adopcja zarodków
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś19 wrote:My w cenie 21 000mielismy 12 ocytów, pobranie nasienia , zapłodnienie i jeden transfer.29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
iwonkja wrote:To skąd w invikcie cena 6900? Niby to już z wizytami z badaniami itp. Tak mi się wydawało że niektóre z Was kiedyś pisały że coś koło 2000, więc aż się zdziwiłam tym że dziś taka kwotę usłyszałam 😕
-
iwonkja wrote:To skąd w invikcie cena 6900? Niby to już z wizytami z badaniami itp. Tak mi się wydawało że niektóre z Was kiedyś pisały że coś koło 2000, więc aż się zdziwiłam tym że dziś taka kwotę usłyszałam 😕
W Gamecie koszt Az to 1800 czyli koszt et+ zwrot za badania dawców. Ja płaciłam niecałe 200zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 13:55
18’córka❤️ -
iwonkja wrote:Tak AZ, 2 zarodki.18’córka❤️
-
iwonkja wrote:To skąd w invikcie cena 6900? Niby to już z wizytami z badaniami itp. Tak mi się wydawało że niektóre z Was kiedyś pisały że coś koło 2000, więc aż się zdziwiłam tym że dziś taka kwotę usłyszałam 😕2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Ewuszek wrote:W invikcie niestety mają taką cenę w tym są badania infekcyjne wizyty i transfer dlatego ja zrezygnowałam z podejścia w invikcie i jestem umówiona do Gamety tam płaci się za transfer 1800 plus wiadomo wizyty osobno i badania infekcyjne ale i tak wychodzi dużo mniej
-
iwonkja wrote:Nie wiem skąd taka cena. Będę za tydzień w klinice to może dowiem się coś bliżej, dziś usłyszałam to przez tel jak Pani nas kwalifikowala do AZ.2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
iwonkja wrote:A dowiadywalas się już może jak jest z oczekiwaniem w Gamecie? Bez problemu można u nich podejść nie będąc nigdy u nich leczonym?
iwonkja lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
nick nieaktualny
-
Ewuszek wrote:Powiedzieli mi że musze umówić się na wizytę kwalifikacyjna do lekarza jesli nie jestem pacjentką jestem umówiona na 28.02 mam nadzieję że nie będzie problemów ze leczyłam się w innej klinice i dostaniemy kwalifikację dam znać po wizycie
-
Zuza6 wrote:Kklinia Bocian koszt adopcji zarodka 6000zl. Cena dotyczy tylko transferu AZ. Wizyty, badania wszystko dodatkowo płatne. Nie polecam.
chyba ich powalilo 😲
A udalo sie rozwiązać sytuację z dokumentacją medyczną? -
Zuza6 wrote:Jeszcze nie . Wspieram się rzecznikim praw pacjenta.
-
iwonkja wrote:Super, będę wdzięczna. Sama jestem ciekawa. Ja ogólnie też invicta gdansk , mówiła kobieta że może być tak że oczekiwanie ok roku. Ale poprosiłam też żeby szukali w innych klinikach,Wrocław i Warszawa. Mi o tyle wygodnie do invicty bo do Gdańska mam trochę km, do Gdyni równiez a oddzial mam u siebie w mieście więc na samo przygotowanie nie musiałabym jeździć 140km.18’córka❤️