adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Dziewczyny właśnie weszłam do domu odebrałam wyniki myślałam że padnę 9dpt wynik 84.51 czyli skacze pod sufit boże mam nadzieję że wszytko będzie dobrze!!!!! Nie wierzę!!!!!!
Kaśka28 lubi tę wiadomość
👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Dziękuję dziewczyny nie umiem w to uwierzyć Boże tyle czasu...tyle ok drodze załamań itd
Trzymam za wszytkie kciuki moja historia pokazuje że nie należy się poddawać trzeba walczyć do końca jestem najszczesliwsza na świecie!!
Wiem że jeszcze różnie może być ale dla mnie to jest mega sukces!! I będę cieszyła się z każdej sekundy bycia w ciąży:)
parviflora, Virginia, Ewuszek, _olinka123, Sywi, tolerancyjna, Maggi lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dziewczyny właśnie weszłam do domu odebrałam wyniki myślałam że padnę 9dpt wynik 84.51 czyli skacze pod sufit boże mam nadzieję że wszytko będzie dobrze!!!!! Nie wierzę!!!!!!
cudownie ❤️❤️❤️❤️Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Virginia wrote:To tak jak my, o czym juz chyba pisalam. Probujemy z AZ i jak nie wyjdzie to zaczniemy proces z normalna adopcja. A jak wyjdzie to potem tez myslimy o drugim dziecku z adopcji. Zycie pokaze co i jak
Na razie trzymam kciuki za te ciaze
my też z mężem jeszcze przed ślubem rozmawialiśmy o tym, żeby zostać rodziną zastępcza.
Marzy nam się duża rodzina ❤️❤️❤️❤️❤️Kaśka28, Virginia lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Dziękuję dziewczyny nie umiem w to uwierzyć Boże tyle czasu...tyle ok drodze załamań itd
Trzymam za wszytkie kciuki moja historia pokazuje że nie należy się poddawać trzeba walczyć do końca jestem najszczesliwsza na świecie!!
Wiem że jeszcze różnie może być ale dla mnie to jest mega sukces!! I będę cieszyła się z każdej sekundy bycia w ciąży:) -
Marmis wrote:Twoje prowokacje sa tak infantylne, ze az żałosne. Musisz byc bardzo nieszczesliwa i z calego serca Ci współczuję.
-
Do tego prowadzi to co robia kliniki https://parenting.pl/urodzila-dziecko-w-wieku-72-lat-opowiada-o-trudach-macierzynstwa
Co do wieku i naturalnej ciazy to nie jest tak zle jak mowia lekarze
https://www.medonet.pl/ciaza-i-dziecko/co-musisz-wiedziec,62-latka-urodzila-syna--to-nie-bylo-in-vitro--macierzynstwo-po-menopauzie,artykul,62.html -
bibisibi wrote:Do tego prowadzi to co robia kliniki https://parenting.pl/urodzila-dziecko-w-wieku-72-lat-opowiada-o-trudach-macierzynstwa
Co do wieku i naturalnej ciazy to nie jest tak zle jak mowia lekarze
https://www.medonet.pl/ciaza-i-dziecko/co-musisz-wiedziec,62-latka-urodzila-syna--to-nie-bylo-in-vitro--macierzynstwo-po-menopauzie,artykul,62.html
Nikt nikogo za rękę nie bierze i do niczego nie zmusza. Każdy jest dorosły i postępuje jak uważa za słuszne.
To że Kliniki oferują różne opcje nie znaczy że musem jest z nich korzystać . Jak wszyscy będą wkładać rękę do ognia to Ty też wlozysz bo inni tak robią?! No nie, ponieważ każdy podejmuje decyzję za siebie i nie należy jej oceniać zwłaszcza nie znając pobudek i historii A tym bardziej gdy samemu jest się po tej samej stronie barykady.Ewuszek, Marmis, parviflora, Sywi, tolerancyjna, Maggi lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
bibisibi wrote:To nie prowokacje a oburzenie na to co wyprawiaja kliniki, ze rozdaja zarodki jakby rozdawali paczki. A to wszystko sie odbywa kosztem dzieci i kosztem ludzi ktorzy mieli za duzo zarodkow. Takie podejscie do tamatu ze byle bylo jak najwiecej zarodkow do rozdania jest straszne, tych dzieci nikt nie pyta o zdanie czy chca w taki sposob przyjsc na swiat.
Sywi, Kaśka28, Morze_Bałtyckie, tolerancyjna, Ewuszek, Zuza6, Virginia, Maggi lubią tę wiadomość
Marmis -
Kaśka28 lubi tę wiadomość
Marmis -
One wrote:Bujaj się. Jesteś naprawdę zdrowo kopnięta.
One, Ewuszek, Virginia lubią tę wiadomość
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
@Virginia - gratuluję pozytywnego sikacza - trzymam kciuki na silną bete!
@Kaśka28 - super wynik, aby dalej wspaniale rosło - gratuluje
Jutro mam w końcu video konsultacje z Reprofit. Nie mogę spać! Trochę się boje bo mój przedwczorajszy wynik prolaktyny jest wysoki i nie wiadomo czy się "nadaję" na AZ.ElfiaKsiężniczka, Ewuszek, Virginia lubią tę wiadomość
-
bibisibi wrote:To nie prowokacje a oburzenie na to co wyprawiaja kliniki, ze rozdaja zarodki jakby rozdawali paczki. A to wszystko sie odbywa kosztem dzieci i kosztem ludzi ktorzy mieli za duzo zarodkow. Takie podejscie do tamatu ze byle bylo jak najwiecej zarodkow do rozdania jest straszne, tych dzieci nikt nie pyta o zdanie czy chca w taki sposob przyjsc na swiat.
Hahaha. Z Twojej wypowiedzi wynika, że w adopcji społecznej noworodki i niemowlęta mają możliwość wyboru do jakich rodziców chcą trafić. Mają własny wybór:)
Poza tym każdy Twój post zawiera podobną treść. Wybacz, ale to nudne.
Przepraszam dziewczyny, że karmię trola, ale musiałam..... Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i za każdą trzymam kciuki. Virginia i Kaśka28 gratulacje ❤️❤️❤️Ewuszek, Virginia, Marmis lubią tę wiadomość
Starania od 09.2014, 5 procedur IVF, 10 transferów (w tym 3 x cb - 08.2017, 11.2017, 10.2019)
-
Andziorek wrote:Hahaha. Z Twojej wypowiedzi wynika, że w adopcji społecznej noworodki i niemowlęta mają możliwość wyboru do jakich rodziców chcą trafić. Mają własny wybór:)
Poza tym każdy Twój post zawiera podobną treść. Wybacz, ale to nudne.
Przepraszam dziewczyny, że karmię trola, ale musiałam..... Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i za każdą trzymam kciuki. Virginia i Kaśka28 gratulacje ❤️❤️❤️Virginia lubi tę wiadomość
18’córka❤️