adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Virginia wrote:Jak UK w śniegu? U mnie wiadomościach pokazują, ze katastrofa 😂😂
Pada snieg juz od jakichs 2h, chodniki robia sie biale ale drogi czarne. Jak bedzie sypac cala noc jutro paraliz 😂Virginia, Sas, Aga1979 lubią tę wiadomość
WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
9 dpt sikaniec 2 krechy, beta 251,
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
24/11/2023 USG wszystko ok, 7 cm smerfika 😁
Prenatalne - wszystko super
15/01 polowkowe - CHLOPAK
23/05/2024 urodziło się moje 3360kg szczescia -
EnWu dopiero po 12.12 ? 😱
Virginia to nie za fajnie, to my mamy lepiej z l4 🤣
U nas też sypie śnieg, jest pięknie biało 😁☃️Sas, Virginia lubią tę wiadomość
Córka z zespołem wad genetycznych , 6 strat, mthfr, pai1 plus amh 0.27, decyzja o AZ.
05.10.2022 transfer AZ 🥰
Bhcg 7dpt - 33.2, 9dpt -79, 12dpt - 202, 16dpt - 1073.
09.11.2022 - jest ❤
12.12.2022 - usg prenatalne, 6 .5cm szczęścia ❤
27.02.2023 - usg połówkowe , 590g synka
28.04 - usg 3 trymestr, 2kg chłopaka ❤
26.05 - 2600g synka
07.06.2023 - synuś jest z nami, 3380g i 54cm do kochania
-
Monika29 wrote:EnWu dopiero po 12.12 ? 😱
Virginia to nie za fajnie, to my mamy lepiej z l4 🤣
U nas też sypie śnieg, jest pięknie biało 😁☃️
Tak, dopiero 12/12 ide na badanie krwi 🙈 wszyscy maja tu w dupie ciezarna w 14 tyg ciazy 🙈 dobra wiadomosc jest taka ze chyba sama sie zdiagnozowalam. Wydaje mi sie ze to kolka zolciowa. Wszystkie objawy sie zgadzaja a nawet fakt ze jadlam jajka jak chwycilo. Diata bez tluszczu i powinno byc ok przynajmniej do konca ciazy a potem licze ze minie. Zobaczymy co lekarz na to powie jak juz w koncu bede miala wyniki i do niego pojdeSas, Aga1979, Virginia lubią tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
En Wu wrote:Tak, dopiero 12/12 ide na badanie krwi 🙈 wszyscy maja tu w dupie ciezarna w 14 tyg ciazy 🙈 dobra wiadomosc jest taka ze chyba sama sie zdiagnozowalam. Wydaje mi sie ze to kolka zolciowa. Wszystkie objawy sie zgadzaja a nawet fakt ze jadlam jajka jak chwycilo. Diata bez tluszczu i powinno byc ok przynajmniej do konca ciazy a potem licze ze minie. Zobaczymy co lekarz na to powie jak juz w koncu bede miala wyniki i do niego pojde
Virginia lubi tę wiadomość
-
Sas wrote:My to jednak jestesmy bystre
Haha skoro inaczej sie nie da, same musimy byc sobie lekarzami 😂 najgorsze jest to ze swieta ida a ja nie bede mogla jesc? 😞😞😞WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Ew3bit co za historia dobrze że wszystko się pozytywnie zakończyło!!! Teraz wracaj do zdrowia i ciesz się dzidziusiem reszta jakoś się ułoży!!!
GratulacjeEwa3bit lubi tę wiadomość
29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
Dziewczyny dziś 6+2 tydzień w sobotę miałam wizytę serduszkową. Dziś mało co mnie cycki bolą ale podbrzusze dalej pobolewa ale boję się że coś jest nie tak przez te cycki
wiadomo u mnie cycki to tak bardziej co drugi dzień bolały, brodawki dalej mam troszkę tkliwe i bladoróżowe ale włączyła mi się panika 😞
-
NovaAn wrote:Dziewczyny dziś 6+2 tydzień w sobotę miałam wizytę serduszkową. Dziś mało co mnie cycki bolą ale podbrzusze dalej pobolewa ale boję się że coś jest nie tak przez te cycki
wiadomo u mnie cycki to tak bardziej co drugi dzień bolały, brodawki dalej mam troszkę tkliwe i bladoróżowe ale włączyła mi się panika 😞
-
NovaAn wrote:Dziewczyny dziś 6+2 tydzień w sobotę miałam wizytę serduszkową. Dziś mało co mnie cycki bolą ale podbrzusze dalej pobolewa ale boję się że coś jest nie tak przez te cycki
Kochana nie stresuj sie, jest serduszko i to najwazniejsze a objawy raz sa a za chwile ich nie ma. Nie ma na to reguly 😃 ciesz sie malenstwem a nie zamartwiaj niepotrzebnie bo szczesliwa mama to szczesliwe bobo 😁WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Nobi wrote:Kochana, objawy są, znikają i potem znów się pojawiają. Nie ma reguły. Kiedy masz kolejną wizytę?
