tka! Staramy się od 6 lat. Wg lekarzy wszystko ok., ale nie wiadomo czemu dziecia niet!
Piszcie, której się udało...Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny zapraszam do nas na watek 35+ starania o pierwsze dziecko. Wiele z nas jest tam okolo 40 lub po. Tam sie wiecej dzieje, wiec dawajcie do nas25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jagna 75 wrote:Bylas stymulowana jakimis lekami czy tylko naturalne cykle?Ovu masz potwierdzane monitoringiem?
Mam normalne ovulacje, monitorowane były przez kilka cykli. Również byłam stymulowana clo, pregnyl też miałam podany. Dwie inseminacje stymulowane ovirtelle - udane jeśli chodzi o przebieg, ale bezowocne.
Mam Hashomoto i najprawdopodobniej problem jest immunologiczny - mój organizm zwalcza wszystko co się do niego dostaje, począwszy od plemników męża. Pozostaje nam tylko In Vitro. -
Jagna 75 wrote:Czesc,w pazdzierniku bede miec 41,od czterech lat sie staramy.W Grudniu udalo sie nam na CLO jednak dotrwał mój okruszek do 7 tygodnia.Jestem juz po pierwszej @,dzis czwarta tabletka clo(7dc)we czwartek monitoring.Pewnie dostane zastrzyk na pekniecie pęcherzyka(u mnie brak ovu).Mam tylko nadzieje ze pęcherzyk urosnie do odpowiednich rozmiarów.dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg