adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się wrzucić zdjęcie
https://zapodaj.net/aab76b8d23511.jpg.html
To jest właśnie moje maleństwo 🥰Virginia, Robin27, Krakowska, Laki21 lubią tę wiadomość
AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Cudowne maleństwo, na pewno się już tam kokosi i szykuje na 9-miesieczny pobyt. Kiedy planujesz testować?
Eweszy lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa właśnie nie wiem jeszcze, nie chciałabym za wcześnie, aby nie potrzebnie się denerwować. Mam w domu dwa testy facelle, ale wiem, ze beta jest wiarygodniejsza.
Napewno muszę sprawdzić do soboty, mąż wraca z trasy i mam nadzieje, ze zrobię mu niespodziankę 🥰 oczywiście innej opcji nie biorę po uwagę ❤️
Widzę u Ciebie w stopce, ze 5dpt miałaś już piękna betę 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 16:02
Zuzanna. lubi tę wiadomość
AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
Eweszy, ja czekam na Twoje dwie kreseczki ✊✊
Eweszy lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
2019 - 3x IUI
2020 - 3x IMSI, 3x ET 3 dniowych zarodków - beta 0, brak ❄️
2021 - ruszamy po AZ
- 17.02 - FET 4BB - poronienie zatrzymane 10.04👼
- 26.06 - FET 4BA - beta <0.2
- 22.09 - FET 3AA - 12 dpt beta 4.3 - cb
2022
-11.04 - FET 4AB🍀
19.12- 38+1, nasza córeczka przyszła na świat -3.030 kg, 51cm😍
03.06.24 - 40 tyg, naturalny cud - synek - 4.130, 59 cm 😍 -
parviflora wrote:Eweszy, ja czekam na Twoje dwie kreseczki ✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 16:53
parviflora lubi tę wiadomość
7 IVF beta 0 😢
Eweszy wrote:Majaaa właśnie nie wiem jeszcze, nie chciałabym za wcześnie, aby nie potrzebnie się denerwować. Mam w domu dwa testy facelle, ale wiem, ze beta jest wiarygodniejsza.
Napewno muszę sprawdzić do soboty, mąż wraca z trasy i mam nadzieje, ze zrobię mu niespodziankę 🥰 oczywiście innej opcji nie biorę po uwagę ❤️
Widzę u Ciebie w stopce, ze 5dpt miałaś już piękna betę 😊Eweszy lubi tę wiadomość
Marmis -
Marmis w takim razie jutro zrobię test 🙏
Najlepiej rano ?Marmis lubi tę wiadomość
7 IVF beta 0 😢
Dokladnie, ja z tych niecierpliwych, a że też miałam kilka facelle w domu to siknelam już 5dpt:) czekamy zatem na jutro 💗
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Majaaa i już w 5dpt miałaś dwie kreski ?
7 IVF beta 0 😢
Eweszy, tak, w 5dpt na facelle zobaczyłam dwie kreski, inne testy były negatywne, dlatego chcąc mieć 100 procent pewności pobiegłam na betę.
Eweszy lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia, a tu testy 26 sierpnia:
https://naforum.zapodaj.net/49526a021689.jpg.htmlEweszy lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Majaaa wrote:Transfer 21 sierpnia, a tu testy 26 sierpnia:
https://naforum.zapodaj.net/49526a021689.jpg.htmlAntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
Marmis wrote:Rozi Kochana jak Ty sie miewasz?
Hej, dziękuję, że pytasz. Dziś minęły 3 miesiące od śmierci Lilaczka, wcale nie czuję się lepiej. Dziś wróciłam też do pracy. Nie sądziłam, że będzie aż tak źle. Bałam się tego strasznie, najgorsze że nie potrafię panować nad emocjami. Najpierw takie pierdzielnięcie, że kurczę, to się dzieje naprawdę, powinnam leżeć z brzuszkiem i się relaksować, a muszę wrócić do niezbyt lubianej pracy… najpierw nowozatrudniona kolezanka do mnie, że „o super, nowy pracownik”, mówię, że No nie do końca, że bardziej taki nowy stary, ona do mnie, że „aaa to jakiś wielki powrót”, na szczęście nie drążyła, ale oczywiscie szklanki w oczach, generalnie miałam nadzieję, że wszyscy będą wtajemniczeni i nie będę narażona na coś takiego. Potem szefowa, że „uuuu schudłam, buzia się wyciągnęła”, cos tam odpowiedziałam, że bez przesady, że chudzielcem bym siebie nie nazwała, ale w głowie „kurwa nikomu nie życzę chudnięcia z takiego powodu”, generalnie co sobie przypomniałam to łzy w oczach, myślę, że wszyscy to widzieli i dlatego się na siebie wkurwiam. Mam nadzieję, że krótko mi przyjdzie tam przebywać i że jak najszybciej uda się ponownie. Oczywiscie początkowo szefowa, że wszyscy mi kibicują, że wrócę jak będę gotowa, że będę mogła pracowac w trybie tydzień biuro/tydzień home office, żebym się nie stresowała to dostanę jakieś lajtowe obowiązki, ale zwolnił się mój kolega z działu, wiec dostałam
