Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Dziś 1 dc jutro wizyta
o my goood Wyczekana wizyta:) świetnie:)Flowwer lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:KateHawke o szit, szkoda ze franca rosnie, ale nie ma tego złego, dobrze ,że ci to cholerstwo usuną, podejdziesz bez stresu jeszcze raz do precedury, bo ciagla obawa czy torbiel rosnie czy nie rosnie, czy pęknie, czy nie pęknie, nie wpływa pozytywnie na psychike:) a tak bedziesz mieć czyste myśli:P:P
Też tak myślę A do tego jakby mi przy stymulacji na tym jajniku dużo pęcherzyków wyrosło to by baaardzo bolało. -
Dziewczyny mam pytanie kiedy podpisujecie te wszystkie papiery ?
I czy osobiście M musi być ze mną ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dziewczyny mam pytanie kiedy podpisujecie te wszystkie papiery ?
I czy osobiście M musi być ze mną ?
Mi mówili że w dniu punkcji dopiero. I wtedy też płacę. Co do tego czy M osobiście ma byc to nie wiem. -
KateHawke wrote:Mi mówili że w dniu punkcji dopiero. I wtedy też płacę. Co do tego czy M osobiście ma byc to nie wiem.
A to dobrze że w dniu punkcji, bo M musi jednak w tym czasie nasionka oddać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A to dobrze że w dniu punkcji, bo M musi jednak w tym czasie nasionka oddać
Mi też się to podoba. Nie trzeba jeździć sto razy z papierami. A tak wszystko w jednym dniu obcykane. -
Ja po wizycie mam leki rozpisane do poniedziałku zaczynam od dziś wieczora kłucie
Gonal f 112.5 j
A od poniedziałku rana cetrotide ( tylko nie wiem co to jest) kolejny podglad w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 17:51
KarenMillen, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, super trzymam kciuki!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja po wizycie mam leki rozpisane do poniedziałku zaczynam od dziś wieczora kłucie
Gonal f 115.5 j
A od poniedziałku rana cetrotide ( tylko nie wiem co to jest) kolejny podglad w poniedziałek.
Nooo to teraz zamień się w kurkę nioskę i trzymam kciuki za dorodne jajeczkaFlowwer lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki pytałam sie dzisiaj na wizycie o te jony wapnia, i powiedzial mi Pan doktor ,że ma to sens tylko przy złej jakosci plemników bo wlasnie ma to za zadanie "podciągnąć" nasienie , jezeli plemniki sa w porzadku to nie ma po co tego stosowac (wyrzucone pieniądze)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Dziewczynki pytałam sie dzisiaj na wizycie o te jony wapnia, i powiedzial mi Pan doktor ,że ma to sens tylko przy złej jakosci plemników bo wlasnie ma to za zadanie "podciągnąć" nasienie , jezeli plemniki sa w porzadku to nie ma po co tego stosowac (wyrzucone pieniądze)
A co u Ciebie ? Coś nowego ?
Kate już wśród "żywych " czekam co ci dr powie wieczorem!! Oby zielone światło
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A u mnie następny miesiąc na antykach (oby juz ostatni) jak wszystko bedzie dobrze, to w mikołaja zaczynamy stymulacje, caly dlugi miesiąc jeszcze oczekiwania na start.
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
Flowwer wrote:
Kate już wśród "żywych " czekam co ci dr powie wieczorem!! Oby zielone światło -
KateHawke wrote:Chyba już dzisiaj nie przyjdzie. Pewnoe dopiero jutro. Teraz była tylko babeczka sprawdzić czy wszystko ok. Ale mówiła że jutro rano może wyjdę
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madwitka wrote:A u mnie następny miesiąc na antykach (oby juz ostatni) jak wszystko bedzie dobrze, to w mikołaja zaczynamy stymulacje, caly dlugi miesiąc jeszcze oczekiwania na start.
madwitka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:I ?
-
KateHawke wrote:I nic... Nie było doktorka niestety. Muszę czekać do jutra. Na razie dostałam przeciwzakrzepowe i czopek na ból barków. I w końcu przebrałam ten tragiczny worek z wycięciem na pół biustu
E zostaw sobie do " sypialni " hahaha a w domu espumisan najwieksza dawkaKateHawke lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