Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania609 wrote:Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 22:14
Pia88 lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Kochane jest zarodeczek 2.5mm i widać było delikatnie pulsujace serduszko jestem mega szczęśliwa. Nie poddawajcie się kochane bo naprawdę warto walczyć.. I do was także uśmiechnie się szczęście będę trzymała kciuki za kazda z was bo wiem jaka to trudna i kręta droga ile łez wylanych.
Pia88 lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
ania609 wrote:Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
ania609 wrote:Teraz przedemna bardzo trudna decyzja i bardzo proszę o pomoc. Mam 2 tygodnie żeby wybrać szpital bo tak będę miała wizytę i tą informacje Pani doktor chce przedyskutować i pomoc wybrać lekarza prowadzącego.. Mam 3 propozycje klinika w Bytomiu na Batorego 15, szpital w Zabrzu i szpital w Siemianowicach Śląskich
Honorata02, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩 -
didik34 wrote:Aniu, gratulacje !!! Nie wiem skąd jesteś i gdzie masz najbliżej . Ja jestem z Tychów i wybrałam Zabrze. Jestem zachwycona oddziałem 😍 Na wizyty jeżdżę na os. tysiąclecia w Katowicach do pani dr Grządziel, która pracuje w Zabrzu. Pani dr to drugi anioł, którego spotkałam na mojej krętej drodze 😉 Bardzo polecam☺️
A gdzie ona przyjmuje na os 1000 lecia? Obok przystanku? Na pętli czy gdzie indziej?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mi dr Paliga proponowała Zabrze i Bytom oraz mówiła jaki lekarz pracuje i gdzieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jakie warunki są w szpitalu w Zabrzu a jakie w Bytomiu? Jak wyglądają pokoje, ilu osobowe są, czy jest łazienka w pokoju, jak z opieką, czy mąż może być przy porodzie.. Czy jest jakiś dobry lekarz który pracuje w szpitalu i przyjmuje np w Gliwicach? Mam najbliżej do Gliwic..
-
didik34 wrote:Aniu, gratulacje !!! Nie wiem skąd jesteś i gdzie masz najbliżej . Ja jestem z Tychów i wybrałam Zabrze. Jestem zachwycona oddziałem 😍 Na wizyty jeżdżę na os. tysiąclecia w Katowicach do pani dr Grządziel, która pracuje w Zabrzu. Pani dr to drugi anioł, którego spotkałam na mojej krętej drodze 😉 Bardzo polecam☺️
-
Gruzja85 wrote:A ja wybrałam Bytom. Teraz przejął mnie mąż dr Janosz i tniemy się na przełomie stycznia /lutego. Na razie chwale sobie. Bardzo jestem zadowolona z wizyt i prowadzenia ciąży u dr Janosz oraz tamtejsze szkoły rodzenia.
-
Yoselyn82 wrote:Tak , ja rodziłam w Bytomiu. Byłam pacjentka dr Janosz. Pierw byłam na patologii ciąży, jeden bok jest ładnie zrobiony, środek muszą wyremontować i drugi bok ładnie zrobiony. Akurat leżałam na tej sali co nie była robiona. Sale sa od 2 do 4 łóżek. Ja akurat miałam sale 3 osobowa. Są chyba 3 prysznice, woda ciepła rano i wieczorem. Personel może być.
Oddział noworodkowy jest pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe. Czysto, personel fajny. Nam pani pokazała oddział zanim rodziłam. Nawet mam porobione zdjęcia z oddzialu -
ania609 wrote:Ola ty rodziłas w Bytomiu? Jak tam jest z warunkami?
Tak , ja rodziłam w Bytomiu. Byłam pacjentka dr Janosz. Pierw byłam na patologii ciąży, jeden bok jest ładnie zrobiony, środek muszą wyremontować i drugi bok ładnie zrobiony. Akurat leżałam na tej sali co nie była robiona. Sale sa od 2 do 4 łóżek. Ja akurat miałam sale 3 osobowa. Są chyba 3 prysznice, woda ciepła rano i wieczorem. Personel może być.
Oddział noworodkowy jest pięknie wyremontowany, sale 2 osobowe. Czysto, personel fajny. Nam pani pokazała oddział zanim rodziłam. Nawet mam porobione zdjęcia z oddzialu
p.s moze juz tam dokonczyli sale, ja rodzilam dawno wiec..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:A wyślesz mi zdjęcia? Dr. Paligi mówiła mi że na Batorego są 2 szpitale i ona mówi o klinice, ty też?
BATOREGO 15.. Oczywiscie blok V bo III nie bardzoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Meggie1 wrote:Nie dziękuje dziewczyny, dam znać po :* mam mega stresa, już mi się śniło, ze byłam na USG i były dwa bąbelki ciekawe, czy to sen proroczy:)
kciuuuki mocne!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyania609 wrote:Jakie warunki są w szpitalu w Zabrzu a jakie w Bytomiu? Jak wyglądają pokoje, ilu osobowe są, czy jest łazienka w pokoju, jak z opieką, czy mąż może być przy porodzie.. Czy jest jakiś dobry lekarz który pracuje w szpitalu i przyjmuje np w Gliwicach? Mam najbliżej do Gliwic..
-
nick nieaktualnyania609 wrote:Jakie warunki są w szpitalu w Zabrzu a jakie w Bytomiu? Jak wyglądają pokoje, ilu osobowe są, czy jest łazienka w pokoju, jak z opieką, czy mąż może być przy porodzie.. Czy jest jakiś dobry lekarz który pracuje w szpitalu i przyjmuje np w Gliwicach? Mam najbliżej do Gliwic..
Mąż nawet wskazane żeby był podczas porodu SN 🙈
Maja trzy duże sale porodowe wyposażone w ekstra łóżka i inne gadżety . Panie położne wszystkie super z tego co słyszałam i czytałam 😉
Jeśli masz fb to możesz poczytać opinie☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 08:05