Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:A gdzie ona przyjmuje na os 1000 lecia? Obok przystanku? Na pętli czy gdzie indziej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 08:09
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
didik34 wrote:Yos nie znam Katowic aż tak ale jest tam jakaś pętla a przy niej nowowybudowane Centrum Medyczne Tysiąclecie 101.
wiem gdzie to
nie daleko jest mieszkanie rodzicow
zreszta to tez moje osiedledidik34 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny witam Was wszystkie po mojej 2 miesięcznej nieobecności. Dziewczyny ktorym sie udalo ogromne gratulacje, trzymam kciuki za dalsze starania pozostalych oraz za szczesliwe rozwiazania przyszlych mam.Dziś 1 dzień @więc wracam do gry. Niestety doktor Anioł nieobecna dopiero w sobotę więc jutro idę do doktora Orlinskiego aby przygotował mnie do mojej drugiej stymulacji.
didik34, m_d_f, Samosiowa88, Honorata02, CzterolistnaKoniczyna, Baba1, Luna, KateHawke, aurola, monik123 lubią tę wiadomość
-
Wisienka, kciuki!
No i witam się w klubie, też mam 1 dc dziś.🙄Wisienka39* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja już po USG, mamy jednego dzidziusia. Pęcherzyk ciążowy jest, ma 11mm jednak nie widać jeszcze zarodka, ponoć jeszcze za wcześnie, widać jakieś zawiązki dopiero. Wyliczono mi, ze dzisiaj 4t6d. Kolejna wizyta 23 grudnia i tam ponoć już ma być zarodek i serduszko
Yoselyn82, Baba1, Pia88, Wisienka39*, bz10, evkill, sAnsa_28, SusieOne, CzterolistnaKoniczyna, didik34, Honorata02, m_d_f, Luna, Bejzi, lipcowka86, KateHawke, aurola, monik123, Nadzieja 90, Emrica lubią tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:No to dziewczyny z nowym rokiem nowym krokiem 💪
No kochane zwalniajcie brzuchy 🥰kolejka następna czeka w lutym mam 40 urodziny i wymarzyłam sobie najpiękniejszy prezent .evkill, SusieOne, didik34, Honorata02, Baba1, Yoselyn82, aurola, monik123 lubią tę wiadomość
-
Meggie1 wrote:Hej, ja już po USG, mamy jednego dzidziusia. Pęcherzyk ciążowy jest, ma 11mm jednak nie widać jeszcze zarodka, ponoć jeszcze za wcześnie, widać jakieś zawiązki dopiero. Wyliczono mi, ze dzisiaj 4t6d. Kolejna wizyta 23 grudnia i tam ponoć już ma być zarodek i serduszko5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Wisienka39* wrote:No kochane zwalniajcie brzuchy 🥰kolejka następna czeka w lutym mam 40 urodziny i wymarzyłam sobie najpiękniejszy prezent .
Wisienka39*, Pia88 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Wisienka39* wrote:No kochane zwalniajcie brzuchy 🥰kolejka następna czeka w lutym mam 40 urodziny i wymarzyłam sobie najpiękniejszy prezent .
Wisienka39* lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Meggie1 wrote:Hej, ja już po USG, mamy jednego dzidziusia. Pęcherzyk ciążowy jest, ma 11mm jednak nie widać jeszcze zarodka, ponoć jeszcze za wcześnie, widać jakieś zawiązki dopiero. Wyliczono mi, ze dzisiaj 4t6d. Kolejna wizyta 23 grudnia i tam ponoć już ma być zarodek i serduszko
Meggie1 lubi tę wiadomość
-
didik34 wrote:Szpital w Zabrzu obchodził właśnie 5 lecie istnienia. Jest to osobny, wolnostojący pawilon dla samych ciężarówek . Jest mega czysto i pachnąco od samego wejścia. Pokoje są dwuosobowe , w każdym łazienka . Można wynająć za 200 zł pokoj komercyjny jeśli akurat będzie wolny . Wtedy nawet mąż może z Tobą w nim spać po porodzie. No chyba ze jest cc, to jesteś na pooperacyjnej sali.
Mąż nawet wskazane żeby był podczas porodu SN 🙈
Maja trzy duże sale porodowe wyposażone w ekstra łóżka i inne gadżety . Panie położne wszystkie super z tego co słyszałam i czytałam 😉
Jeśli masz fb to możesz poczytać opinie☺️
:*:*:*:* -
SusieOne wrote:Ja zwolnie niedługo, dowiem się jutro jaki termin cc ale obstawiam przyszły tydzień. Tak w ogóle miało być tydzień temu na szczęście się poprawiła sytuacja pozdrawiam mała ma między 2500 a 2700 (co lekarz to opinia), więc do przodu5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Wisienka39* wrote:Też podchodzisz do stymulacji?U kogo jesteś?
Aniu, ja rodziłam (cc) w Bytomiu w 2018r. Chodziłam do dr Janosz. Leżałam też na patologii ciąży ponad miesiąc. U mnie wystąpiły komplikacje w ciąży, więc właściwie przez to wybrałam Bytom bo jest to szpital III referencyjności. Z wyboru byłam zadowolona bo czułam się bezpiecznie, pod opieką tamtejszych lekarzy i pod okiem mojej Pani dr. Wcześniej, podobnie jak ty, rozważałam Pyskowice. Moja przyjaciółka rodziła w Pyskowicach dwa razy i jest zadowolonaWisienka39* lubi tę wiadomość
-
Meggi, ogromne gratki!
Dziewczyny na finiszu - ale emocje kibicuję wam bardzo za szczęśliwe rozwiązania i niezapomniane, pierwsze tulenie kruszynekHonorata02 lubi tę wiadomość
-
bz10 wrote:Ojej a co to się działo? To jeszcze możesz się wyrobić wcześniej niż ja 😆😉
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
bz10 wrote:Gratulacje, teraz czekamy do 23 😄 u nas na pierwszej wizycie tez był tylko pęcherzyk, oczywiście się stresowałam i czytałam w internetach ale to Kię ma sensu, zobaczysz na następnej wizycie już będzie mrugające serduszko ☺️😊
bz10 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
ania609 wrote:Jej super Gratuluję masz wizytę też 23 tak jak ja .. Kiedy miałaś transfer?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero