X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną adopcja zarodków
Odpowiedz

adopcja zarodków

Oceń ten wątek:
  • Madzia555111 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ElfiaKsiężniczka wrote:
    artvimed 1500 sam transfer, oddzielnie sie płaci 2 wizyty. Na początku cyklu i 12-13 dc po 120 zl

U mnie kazda wizyta 170zl, powariowali

• iwonkja Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To skąd w invikcie cena 6900? Niby to już z wizytami z badaniami itp. Tak mi się wydawało że niektóre z Was kiedyś pisały że coś koło 2000, więc aż się zdziwiłam tym że dziś taka kwotę usłyszałam 😕

• Joanna1212 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś19 wrote:
    My w cenie 21 000mielismy 12 ocytów, pobranie nasienia , zapłodnienie i jeden transfer.
    Aguś a gdzie taki pakiet?

29lat Słabe komórki
    Amh 2.9
    Październik 2019 nasienie
    morfologia 0%
    2*Iui :(
    1 ivf p. Krótki wrześniem 2018 :(
    2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
    3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
    Transfer 18.01
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    To skąd w invikcie cena 6900? Niby to już z wizytami z badaniami itp. Tak mi się wydawało że niektóre z Was kiedyś pisały że coś koło 2000, więc aż się zdziwiłam tym że dziś taka kwotę usłyszałam 😕
    może to jakiś pakiet? Agika w macierzyństwie miała 3800 transfer + wizyty. Teraz w macierzyństwie jest chyba 4800.

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • One Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    To koszt az?🤔ile zarodków?
    W Gamecie koszt Az to 1800 czyli koszt et+ zwrot za badania dawców. Ja płaciłam niecałe 200zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 13:55

18’córka❤️
  • iwonkja Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    One wrote:
    To koszt az?🤔ile zarodków?
    W Gamecie koszt Az to 1800 czyli koszt et+ zwrot za badania dawców. Ja płaciłam niecałe 200zł.
    Tak AZ, 2 zarodki.

• One Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    Tak AZ, 2 zarodki.
    Trochę ciężko to pojąć. Dawstwo w Polsce jest bezpłatne. Wiadomo, że kliniki to obchodzą w sposób taki, że płaci się za et. Ale, że to „przychodzi”, gdy koszt wynosi 7 tys, co daje 3500 za et to naprawdę jest szyte grubymi nićmi.

18’córka❤️
  • iwonkja Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem skąd taka cena. Będę za tydzień w klinice to może dowiem się coś bliżej, dziś usłyszałam to przez tel jak Pani nas kwalifikowala do AZ.

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    W invikcie niestety mają taką cenę w tym są badania infekcyjne wizyty i transfer dlatego ja zrezygnowałam z podejścia w invikcie i jestem umówiona do Gamety tam płaci się za transfer 1800 plus wiadomo wizyty osobno i badania infekcyjne ale i tak wychodzi dużo mniej

2019-2020 3xICSI 👎 tylko jedna blastocysta 👎
    2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
    2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️
  • iwonkja Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewuszek wrote:
    W invikcie niestety mają taką cenę w tym są badania infekcyjne wizyty i transfer dlatego ja zrezygnowałam z podejścia w invikcie i jestem umówiona do Gamety tam płaci się za transfer 1800 plus wiadomo wizyty osobno i badania infekcyjne ale i tak wychodzi dużo mniej
    A dowiadywalas się już może jak jest z oczekiwaniem w Gamecie? Bez problemu można u nich podejść nie będąc nigdy u nich leczonym?

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    Nie wiem skąd taka cena. Będę za tydzień w klinice to może dowiem się coś bliżej, dziś usłyszałam to przez tel jak Pani nas kwalifikowala do AZ.
    Iwonkja i jeszcze jest jeden minus w invikcie nie wiem w jakim mieście ty podchodzisz ja byłam w Gdańsku i mi powiedzieli że czas oczekiwania koło roku :/ strasznie długo a w gamecie trzy tygodnie

• Ewuszek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    A dowiadywalas się już może jak jest z oczekiwaniem w Gamecie? Bez problemu można u nich podejść nie będąc nigdy u nich leczonym?
    Powiedzieli mi że musze umówić się na wizytę kwalifikacyjna do lekarza jesli nie jestem pacjentką jestem umówiona na 28.02 mam nadzieję że nie będzie problemów ze leczyłam się w innej klinice i dostaniemy kwalifikację dam znać po wizycie

iwonkja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia555111 wrote:
    W invimed 1800 zl czyli za transefer mrozonych

a jak długo czeka się na zarodki?

• iwonkja Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2020, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewuszek wrote:
    Powiedzieli mi że musze umówić się na wizytę kwalifikacyjna do lekarza jesli nie jestem pacjentką jestem umówiona na 28.02 mam nadzieję że nie będzie problemów ze leczyłam się w innej klinice i dostaniemy kwalifikację dam znać po wizycie
    Super, będę wdzięczna. Sama jestem ciekawa. Ja ogólnie też invicta gdansk , mówiła kobieta że może być tak że oczekiwanie ok roku. Ale poprosiłam też żeby szukali w innych klinikach,Wrocław i Warszawa. Mi o tyle wygodnie do invicty bo do Gdańska mam trochę km, do Gdyni równiez a oddzial mam u siebie w mieście więc na samo przygotowanie nie musiałabym jeździć 140km.

• Zuza6 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kklinia Bocian koszt adopcji zarodka 6000zl. Cena dotyczy tylko transferu AZ. Wizyty, badania wszystko dodatkowo płatne. Nie polecam.

Wysłany: 10 lutego 2020, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza6 wrote:
    Kklinia Bocian koszt adopcji zarodka 6000zl. Cena dotyczy tylko transferu AZ. Wizyty, badania wszystko dodatkowo płatne. Nie polecam.

chyba ich powalilo 😲

A udalo sie rozwiązać sytuację z dokumentacją medyczną?

• Zuza6 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie . Wspieram się rzecznikim praw pacjenta.

Maggi lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 lutego 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza6 wrote:
    Jeszcze nie . Wspieram się rzecznikim praw pacjenta.
    daj znać jak się sprawa rozwiąże. Chyba 17 lutego im termin mija, dobrze pamiętam?

• One Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonkja wrote:
    Super, będę wdzięczna. Sama jestem ciekawa. Ja ogólnie też invicta gdansk , mówiła kobieta że może być tak że oczekiwanie ok roku. Ale poprosiłam też żeby szukali w innych klinikach,Wrocław i Warszawa. Mi o tyle wygodnie do invicty bo do Gdańska mam trochę km, do Gdyni równiez a oddzial mam u siebie w mieście więc na samo przygotowanie nie musiałabym jeździć 140km.
    Daj sobie spokój z Invictą. Masz obok w Gdyni Gametę gdzie są zarodki albo chociażby Invimed w Gdańsku

18’córka❤️
  • Zuza6 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ElfiaKsiężniczka wrote:
    daj znać jak się sprawa rozwiąże. Chyba 17 lutego im termin mija, dobrze pamiętam?
    Pamięć masz super.. Pewnie, że dam znać, chociaż wątpię żeby Klinikę było stać aby zakończyć temat z klasą.

‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