Telefon od szefowej, że wszystko co mówiła to odwołuje, że przejmę zupełnie nowe obowiazki, że nie ma mowy o home office i żebym skróciła urlop. Także tak 👍 przepraszam za ten wywód, ale jest mi okropnie!!!! Jutro na szczęście wolne. Muszę porobić wymazy. Nie mogę się z tym pogodzić 😡😭😭 powiem jedno. Czas nie leczy ran.👩🏼 31 lat; endometrioza IV stopnia
I IVF - wrzesień 2019; brak zarodków 😢
II IVF - listopad 2019; 1 zarodek 8A -> beta 0 😢
III IVF - marzec 2020; brak zarodków 😢
IV IVF - lipiec 2020; brak zarodków 😢
AZ Listopad 2020 - transfer blastki klasy 3 -> beta 0 😢
AZ Luty 2021 - transfer blastki klasy 2 -> beta 0 😥
AZ Marzec 2021 ➡️ Reprofit ♥️
08.08.2021 Liliana [*] 23 tc 👼💔
AZ Luty 2022 ➡️ Reprofit 🍀🙏
BetaHCG: 5 dpt 10; 7 dpt 42; 10 dpt 175; 12 dpt 313; 13 dpt 367; 14 dpt 478; 17 dpt 1195
♥️ 14.04.2022 prenatalne I trymestru ➡️ 12+6 wszystko ok ☺️
♥️ 06.06.2022 prenatalne II trymestru + echo ➡️ 20+1 wszystko ok ☺️
♥️ 16.08.2022 prenatalne III trymestru ➡️ wszystko ok ☺️
♥️ 22.08.2022 echo serduszka ➡️ wszystko ok ☺️
🥳 12.10.2022 She’s finally here! ♥️ -
Zrobiłam test i jest biało 😢😢😢AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
Nie lubię ale to dopiero 6dpt wiec nie jest przesądzone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2021, 07:23
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
Dziewczyny a powiedzcie mi ile Wy płacicie w swoich klinikach za AZ?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
7 IVF beta 0 😢
Eweszy, jeszcze jest nadzieja! U każdej to wygląda inaczej.
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Rozi1989 wrote:Hej, dziękuję, że pytasz. Dziś minęły 3 miesiące od śmierci Lilaczka, wcale nie czuję się lepiej. Dziś wróciłam też do pracy. Nie sądziłam, że będzie aż tak źle. Bałam się tego strasznie, najgorsze że nie potrafię panować nad emocjami. Najpierw takie pierdzielnięcie, że kurczę, to się dzieje naprawdę, powinnam leżeć z brzuszkiem i się relaksować, a muszę wrócić do niezbyt lubianej pracy… najpierw nowozatrudniona kolezanka do mnie, że „o super, nowy pracownik”, mówię, że No nie do końca, że bardziej taki nowy stary, ona do mnie, że „aaa to jakiś wielki powrót”, na szczęście nie drążyła, ale oczywiscie szklanki w oczach, generalnie miałam nadzieję, że wszyscy będą wtajemniczeni i nie będę narażona na coś takiego. Potem szefowa, że „uuuu schudłam, buzia się wyciągnęła”, cos tam odpowiedziałam, że bez przesady, że chudzielcem bym siebie nie nazwała, ale w głowie „kurwa nikomu nie życzę chudnięcia z takiego powodu”, generalnie co sobie przypomniałam to łzy w oczach, myślę, że wszyscy to widzieli i dlatego się na siebie wkurwiam. Mam nadzieję, że krótko mi przyjdzie tam przebywać i że jak najszybciej uda się ponownie. Oczywiscie początkowo szefowa, że wszyscy mi kibicują, że wrócę jak będę gotowa, że będę mogła pracowac w trybie tydzień biuro/tydzień home office, żebym się nie stresowała to dostanę jakieś lajtowe obowiązki, ale zwolnił się mój kolega z działu, wiec dostałam
Telefon od szefowej, że wszystko co mówiła to odwołuje, że przejmę zupełnie nowe obowiazki, że nie ma mowy o home office i żebym skróciła urlop. Także tak 👍 przepraszam za ten wywód, ale jest mi okropnie!!!! Jutro na szczęście wolne. Muszę porobić wymazy. Nie mogę się z tym pogodzić 😡😭😭 powiem jedno. Czas nie leczy ran.
I wychodzą takie okropnisci..Lepiej jakby zamilkli. I tak sobie mysle- a moze jakies leki bys pobrała, zeby ten pierwszy okres w pracy jakos przetrwac? A moze paradoksalnie te wiecej obowiazkow jakos zajmie glowe przynajmniej na ten czas w biurze? Sciskam mocno❤Marmis