Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
didik34 wrote:No napewno dotrwasz. Mi się śmiać teraz chce, jak pomysle jak się szyjką przejmowałam 😂 Brzuch tez właśnie mam wysoko. Ale tak to jest jak człowiek chucha i dmucha, to donosi spokojnie a i nawet przenosi🙈
Byłam dziś w pepco . Musiałam zakupić majtki. W rozmiarze xxl 🤣🤣🤣mnie jest przykro bo termin był na 17 stycznia a zrobiłam wszystko a mam wcześniaka z 17 grudnia cały miesiąc wcześniej
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Aurora zdrówka życzę! Jeśli temperatura wzrośnie weź paracetamol.
aurola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySusieOne wrote:Nie zawsze chuchasz i dmuchasz i donosisz
mnie jest przykro bo termin był na 17 stycznia a zrobiłam wszystko a mam wcześniaka z 17 grudnia cały miesiąc wcześniej
Miałam bardziej na myśli , ze zwykle to ironia losu. Wszystkie koleżanki mi mówiły , ze donoszę a ja w życiu takiej opcji nie przyjmowałam do świadomości🤷♀️ Niepotrzebny stres tylko sobie fundowałam🥴
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Susie Ty tez zrobiłaś wszystko i wszystkie to dobrze wiemy💪
Miałam bardziej na myśli , ze zwykle to ironia losu. Wszystkie koleżanki mi mówiły , ze donoszę a ja w życiu takiej opcji nie przyjmowałam do świadomości🤷♀️ Niepotrzebny stres tylko sobie fundowałam🥴
Donosilas i jeszcze się trzymasz pozazdrościć hehe dzidziuś będzie duży hehe idę o zakład
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Tez o tym pomyślałam , ze jeśli planuje się poród SN, to może być ciekawie 🥴moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Tez o tym pomyślałam , ze jeśli planuje się poród SN, to może być ciekawie 🥴
Bejzi lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
Honorata 💯💯💯 wszystkiego najlepszego ♥️♥️
Honorata02 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny, dawno sie nie odzywałam bo w sumie nic u mnie ciekawego..staramy się dalej
Wizytę mam 10 stycznia u doktora ale w sumie nie wiem sama po co mąż ma tylko zrobić jeszcze fragmentacje a ja AMH bo tego tylko nie mamy..
Tak to na początku marca laparoskopia z drożnościa
Jak to jest z tym anestezjologiem? Tydzień przed laparoskia sie jedzie i jak wygląda ta wizyta? Ile kosztuje?
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku -
didik34 wrote:Tez o tym pomyślałam , ze jeśli planuje się poród SN, to może być ciekawie 🥴
Pia88, SusieOne, didik34 lubią tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualnyAgila wrote:Cześć dziewczyny, dawno sie nie odzywałam bo w sumie nic u mnie ciekawego..staramy się dalej
Wizytę mam 10 stycznia u doktora ale w sumie nie wiem sama po co mąż ma tylko zrobić jeszcze fragmentacje a ja AMH bo tego tylko nie mamy..
Tak to na początku marca laparoskopia z drożnościa
Jak to jest z tym anestezjologiem? Tydzień przed laparoskia sie jedzie i jak wygląda ta wizyta? Ile kosztuje?
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
Jeśli masz laparoskopię na NFZ, to wizyta u anastezjologa również jest w ramach funduszu. Tak samo badania z krwi, jeśli zrobisz je w Angeliusie. Wizyta jest krótka. To tylko kwalifikacja do zabiegu 🙂 -
nick nieaktualnyWłaśnie ja sobie uświadomiłam, że chyba zgubiłam tą kartkę z listą badań do histeroskopii..
Pamiętam, że tam miały być dwa odznaczenia grupy krwi?
Franciszka powiadasz, że te badania można zrobić w Angeliusie za free?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 18:51