Wizytę mam 12.12 we wtorek więc za tydzień i coś czuję że oszaleję do tej wizyty czy maleństwo jeszcze tam będzieSas, Aga1979 lubią tę wiadomość
-
NovaAn wrote:Mam taką nadzieję, że już matki nie zostawi 😀
Wiesz, ja tez przed drugim USG zastanawialam sie czy bobo na pewno tam bedzie, czy aby przypadkiem za pierwszym razem sie nie pomylili, cos zle zobaczyli i mylnie uznali za ciaze 🙈 zwlaszcza ze nie mialam zadnych mdlosci czy wymiotow 😘 i zgadnij co? Dzidzia jest, rosnie i ma sie dobrze 😁 tak samo bedzie u Ciebie. Glowa do gory 😁Virginia, Aga1979, Sas lubią tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
En Wu wrote:Wiesz, ja tez przed drugim USG zastanawialam sie czy bobo na pewno tam bedzie, czy aby przypadkiem za pierwszym razem sie nie pomylili, cos zle zobaczyli i mylnie uznali za ciaze 🙈 zwlaszcza ze nie mialam zadnych mdlosci czy wymiotow 😘 i zgadnij co? Dzidzia jest, rosnie i ma sie dobrze 😁 tak samo bedzie u Ciebie. Glowa do gory 😁[/QUOTE
Jednym słowem cały czas w stresie czy wszystko dobrze 😀 a powinno być już z górki 😀Sas lubi tę wiadomość
-
NovaAn, teraz to już tak będzie, te pierwsze wizyty w ciąży są bardzo stresujące.
Moniko, czy powiększałaś dziurkę w smoczku do tego zagęszczonego kaszką mleka? Mam nieużywaną butelkę z lansinoha i mam chytry plan powiększyć w niej dziurkę. Z butelki suavinex kiepsko płynie takie gęste mleczko. Dziś dosypalam płaską łyżeczkę kleiku kukurydzianego do 150 ml mleka, jeśli juniorowi nie zaszkodzi, to jutro zwiększę do dwóch łyżeczek. Wczoraj jadł 8 razy po 120 ml i jeszcze w nocy się wybudził na jedzenie… a od miesiąca już spał od do 20 do 7… zaczęliśmy dziś dawać 150 ml mleka, to z kolei jeszcze więcej ulewa… a ulewa na serio sporo… da się jakoś zaradzić na ten jego głód i ulewanie, czy trzeba przeczekać? Jak myślicie, bardziej doswiadczone mamy? -
NovaAn wrote:En Wu wrote:Wiesz, ja tez przed drugim USG zastanawialam sie czy bobo na pewno tam bedzie, czy aby przypadkiem za pierwszym razem sie nie pomylili, cos zle zobaczyli i mylnie uznali za ciaze 🙈 zwlaszcza ze nie mialam zadnych mdlosci czy wymiotow 😘 i zgadnij co? Dzidzia jest, rosnie i ma sie dobrze 😁 tak samo bedzie u Ciebie. Glowa do gory 😁[/QUOTE
Jednym słowem cały czas w stresie czy wszystko dobrze 😀 a powinno być już z górki 😀
A gdzie tam z gorki. Potem to dopiero sie zacznie stres i nerwy i tak juz przez reszte zycia 😂WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Nobi wrote:NovaAn, teraz to już tak będzie, te pierwsze wizyty w ciąży są bardzo stresujące.
Moniko, czy powiększałaś dziurkę w smoczku do tego zagęszczonego kaszką mleka? Mam nieużywaną butelkę z lansinoha i mam chytry plan powiększyć w niej dziurkę. Z butelki suavinex kiepsko płynie takie gęste mleczko. Dziś dosypalam płaską łyżeczkę kleiku kukurydzianego do 150 ml mleka, jeśli juniorowi nie zaszkodzi, to jutro zwiększę do dwóch łyżeczek. Wczoraj jadł 8 razy po 120 ml i jeszcze w nocy się wybudził na jedzenie… a od miesiąca już spał od do 20 do 7… zaczęliśmy dziś dawać 150 ml mleka, to z kolei jeszcze więcej ulewa… a ulewa na serio sporo… da się jakoś zaradzić na ten jego głód i ulewanie, czy trzeba przeczekać? Jak myślicie, bardziej doswiadczone mamy?
Nobi, a w jakim wieku dokladnie jest junior? i zageszczasz, bo myslisz, ze jest glodny ze zwyklym mlekiem?ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️