Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:A ja po podglądzie kurnika
8 dc endometrium 10 mm
Prawy jajnik - 14,11,10,9,8
Lewy jajnik- 16,15,15,15,11,7
Gonal F 150j i Cetrotide bez zmian.
Kolejna wizyta w sobotę i zapadnie decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
U mnie póki co nic nowego. Czekam na piątek, wtedy idę skonsultować się z p. dr. odnośnie tej kauteryzacji. W pon badania, za tydzień w pon anestezjolog i 4.12.laparo. Ależ mi się teraz czas dłuży. Chciałabym już być po
Flowwer lubi tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Flowwer pięknie bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki!
U mnie póki co nic nowego. Czekam na piątek, wtedy idę skonsultować się z p. dr. odnośnie tej kauteryzacji. W pon badania, za tydzień w pon anestezjolog i 4.12.laparo. Ależ mi się teraz czas dłuży. Chciałabym już być po
Ja miałam szczęście że wskoczyłam na czyjeś miejsce. Ale by mi się to dłużyło gdybym musiała tyle czekać...tym bardziej że to przed samym rozpoczęciem stymulacji wyskoczyło. Ale najważniejsze to pozbyć się dziadostwa i wiedzieć co jest w środku -
CzterolistnaKoniczyna wrote:Flowwer pięknie bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki!
Kochana czas minie szybko teraz wydaje się wieczność a nim sie obejrzysz będzie po.
Ja rok temu czekałam o tej porze na laparo a termin wyznaczony na styczeń ale z przyczyn niezależnych miałam w lutym.
Ale pamiętaj o espunisan lub ulgix wzdęcia( lepszy ) po laparo
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja po podglądzie kurnika
8 dc endometrium 10 mm
Prawy jajnik - 14,11,10,9,8
Lewy jajnik- 16,15,15,15,11,7
Gonal F 150j i Cetrotide bez zmian.
Kolejna wizyta w sobotę i zapadnie decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Jakie piękne endometrium! Ja dziś też byłam podglądać. U mnie dziś 10dc i endometrium tylko 7,5 a pęcherzyk już 23 mm! Oby do jutra ciut podrosło. Plan na wieczór: wino:) Jutro kolejny podgląd i jeśli będzie ok to w pon transfer.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Jakie dziewczynki jest dobre endometrium do transferu?
ja nigdy transferu nie milam jeszcze i nie wiem.
ja mam wizyte w piatek w 3 dc i mam nadzieje zaczac zastrzyki. Mam miec menopur w dawce 450.............................................................
33 lata - niska rezerwa jajnikowa
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
KarenMillen wrote:Jakie piękne endometrium! Ja dziś też byłam podglądać. U mnie dziś 10dc i endometrium tylko 7,5 a pęcherzyk już 23 mm! Oby do jutra ciut podrosło. Plan na wieczór: wino:) Jutro kolejny podgląd i jeśli będzie ok to w pon transfer.
Czyli w poniedziałek sie na sali widzimy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer ale to zleciało, dopiero było to czeknie na wyniki biopsji, a Ty juz w poniedziałek masz punkcje... nosz to szok!Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
madwitka wrote:Flowwer ale to zleciało, dopiero było to czeknie na wyniki biopsji, a Ty juz w poniedziałek masz punkcje... nosz to szok!
Strasznie teraz czas leci i nawet dobrze oby po teansferze też tak leciał.
U Ciebie też przeleci a teraz świąteczny czas i mignie jak strzała!!madwitka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Piszecie o takich sprawach że nic nie rozumiem. Szacun
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa brałam Lamettę przez 6 miesięcy, co prawda z przerwami na laproskopię i swoje cykle. Pęcherzyki były ale niestety nie udało się, wcześniej brałam Clostilbegyt kilka cykli też bez efektów ale pamiętam, że było więcej pęcherzyków. Ale to, że u mnie nie zadziałało nie znaczy, że u Ciebie się Frelcia nie uda, trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki!
Ja w tym miesiącu próbuję na cyklu naturalnym i tylko z testami ovu
-
Margaret80 wrote:Ja brałam Lamettę przez 6 miesięcy, co prawda z przerwami na laproskopię i swoje cykle. Pęcherzyki były ale niestety nie udało się, wcześniej brałam Clostilbegyt kilka cykli też bez efektów ale pamiętam, że było więcej pęcherzyków. Ale to, że u mnie nie zadziałało nie znaczy, że u Ciebie się Frelcia nie uda, trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki!
Ja w tym miesiącu próbuję na cyklu naturalnym i tylko z testami ovu
Trzymam kciuki żeby akurat na naturalsie złapało -
nick nieaktualnyMargaret80 wrote:Ja brałam Lamettę przez 6 miesięcy, co prawda z przerwami na laproskopię i swoje cykle. Pęcherzyki były ale niestety nie udało się, wcześniej brałam Clostilbegyt kilka cykli też bez efektów ale pamiętam, że było więcej pęcherzyków. Ale to, że u mnie nie zadziałało nie znaczy, że u Ciebie się Frelcia nie uda, trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki!
Ja w tym miesiącu próbuję na cyklu naturalnym i tylko z testami ovu -
Flowwer wrote:
U Ciebie też przeleci a teraz świąteczny czas i mignie jak strzała!!
obyś miala racje:) hihi::::::::Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Ja cały czas mysle o tym ze mamy wizytę 3dc i wtedy dopiero zaczne stymulację i krotki protokół i tak mi sie to pozno strasznie wydaje! U innego lekarza zaczynałam juz 1dc! Boje sie ze przyjedziemy w piatek i dr powie ze za pozno ... schizuje............................................................
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują! -
Pulginka wrote:Ja cały czas mysle o tym ze mamy wizytę 3dc i wtedy dopiero zaczne stymulację i krotki protokół i tak mi sie to pozno strasznie wydaje! U innego lekarza zaczynałam juz 1dc! Boje sie ze przyjedziemy w piatek i dr powie ze za pozno ... schizuje
Spokojnie głęboki wydech
Wszytko będzie dobrze !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 22:04
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Schizujesz możesz zacząć w 2dc lub w 3dc. Teraz Cierpliwa na wątku IVF zaczyna stymulacje w 3dc.
Spokojnie głęboki wydech
Wszytko będzie dobrze !!
Dzieki Flowwer za uspokojenie!
Podeslij linka do tego innego wątku plis............................................................
III ICSI - 07.2018
- zawsze jest nadzieja dla tych ktorzy próbują!