adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Sas wrote:A co tu taka cisza ?
A ja juz sama nie wiem jaki wolalabym porod. Musze skonczyc jeszcze pakowanie
Najgorzej jak zaczniesz jednym, a skonczy sie drugim
Jezeli planujesz drugie dziecko dosyc szybko to odradzalabym CC.Sas lubi tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
En Wu wrote:Też myślałam o cesarce na poczatku ale teraz ciesze sie ze jej nie mialam mimo bardzo ciezkiego porodu. W trakcie jak juz bylam wykonczona maz pytal czy ma mi zalatwic cesarke ale nie chcialam bo jak juz tyle wycierpialam to by byla glupota mam wrazenie. Nie zaluje chociaz jak uslyszalam kleszcze bylam przerazona
Virginia lubi tę wiadomość
-
Aga1979 wrote:Haha ja jak usłyszałam ze bedzie proznociag i zobaczyłam jak wjeżdża sprzęt do tego to zaczęłam przeć jak głupia no ale Stasiowi zachciało sie urodzić z rączką z przodu 😂
Szczerze to ja nawet nie wiem co to jest proznociag 😂🙈 urodzil sie jak superman 😁 bedzie bohaterem 💪 co tam u was? Jak sie czujecie? Jak malutki? (Juz nie taki malutki haha)Virginia, Aga1979 lubią tę wiadomość
WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
9 dpt sikaniec 2 krechy, beta 251,
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
24/11/2023 USG wszystko ok, 7 cm smerfika 😁
Prenatalne - wszystko super
15/01 polowkowe - CHLOPAK
23/05/2024 urodziło się moje 3360kg szczescia -
Aga1979 wrote:Haha ja jak usłyszałam ze bedzie proznociag i zobaczyłam jak wjeżdża sprzęt do tego to zaczęłam przeć jak głupia no ale Stasiowi zachciało sie urodzić z rączką z przodu 😂
Aga1979 lubi tę wiadomość
-
Sas wrote:Tez nigdy nie widzialam do tego sprzetu i wolalabym nie ogladac Domyslam sie ze mozna sie wystraszyc.
Obejrzałam poród kleszczowy i z próżnociągiem w necie. Powiem tak. Dobrze że my jesteśmy z tej drugiej strony że tak powiem i tego nie widzimy bo ja bym chyba padła… tragedia. Dobrze że nie oglądałam tego przed porodem i na szczęście nic się mojemu małemu przy tym nie stało. Sas nie oglądaj! 😂🙈Sas, Aga1979 lubią tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
En Wu wrote:Obejrzałam poród kleszczowy i z próżnociągiem w necie. Powiem tak. Dobrze że my jesteśmy z tej drugiej strony że tak powiem i tego nie widzimy bo ja bym chyba padła… tragedia. Dobrze że nie oglądałam tego przed porodem i na szczęście nic się mojemu małemu przy tym nie stało. Sas nie oglądaj! 😂🙈
-
En Wu wrote:Obejrzałam poród kleszczowy i z próżnociągiem w necie. Powiem tak. Dobrze że my jesteśmy z tej drugiej strony że tak powiem i tego nie widzimy bo ja bym chyba padła… tragedia. Dobrze że nie oglądałam tego przed porodem i na szczęście nic się mojemu małemu przy tym nie stało. Sas nie oglądaj! 😂🙈
Dobrze że w żadnej ciąży nie wpadłam na pomysł żeby coś takiego obejrzeć przed porodem teraz sobie obejrzałam 😱Sas, Aga1979 lubią tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:Dobrze że w żadnej ciąży nie wpadłam na pomysł żeby coś takiego obejrzeć przed porodem teraz sobie obejrzałam 😱
Dokładnie. Teraz to już można 😂 przed nie polecam nikomu 😂😜 ale też trzeba zaznaczyć że nie każdą to spotyka na szczescie. Ja tego szczescia mialam mniej 😂Aga1979 lubi tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Dziewczyny komu się udało z zarodkiem 4BB01.2019- I procedura in vitro (2morule)
03.2019- II procedura in vitro (brak transferu
04.2019- adopcja zarodka FET
08.2019- adopcja zarodka FET
01.2020 - adopcje zarodka FET
02.2021- zmiana kliniki na Artvimed
03.2021 - histeroskopia, biopsja endometrium, scretching
04.2021- transfer zarodka 4.1.1
05.2021- transfer zarodka 4.1.1
06.2021- ciąża
🔸7dpt 10.5🔸9dpt 40,8
🔸11dpt 104,85🔸13dpt 237.56
🔸15dpt 512.3🔸17dpt 1166.29
12.2021- poród, synek Tymon ❤️❤️
05.2023- transfer 4.1.1
🔸7dpt 1.2
07.2023- histeroskopia- cd138+(6 komórek dodatnich) metronidazol +tarivid
09.2023- transfer 3.1.1
🔸6dpt 1.2
01.2024- ciąża naturalna biochemiczna
09.2024 - transfer późnej moruli 5doba
🔸4dpt 1.54🔸9dpt (16dpz) 1.2 -
En Wu wrote:Szczerze to ja nawet nie wiem co to jest proznociag 😂🙈 urodzil sie jak superman 😁 bedzie bohaterem 💪 co tam u was? Jak sie czujecie? Jak malutki? (Juz nie taki malutki haha)
Żeby jeszcze nie wyszły ale coś tam chyba się zaczyna dziać bo wszystko by najchętniej pożarł. Ma charakterek czasami grzeczny czasami lubi pokrzyczeć. Taki mały kochany śmieszek, już nie mogę się doczekać kiedy zacznie siadać i raczkować.Mowia że bardzo podobny do męża 😁
Dwa tygodnie temu miałam czyszczoną macice, chodziłam pięć miesięcy z kawałkiem łożyska,non stop okres , masakra.
