X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :) Meggi trzymam kciuki za jutro :* będzie dobrze :)

Pia88, Meggie1 lubią tę wiadomość

oar8dqk3h868txgg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
    Aniu, gratulacje !!! Nie wiem skąd jesteś i gdzie masz najbliżej . Ja jestem z Tychów i wybrałam Zabrze. Jestem zachwycona oddziałem 😍 Na wizyty jeżdżę na os. tysiąclecia w Katowicach do pani dr Grządziel, która pracuje w Zabrzu. Pani dr to drugi anioł, którego spotkałam na mojej krętej drodze 😉 Bardzo polecam☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 22:14

Pia88 lubi tę wiadomość

• bz10 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Kochane jest zarodeczek 2.5mm i widać było delikatnie pulsujace serduszko :D jestem mega szczęśliwa. Nie poddawajcie się kochane bo naprawdę warto walczyć.. I do was także uśmiechnie się szczęście :) będę trzymała kciuki za kazda z was bo wiem jaka to trudna i kręta droga ile łez wylanych.
    Z całego serca gratuluje 😍☺️☺️

Pia88 lubi tę wiadomość

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • Honorata02 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
    No ja niestety nie pomogę w tej kwestii bo na początku wybrałam Bytom,ale później pani doktor zaproponowała katowice ul.Łubinowa. też super szpital i lekarz u którego byłam na wizycie bardzo sympatyczny i konkretny.

dxomdf9hpaauwmby.png

7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
    15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
    31.12.21 USG i zielone światło.
    17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
    22.01 beta 0,1 ;(
    24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭

Koniec starań ;(
    Brak mrozakow ;(
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    A ja wybrałam Bytom. Teraz przejął mnie mąż dr Janosz i tniemy się na przełomie stycznia /lutego. Na razie chwale sobie. Bardzo jestem zadowolona z wizyt i prowadzenia ciąży u dr Janosz oraz tamtejsze szkoły rodzenia.

Honorata02, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
    1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
    2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
    uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
    mąż średnio.
    Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didik34 wrote:
    Aniu, gratulacje !!! Nie wiem skąd jesteś i gdzie masz najbliżej . Ja jestem z Tychów i wybrałam Zabrze. Jestem zachwycona oddziałem 😍 Na wizyty jeżdżę na os. tysiąclecia w Katowicach do pani dr Grządziel, która pracuje w Zabrzu. Pani dr to drugi anioł, którego spotkałam na mojej krętej drodze 😉 Bardzo polecam☺️

A gdzie ona przyjmuje na os 1000 lecia? Obok przystanku? Na pętli czy gdzie indziej?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr Paliga proponowała Zabrze i Bytom oraz mówiła jaki lekarz pracuje i gdzie

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie warunki są w szpitalu w Zabrzu a jakie w Bytomiu? Jak wyglądają pokoje, ilu osobowe są, czy jest łazienka w pokoju, jak z opieką, czy mąż może być przy porodzie.. Czy jest jakiś dobry lekarz który pracuje w szpitalu i przyjmuje np w Gliwicach? Mam najbliżej do Gliwic..

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ty rodziłas w Bytomiu? Jak tam jest z warunkami?

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslam na początku o szpitalu w Pyskowicach, ale sama już nie wiem... Termin mam na 05.08.. :)

Quczi lubi tę wiadomość

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) &

Meggie1 lubi tę wiadomość

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didik34 wrote:
    Jak wyglądają pokoje w tym szpitalu?, jak opieka? Czy dr. Grządziel przyjmuje tylko w Katowicach?

