adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
parviflora wrote:Ewuszek, leż i dużo odpoczywaj💗
Leżę ile się da ale jestem sama mąż w delegacji więc muszę niektóre rzeczy robić jakiś szybki obiad wyrzucić śmieci itd. dziś znów jakieś skurcze się pojawiły ech...
A jak u Ciebie sytuacja kiedy wracasz po mrozaczka ? 🙂2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:Amilka Zocha duże maluszki Wam rosną 😊
U mnie nie za ciekawie w poniedziałek w nocy złapały mnie silne skurcze po czterech nospach ustąpiły byłam sama mąż w delegacji gdyby był pewnie pojechalibyśmy na sor a nie chciałam pogotowia wzywać tym bardziej że po tabletach przeszło w dodatku mój lekarz na dwutygodniowym urlopie we wtorek poszłam do pierwszego lepszego który mnie zechciał przyjąć pojawiły się problemy z szyjką powrót do luteiny dopochwowej dużo magnezu i nospa 3x1 no i leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć. Cały czas czuje ucisk w szyjce, kucie i ciągnięcie i spina mi się brzuch 😔 kolejna wizyta 16.06 modlę się tylko żeby szyjka się nie skracała 🙏Ewuszek lubi tę wiadomość
Marmis -
nick nieaktualny
-
Ewuszek wrote:Leżę w szpitalu w nocy miałam silne skurcze ale nawet mnie tu porządnie nie zbadali tylko teksty w stylu że więcej nospy powinnam brać pobrali krew, mocz dali jakąś kroplówkę rozkurczową i powiedzieli że na tym etapie ciąży tylko tyle mogą zrobić a jak spytałam o badanie żeby sprawdzić czy wszystko z szyjką dobrze to powiedzieli że na tym etapie się szyjki nie bada.
Ewuszek, lez kochana, to dziala cuda. Głupki ci lekarze. Mysle o Was cieplo 😘 -
Ewuszek wrote:Leżę w szpitalu w nocy miałam silne skurcze ale nawet mnie tu porządnie nie zbadali tylko teksty w stylu że więcej nospy powinnam brać pobrali krew, mocz dali jakąś kroplówkę rozkurczową i powiedzieli że na tym etapie ciąży tylko tyle mogą zrobić a jak spytałam o badanie żeby sprawdzić czy wszystko z szyjką dobrze to powiedzieli że na tym etapie się szyjki nie bada.
-
🥺🥺🥺 trzymajcie się i informuj na bieżącoEwuszek lubi tę wiadomość
👩🏼 31 lat; endometrioza IV stopnia
I IVF - wrzesień 2019; brak zarodków 😢
II IVF - listopad 2019; 1 zarodek 8A -> beta 0 😢
III IVF - marzec 2020; brak zarodków 😢
IV IVF - lipiec 2020; brak zarodków 😢
AZ Listopad 2020 - transfer blastki klasy 3 -> beta 0 😢
AZ Luty 2021 - transfer blastki klasy 2 -> beta 0 😥
AZ Marzec 2021 ➡️ Reprofit ♥️
08.08.2021 Liliana [*] 23 tc 👼💔
AZ Luty 2022 ➡️ Reprofit 🍀🙏
BetaHCG: 5 dpt 10; 7 dpt 42; 10 dpt 175; 12 dpt 313; 13 dpt 367; 14 dpt 478; 17 dpt 1195
♥️ 14.04.2022 prenatalne I trymestru ➡️ 12+6 wszystko ok ☺️
♥️ 06.06.2022 prenatalne II trymestru + echo ➡️ 20+1 wszystko ok ☺️
♥️ 16.08.2022 prenatalne III trymestru ➡️ wszystko ok ☺️
♥️ 22.08.2022 echo serduszka ➡️ wszystko ok ☺️
🥳 12.10.2022 She’s finally here! ♥️ -
Ewuszek lubi tę wiadomość
-
Bellakawa wrote:Jak to się nie bada?! To kiedy się bada, po porodzie?!!!
Pan doktor powiedział że bada się koło 24tyg. ciąży 🤦 i to opryskliwym tonem więc już o nic więcej nie pytałam chyba niczego się nie dowiem w tym szpitalu tyle tylko że mi dają kroplówki rozkurczowe wizytę u swojego lekarza mam 16.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2021, 17:12
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
-
Ewuszek wrote:Pan doktor powiedział że bada się koło 24tyg. ciąży 🤦 i to opryskliwym tonem więc już o nic więcej nie pytałam chyba niczego się nie dowiem w tym szpitalu tyle tylko że mi dają kroplówki rozkurczowe wizytę u swojego lekarza mam 16.06
Ewuszek, Kaśkaaaa lubią tę wiadomość
-
Ewuszek - trzymaj sie tam razem z maluszkiem.
I co za beznadziejna obsluga w tym szpitalu. Naprawde zero empatii....Ewuszek lubi tę wiadomość
ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️ -
Trzymaj się Ewuszek, w niektórych szpitalach to jak za komuny jak w łapę nie dasz to zero opieki. Ja jutro idę na betę choć wiem że nic z tego i zaczynam maraton z lekami do transferu. Mam już recepty i dr wogule nic mi nie przepisał na wysokie komórki NK i zachodze w głowę dlaczego to ominął. Mam brać oeoarol 3x1, plastry system 50 co 3 dni , estrofem 3x1 , aspirina, witaminy pragna start
-
Kaśkaaaa wrote:Trzymaj się Ewuszek, w niektórych szpitalach to jak za komuny jak w łapę nie dasz to zero opieki. Ja jutro idę na betę choć wiem że nic z tego i zaczynam maraton z lekami do transferu. Mam już recepty i dr wogule nic mi nie przepisał na wysokie komórki NK i zachodze w głowę dlaczego to ominął. Mam brać oeoarol 3x1, plastry system 50 co 3 dni , estrofem 3x1 , aspirina, witaminy pragna start
-
Kaśkaaaa wrote:Zocha a jal wysokie mialas wyniki komorek nk ? Nie byłam u immunologa bo powiedział mi mój prowadzący dr że przepisze mi leki a teraz zaczynamy a żadnego leku. Jutro pojadę do niego żeby porozmawiać bo wiem że muszę mieć lek na te komórki
-
Ewuszek wrote:Czuje się dobrze liczę na to że jutro mnie wypiszą ale kolejny raz jutro rano karzą oddać mocz do badania i mam wątpliwości przez czy uda się jutro wyjść.
Ewuszek, a może już masz skurcze przepowiadające (Braxton-hicks)? Czasem pojawiają się już Ok 20 tygodnia. Przynajmniej tak mnie tutaj lekarze mówili.
A lekarze powiedzieli coś jeszcze?ona 42 lat.
3 IVF 😥
AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021
Starania o BOBO nr 2
FET - 21.07.23 😢
II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok
BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️