Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja jestem szczęściarą w tym cały nieszczęściu, bo mam przyjaciółkę która przechodzi przez to samo i jeszcze drugą bliską koleżankę więc ja mam z kim gadać na ten temat, a ich transfery i stymulacje przeżywam z większymi nerwami niż swoje. Nawet byłam z przyjaciółka na jej transferze bo mąż jej nie mógł przyjechać.
Bejzi, Honorata02, karolcia35, monik123, Misia7 lubią tę wiadomość
36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩 -
Martinka wrote:Ja już wkrótce poznam dr Orl. i troszkę mnie to stresuje i krępuje, ale najważniejsze żeby wykonał dobrą robotę😉 Szkoda tylko, że p. Marta z recepcji już nie pracuje.08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
-
niezapominajka2017 wrote:Wy sie tu klocicie a u mnie beta 0 😔
Honorata trzymam kciuki &&&
Cala Twoja beta to mnie zawsze zadziwiala i nadal zadziwia...
Milka przykro mi, ze u Ciebie tez lipa
Pisalas do Pani Dr? Mowila, kiedy leki oddstawic?
przykroniezapominajka2017 lubi tę wiadomość
👶 -
Martinka wrote:W moim dużym gronie znajomych i w rodzinie nikt nie miał takiego problemu, więc gdyby nie Wy, kochane, myślałabym, że tylko my jesteśmy niepłodni.
-
Bejzi wrote:Martinko, która Marta juz nie pracuje? Taka drobna brunetka? Na pohybel nagonce na rejestratorki, ale ręce czasem opadają, nie każdy powinien pracować z ludźmi...
Bejzi lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Dlatego najlepiej poznać kogoś z forum, w realu albo chociaz popisać smsy, zadzwonić, no nie Mag?
Dinozaury na watku IVF pisza tylko jak wydazy sie cos pozytywnego, przynajmniej ostatnimi czasy.lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Niezapominajka, bu bu
To że lekarz chwali lekarza...pacjentka chwali lekarza, no spoko, każdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja też mam takich lekarzy, u których moja noga nie postanie, a mają rzesze fanek.
Wcale sie srebrzystej nie dziwie, że szczegółów nie chce zdradzać na forum.
Ja X lat temu poszlam skonsultować usunięcie ósemek i uslyszalam od najlepszej chirurg stomatolog w powiecie, że z takim czymś to na "szczękówkę" do szpitala wojewódzkiego 🤣 a zaznaczam, że to był rutynowy zabieg, gdzie potem specjalista z prawdziwego zdarzenia popatrzyl na mnie i mówi "szczękówka? Ale pani nie ma zmiażdżonej twarzy..." 🤣
Moj tato przez 5 lat leczony byl niewłaściwym lekiem na serce przez rownie cenionego kardio...
To, że mamy inne odczucia wzgledem tych samych ludzi, jest rzecza najnormalniejsza w świecie, dobrze jednak uzasadniać opinie, bo to może pomoc innym w podjeciu ew.decyzji.08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
U mnie w otoczeniu też nie ma nikogo z tym problemem lub się nie ujawniają bo tak też może być, zwłaszcza że sami to skrywamy więc forum jest tu nieocenione. Szczególnie nasze mamusie zaglądające do nas , buziaki !
Cichaa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Martinka wrote:Tak😊 A ja tam uważam, że cała załoga jest bardzo sympatyczna i pomocna. Bella, w takim razie już się pakuję i jadę do Ciebie😉
my kiedy przyjechaliśmy do kliniki po raz pierwszy, bylismy obslugiwani przez p. Agatę, do dzis uwielbiam kobietę, widać, że praca jest jej powołaniem
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Mag85 wrote:Ja mialam identycznie. A znajomosci zawarlam tu na forum wlasnie. Inaczej bym juz byla w psychiatryku.
Ja chyba zaraz też oszaleje z tym wszystkim, teraz jeszcze jak siedzę sama w pustym domu !! Ciągle myślę tylko o tym żeby mój mąż miał więcej czasu dla mnie...
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Honorata02 wrote:Ja chyba zaraz też oszaleje z tym wszystkim, teraz jeszcze jak siedzę sama w pustym domu !! Ciągle myślę tylko o tym żeby mój mąż miał więcej czasu dla mnie...
h_anulka, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Honorata02 wrote:Właśnie nie mam nikogo w moim otoczeniu żeby tak miał. A jak rozmawiam z koleżankami to nie wiedzą co mi poradzić...więc jak narazie jestem z tym sama.
31l
starania od 3 lat
3 xIUI
endometrioza IIst.
niedoczynność tarczycy Letrox 75
IVF długi protokół - start V 2019
transfer 8A
beta 284, beta 683
Mamy ❤ -
Mag85 wrote:Moj maz niezbyt mnie rozumial, np moje emocje zwiazane z tym, ze ciagle wokol nas pojawialy sie kolejne ciaze, niektorzy dorobili sie 2 dzieci. Rozrywalo mi serce. A moj maz twierdzil, ze przeciez "kiedys" sie uda to po co sie ekscytowac😐 Doprowadzal mnie tym do szalu.
karolcia35 lubi tę wiadomość
36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩 -
Mag85 wrote:Moj maz niezbyt mnie rozumial, np moje emocje zwiazane z tym, ze ciagle wokol nas pojawialy sie kolejne ciaze, niektorzy dorobili sie 2 dzieci. Rozrywalo mi serce. A moj maz twierdzil, ze przeciez "kiedys" sie uda to po co sie ekscytowac😐 Doprowadzal mnie tym do szalu.
a potem pyta, znów płakałaś? przecież kiedyś się uda!
dobrze, że jest forum i moje 3 koleżanki, z którymi mogę pogadać.
może udałoby sie zorganizować jakieś spotkanie?narazie tylko poznałam niezapominajkę :*
niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
karolcia35 wrote:mój ma tak samo, jakoś nie widzi w tym większego problemu; a jak ryczę gdzieś po kątach, no bo przy nim nie mogę, to jestem z tym sama
a potem pyta, znów płakałaś? przecież kiedyś się uda!
dobrze, że jest forum i moje 3 koleżanki, z którymi mogę pogadać.
może udałoby sie zorganizować jakieś spotkanie?narazie tylko poznałam niezapominajkę :*
karolcia35, njut lubią tę wiadomość
-
moniczka1902 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałam zapytać o klinikę a dokladniej o lekarzy:) dzwoniąc do Provity to w ogóle nie umawiają na wizty do dr Paligi, Cholewy a do dr Mańki koniec lipca:( czytałam pozytywne komentarze na temat ich kliniki więc do tych którymi zainspirowałam się komentarzami to brak miejsc:( słyszeliście o Pani Małgorzacie Nycz-Reska? Czy którejś z Was pomogła i możecie ją polecić?
Będę wdzięczna za odpowiedz:)karolcia35, Cichaa, monik123, srebrzysta lubią tę wiadomość
31l
starania od 3 lat
3 xIUI
endometrioza IIst.
niedoczynność tarczycy Letrox 75
IVF długi protokół - start V 2019
transfer 8A
beta 284, beta 683
Mamy ❤