Jak tam u Was ? -
Sas wrote:Tez nigdy nie widzialam do tego sprzetu i wolalabym nie ogladac Domyslam sie ze mozna sie wystraszyc.
Sas, Sas lubią tę wiadomość
-
-
Aga1979 wrote:Proznociag wyciaga pod ciśnieniem za główkę czy jakoś tak coś bardziej bezpiecznego niż kleszcze. Wpadam tutaj czasami poczytać co się tutaj dzieje, tyle nowych przyszłych mamuś się pojawiło. Stasiu rośnie jak szalony, od kad skończył cztery miesiące dostaje kaszkę , pięknie je, dostaje po troszku deserki i obiadki. Wczoraj dostał grochówkę, pogniotłam ziemniaczki i resztę warzyw dolałam zupki i tak wsowal😂
Żeby jeszcze nie wyszły ale coś tam chyba się zaczyna dziać bo wszystko by najchętniej pożarł. Ma charakterek czasami grzeczny czasami lubi pokrzyczeć. Taki mały kochany śmieszek, już nie mogę się doczekać kiedy zacznie siadać i raczkować.Mowia że bardzo podobny do męża 😁
Dwa tygodnie temu miałam czyszczoną macice, chodziłam pięć miesięcy z kawałkiem łożyska,non stop okres , masakra.
Jak tam u Was ?
Wow, Aga - a mialas jakies symptomy, ze potem znalezli jeszcze te kawalki lozyska? Pierwszy raz slysze taka historie. Mam nadzieje, ze juz wszystko ok
I super, ze maluszek tak pieknie je.Aga1979 lubi tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Aga1979 wrote:Proznociag wyciaga pod ciśnieniem za główkę czy jakoś tak coś bardziej bezpiecznego niż kleszcze. Wpadam tutaj czasami poczytać co się tutaj dzieje, tyle nowych przyszłych mamuś się pojawiło. Stasiu rośnie jak szalony, od kad skończył cztery miesiące dostaje kaszkę , pięknie je, dostaje po troszku deserki i obiadki. Wczoraj dostał grochówkę, pogniotłam ziemniaczki i resztę warzyw dolałam zupki i tak wsowal😂
Jak tam u Was ?
O to na szczescie nie tylko moj taki maly zarloczek bo juz sie balam ze za duzo wcina 😂😁 u nas tez obiadki i deserki ale narazie papki. Troche sie boje cos grubszego mu dac 😂🙈 ale bedziemy probowac 😁wczoraj przespal cala noc od 19 do 6 rana. Pierwszy raz. Zdarzalo mu sie juz do 4-5 spac ale teraz
Pobil rekord. u nas juz maly ladnie siedzi z podporem, mam nadzieje ze za chwile usiadzie sam bo juz lezenie jest be 😂 jutro zamierzam przeprowadzic go do jego pokoju. Zobaczymy jak pojdzie 🙈
Matko i nikt sie nie zczail ze lozysko nie wyszlo cale? Przeciez powinni je sprawdzac po porodzie 🙈 masakra.Aga1979, Sas lubią tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Ewela1992 wrote:Dziewczyny komu się udało z zarodkiem 4BB
Mi sie udalo z 3BBSas lubi tę wiadomość
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
Virginia wrote:Wow, Aga - a mialas jakies symptomy, ze potem znalezli jeszcze te kawalki lozyska? Pierwszy raz slysze taka historie. Mam nadzieje, ze juz wszystko ok
I super, ze maluszek tak pieknie je.
A jak tam u Ciebie ? Jak sobie radzisz z dwoma szkrabami? -
En Wu wrote:O to na szczescie nie tylko moj taki maly zarloczek bo juz sie balam ze za duzo wcina 😂😁 u nas tez obiadki i deserki ale narazie papki. Troche sie boje cos grubszego mu dac 😂🙈 ale bedziemy probowac 😁wczoraj przespal cala noc od 19 do 6 rana. Pierwszy raz. Zdarzalo mu sie juz do 4-5 spac ale teraz
Pobil rekord. u nas juz maly ladnie siedzi z podporem, mam nadzieje ze za chwile usiadzie sam bo juz lezenie jest be 😂 jutro zamierzam przeprowadzic go do jego pokoju. Zobaczymy jak pojdzie 🙈
Matko i nikt sie nie zczail ze lozysko nie wyszlo cale? Przeciez powinni je sprawdzac po porodzie 🙈 masakra.
Sama byłam zdziwiona z tym łożyskiem w Polsce to mogłabym ich do sądu podać o odszkodowanie.
Stasiu idzie spać około 19 i śpi do około siodmej, przebudza się na mleko 3 czasami 4 razy w nocy.
Nie dawno rodziłyśmy a Twój mały już siedzi 😱
Ale czas leci.Sas lubi tę wiadomość