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruzja85 wrote:
    A ja wybrałam Bytom. Teraz przejął mnie mąż dr Janosz i tniemy się na przełomie stycznia /lutego. Na razie chwale sobie. Bardzo jestem zadowolona z wizyt i prowadzenia ciąży u dr Janosz oraz tamtejsze szkoły rodzenia.
    Dr. Janosz przyjmuje tylko w Katowicach? Kurcze ciężka decyzja.. Zupełnie nie wiem jaki ten szpital wybrać, jakiego lekarza, nic mam pustkę w głowie.. Tak jakby to nie dotyczylo mnie.. Chyba jeszcze to do mnie nie dochodzi..

oar8dqk3h868txgg.png
  • ania609 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Tak , ja rodziłam w Bytomiu. Byłam pacjentka dr Janosz. Pierw byłam na patologii ciąży, jeden bok jest ładnie zrobiony, środek muszą wyremontować i drugi bok ładnie zrobiony. Akurat leżałam na tej sali co nie była robiona. Sale sa od 2 do 4 łóżek. Ja akurat miałam sale 3 osobowa. Są chyba 3 prysznice, woda ciepła rano i wieczorem. Personel może być.

Oddział noworodkowy jest pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe. Czysto, personel fajny. Nam pani pokazała oddział zanim rodziłam. Nawet mam porobione zdjęcia z oddzialu
    A wyślesz mi zdjęcia? Dr. Paligi mówiła mi że na Batorego są 2 szpitale i ona mówi o klinice, ty też?

oar8dqk3h868txgg.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Ola ty rodziłas w Bytomiu? Jak tam jest z warunkami?

Tak , ja rodziłam w Bytomiu. Byłam pacjentka dr Janosz. Pierw byłam na patologii ciąży, jeden bok jest ładnie zrobiony, środek muszą wyremontować i drugi bok ładnie zrobiony. Akurat leżałam na tej sali co nie była robiona. Sale sa od 2 do 4 łóżek. Ja akurat miałam sale 3 osobowa. Są chyba 3 prysznice, woda ciepła rano i wieczorem. Personel może być.

Oddział noworodkowy jest pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe. Czysto, personel fajny. Nam pani pokazała oddział zanim rodziłam. Nawet mam porobione zdjęcia z oddzialu

p.s moze juz tam dokonczyli sale, ja rodzilam dawno wiec.. :)

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    A wyślesz mi zdjęcia? Dr. Paligi mówiła mi że na Batorego są 2 szpitale i ona mówi o klinice, ty też?

BATOREGO 15.. Oczywiscie blok V bo III nie bardzo

❤️❤️❤️
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje dziewczyny, dam znać po :* mam mega stresa, już mi się śniło, ze byłam na USG i były dwa bąbelki :D ciekawe, czy to sen proroczy:)

evkill, m_d_f, bz10, KateHawke lubią tę wiadomość

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Nie dziękuje dziewczyny, dam znać po :* mam mega stresa, już mi się śniło, ze byłam na USG i były dwa bąbelki :D ciekawe, czy to sen proroczy:)

kciuuuki mocne!! :)

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Jakie warunki są w szpitalu w Zabrzu a jakie w Bytomiu? Jak wyglądają pokoje, ilu osobowe są, czy jest łazienka w pokoju, jak z opieką, czy mąż może być przy porodzie.. Czy jest jakiś dobry lekarz który pracuje w szpitalu i przyjmuje np w Gliwicach? Mam najbliżej do Gliwic..
    Aniu dr Gabriela Grządziel przyjmuje również w Gliwicach 😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania609 wrote:
    Szpital w Zabrzu obchodził właśnie 5 lecie istnienia. Jest to osobny, wolnostojący pawilon dla samych ciężarówek . Jest mega czysto i pachnąco od samego wejścia. Pokoje są dwuosobowe , w każdym łazienka . Można wynająć za 200 zł pokoj komercyjny jeśli akurat będzie wolny . Wtedy nawet mąż może z Tobą w nim spać po porodzie. No chyba ze jest cc, to jesteś na pooperacyjnej sali.
    Mąż nawet wskazane żeby był podczas porodu SN 🙈
    Maja trzy duże sale porodowe wyposażone w ekstra łóżka i inne gadżety . Panie położne wszystkie super z tego co słyszałam i czytałam 😉
    Jeśli masz fb to możesz poczytać opinie☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 08:05

‹‹ 1910 1911 1912 1913 1914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