adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
En Wu wrote:Jestem jestem kochana. Jestesmy wlasnie w Polsce. Okres swiat byl mega intensywny, zreszta przy malym juz coraz mniej czasu na zagladanie w telefon 🤣🙈 u nas wszystko dobrze. Cieszymy sie czasem z dziadkami. Staram sie was podczytywac co jakis czas ale nie zawsze to wychodzi 🙈 Co u was? Jak Stasiu?
Już mamy dwie dolne jedynki i dwójki już chyba będą szły. Kończy mi się macierzyński i 14 plan wrócić do pracy ale w pracy mnie nie chcą bo dziecko bo mam chory kręgosłup, zobaczymy jak to będzie. Stasiu rośnie, już ładnie je obiadki. Taki mały śmieszek 😍
A jak tam u was leci ? Jak tam Ignaś ? ( dobrze pamiętam imię ) Kuedy wracasz do pracy ?Virginia lubi tę wiadomość
-
Aga1979 wrote:Ja też staram się w wolnej chwili zaglądać tutaj i poczytać co się dzieje ciekawego😁 Święta zleciały , przyleciała córka z narzeczonym, posiedzieli ze Stasiem, pobawili się i polecieli w Sylwestra do Polski🥺Stasiu jak widzi siostrę przez telefon to tak się cieszy.
Już mamy dwie dolne jedynki i dwójki już chyba będą szły. Kończy mi się macierzyński i 14 plan wrócić do pracy ale w pracy mnie nie chcą bo dziecko bo mam chory kręgosłup, zobaczymy jak to będzie. Stasiu rośnie, już ładnie je obiadki. Taki mały śmieszek 😍
A jak tam u was leci ? Jak tam Ignaś ? ( dobrze pamiętam imię ) Kuedy wracasz do pracy ?
My też już mamy dwie dolne jedynki. A to nie powinny najpierw iść górne jedynki a potem dopiero dwójki?
Ja do pracy wracam dopiero 2 czerwca więc jeszcze mam troszkę czasu. Tak, dobrze pamiętasz. Igi to też mały łakomczuszek i głodomór 🙈😂 w niedziele wracamy do Uk ale w marcu znowu do Pl na chrzciny. A wy chrzcicie małego?WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
9 dpt sikaniec 2 krechy, beta 251,
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
24/11/2023 USG wszystko ok, 7 cm smerfika 😁
Prenatalne - wszystko super
15/01 polowkowe - CHLOPAK
23/05/2024 urodziło się moje 3360kg szczescia -
Sas jak tam?WRZESIEN 2023 - Decyzja o AZ Invimed Poznan, transfer 2 blastocyst 3BB
9 dpt sikaniec 2 krechy, beta 251,
11 dpt sikaniec 2 krechy
26 dpt jest ❤️
24/11/2023 USG wszystko ok, 7 cm smerfika 😁
Prenatalne - wszystko super
15/01 polowkowe - CHLOPAK
23/05/2024 urodziło się moje 3360kg szczescia -
En Wu wrote:My też już mamy dwie dolne jedynki. A to nie powinny najpierw iść górne jedynki a potem dopiero dwójki?
Ja do pracy wracam dopiero 2 czerwca więc jeszcze mam troszkę czasu. Tak, dobrze pamiętasz. Igi to też mały łakomczuszek i głodomór 🙈😂 w niedziele wracamy do Uk ale w marcu znowu do Pl na chrzciny. A wy chrzcicie małego?
haha cos jest z naszymi dziecmi, bo moj maluch tez ma juz dwa dolne zeby... wyszly na 5 mcy i to od razu dwa. I w ogole wydaje mi sie, ze widze trzeci tam na dole, ale to chyba juz by byla jakas anomalia. U gory na razie nicona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -