Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
madwitka wrote:floo a jak bedzie wiecej niz 6 to zapładniacie wszystkie? (nie wiem czy pisalas,szukam ale nie umiem znależć)
Frelcia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To dziś 6 dc sytuacja tak się ma:
Endometrium 8.5mm trójlinijne
Pęcherzyków jest 9 o wymiarach 7-12mm ilość bez szału i dziś zwiększam dawkę Gonal f na 150.
Ah jak mi sie marzy 9 pecherzykow
trzymam kciuki............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
Flowwer wrote:Czyli jaki plan ?
Teraz ponownie wizyta u Paśnika na koniec mca.
Grudzień odpoczynek.
Od stycznia chcielibyśmy jeszcze raz podejść do AZ ale bardzo długi czas oczekiwania w klinice.
Na in vitro już chyba się nie zdecyduje z moimi komórkami bo boję się że powtórzy się to co wcześniej przez III procedury, choć tutaj i klinika i lekarz inna:-)
Trzymam za Ciebie kciuki na maxa!
Może będziesz moim natchnieniem;-)
Powodzenia Wszystkim!W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
sylvuś wrote:Sama nie wiem...
Teraz ponownie wizyta u Paśnika na koniec mca.
Grudzień odpoczynek.
Od stycznia chcielibyśmy jeszcze raz podejść do AZ ale bardzo długi czas oczekiwania w klinice.
Na in vitro już chyba się nie zdecyduje z moimi komórkami bo boję się że powtórzy się to co wcześniej przez III procedury, choć tutaj i klinika i lekarz inna:-)
Trzymam za Ciebie kciuki na maxa!
Może będziesz moim natchnieniem;-)
Powodzenia Wszystkim!
A jaki jest w jej chwili czas oczekiwania na AZ lub KD bo się sama zastanawiam jak mi moje IVF nie uda.
Może warto jeszcze raz spróbować ? ile masz lat ?
Tutaj na of jest tyle wspaniachłych historii może i my się wpiszemy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A jaki jest w jej chwili czas oczekiwania na AZ lub KD bo się sama zastanawiam jak mi moje IVF nie uda.
Może warto jeszcze raz spróbować ? ile masz lat ?
Tutaj na of jest tyle wspaniachłych historii może i my się wpiszemy
Co do AZ teraz długo się czeka, kilka mcy, jest ponad 70 par.
U mnie też 7 z przodu;-) dobre roczniki;-) jak wino ♠
Mam nadzieję że Ciebie ten temat nie będzie dotyczył, bo ivf zakończy się magicznymi IIFlowwer lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Frelcia wrote:Ooooo widzę że mam koleżanki z Provity Katowice Witam Was Kochane :*
Witamy
............................................................
III ICSI - 07.2018
nick nieaktualnymadwitka wrote:To przykre,że horak Cie tak załatwił, ja byłam u niego raz, i jak kazał wszytskie badania zrobic u nich, 100 procent płatne, i na dodatek weszłam do gabinetu o 1 w nocy, to podziekowałam po pierwszej wizycie, zreszta u żadnej ze znajomych wizyty u niego nie zakończyły się sukcesem, więc tymbardziej nie żałuje że zrezygnowalismy z tego pana doktora.
A ja lecze się u najlepszego lekarza na swiecie (hihi, moim zdaniem oczywiscie) Doktora Mańki:)
Mańka najlepszy Moja Siostra dzięki niemu ma córeczkę a teraz drugie w drodzePulginka, madwitka lubią tę wiadomość
-
Tu taka cisza a przychodnia pęka w szwach a jutro mają być dużo punkcji z pewnością dziewczyny czytają ale nie udzielają się. Szkoda ...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Tak sie zastanawiam - klinika w niedizele zamknięta - a co jesli punkcja albo transfer 3dniowego wypada w niedizele?............................................................
III ICSI - 07.2018
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Tu taka cisza a przychodnia pęka w szwach a jutro mają być dużo punkcji z pewnością dziewczyny czytają ale nie udzielają się. Szkoda ...
-
Frelcia wrote:wszędzie jakoś dzisiaj głucho a próbowałam się dowiedzieć jak się dziewczynom po Lamettcie udaje ale nic.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Kochana tym co się udało nie ma ich tutaj bo na fioletowej udaje się ale trzeba cierpliwości.
-
Pulginka wrote:Tak sie zastanawiam - klinika w niedizele zamknięta - a co jesli punkcja albo transfer 3dniowego wypada w niedizele?
Pulginka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Punkcji w niedzielę nie robią i chyba transfery też. W poniedziałek ewentualnie transfer w 4 dobie
Ciekawa jestem co ze świętami. Bo jak jajca dojrzałe 21 grudnia to nie ma jak transferu zrobić. Mam nadzieję, że żadna z nas tak nie trafiPulginka, soncia18 lubią tę wiadomość
-
no ja mam taką obawę... zawsze do IUI pęcherzyki dojrzewały mi w 15-16 dc.... więc się bardzo boję że nie wypali... ale we wtorek mam wizytę u Tomanka to jeszcze z nim pogadam jak to zrobić....W którym dniu cyklu pobierano wam dziewczyny jajeczka ?Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
KateHawke wrote:Ciekawa jestem co ze świętami. Bo jak jajca dojrzałe 21 grudnia to nie ma jak transferu zrobić. Mam nadzieję, że żadna z nas tak nie trafi
ja mialam wizyte w sobote wielkanocną kiedys. wszyscy szli z koszykiem świecić jajka a ja na podglad jajekKateHawke, CzterolistnaKoniczyna, ania8306 lubią tę wiadomość
-
A ja po podglądzie kurnika
8 dc endometrium 10 mm
Prawy jajnik - 14,11,10,9,8
Lewy jajnik- 16,15,15,15,11,7
Gonal F 150j i Cetrotide bez zmian.
Kolejna wizyta w sobotę i zapadnie decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.KateHawke, Pulginka, CzterolistnaKoniczyna, ania8306, madwitka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny Wy sie nie martwcie, jak w swieta wypadnie to w klinice jeden lekarz ma dyzur, mnie trafi transfer jak nic w wigilie wlbo w pierwszy dzien swiąt, i doktorek mówił zeby sie tym nie martwic!
KateHawke, ania8306, Flowwer lubią tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
przeciez punkcja nie może czekac, jajca nie zaczekają az świeta sie skonczą
Jedyne co to nie wiem jak z iui czy tez wykonują (może tylko same punkcje i transfery)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:)