adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza6 wrote:Pamięć masz super.. Pewnie, że dam znać, chociaż wątpię żeby Klinikę było stać aby zakończyć temat z klasą.
Zuza6 lubi tę wiadomość
-
iwonkja wrote:Jak wygląda takie przygotowanie do AZ? Z iloma mniej więcej wizytami się wiąże?
2.wizyta początek cyklu i start przygotowam
3.wizyta kontrola endometrium
4.wizyta transfer
iwonkja lubi tę wiadomość
-
Zuza6 wrote:1.wizyta kwifikujaca i dobór zarodka
2.wizyta początek cyklu i start przygotowam
3.wizyta kontrola endometrium
4.wizyta transferZuza6, tolerancyjna lubią tę wiadomość
-
Ewuszek wrote:Powiedzieli mi że musze umówić się na wizytę kwalifikacyjna do lekarza jesli nie jestem pacjentką jestem umówiona na 28.02 mam nadzieję że nie będzie problemów ze leczyłam się w innej klinice i dostaniemy kwalifikację dam znać po wizycie
-
iwonkja wrote:Orientujesz się do którego lekarza u nich się najlepiej umówić? Wysłałam Ci zaproszenie.
iwonkja lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Rezerwowałam dziś zarodek... wczesna blastocysta, warto? Czy czekać jeszcze na inny? Wiem, z najsłabszej może być ciąża i z najlepszej brak.url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Dziewczyny, wybaczcie mi ze byłam taka tajemnicza. 10 lutego transfer. Dzisiaj pierwsza beta...
32,77mIU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:34
Pola84, tolerancyjna, Poziomka, Zuza6, iwonkja, One, Maggi, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Pola84 wrote:Rezerwowałam dziś zarodek... wczesna blastocysta, warto? Czy czekać jeszcze na inny? Wiem, z najsłabszej może być ciąża i z najlepszej brak.
-
Zuza masz już dokumentacje medyczną?
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, wybaczcie mi ze byłam taka tajemnicza. 19 lutego transfer. Dzisiaj pierwsza beta...
32,77mIU/ml
Nie wiem jakie ma oznaczenie. Wiem, że blastocysta zamrożona na wczesnym etapie. Tyle pani embriolog mi powiedziała. I teraz nie wiem czy czekać na inny czy ryzykować z jednym z dawców blondynem (oboje z mężem jesteśmy brunetami z ciemnymi oczami) 🤔url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
Pola84 wrote:Super ❤ gratuluję i trzymam kciuki za piękny przyrost ✊
Nie wiem jakie ma oznaczenie. Wiem, że blastocysta zamrożona na wczesnym etapie. Tyle pani embriolog mi powiedziała. I teraz nie wiem czy czekać na inny czy ryzykować z jednym z dawców blondynem (oboje z mężem jesteśmy brunetami z ciemnymi oczami) 🤔
Na wczesnym etapie to pewnie nie wychodzi z otoczki. 🤷 chociaż się nie znam.
A szukalas tylko w jednej klinice? Czy różnych? -
Dzwoniłam do kilku i ogólnie mają z nami problem. Oboje mamy ponad 180 zm wzrostu, ta sama grupa krwi, kolor włosów, oczu....url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
nick nieaktualnyPola ja jestem biologicznym dzieckiem moich rodziców obydwoje ciemne włosy mama po ene tata zielone a ja blondynka o zielonych oczach jedyna w rodzinie:-) także kolorem włosów bym się nie przejmowala raczej klasa blastocysty.
ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
-
Poziomka wrote:Pola ja jestem biologicznym dzieckiem moich rodziców obydwoje ciemne włosy mama po ene tata zielone a ja blondynka o zielonych oczach jedyna w rodzinie:-) także kolorem włosów bym się nie przejmowala raczej klasa blastocysty.
-
Poziomka wrote:Pola ja jestem biologicznym dzieckiem moich rodziców obydwoje ciemne włosy mama po ene tata zielone a ja blondynka o zielonych oczach jedyna w rodzinie:-) także kolorem włosów bym się nie przejmowala raczej klasa blastocysty.url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
Zuza6 wrote:Niestety nie.. Kolejne pismo pisze.. Szlag mnie z tym trafia.
A co na to rzecznik praw pacjenta?