Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Cala wrote:Dziewczyny może nie rzucajmy nickami bo jeśli to nie te osoby to może być im przykro. Myślę że zainteresowana sama się ujawni jak nadejdzie ten moment 😉Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Pia88 wrote:No właśnie to czekanie jest najgorsze. Po cichu myślałam, że urodzę jeszcze w tym roku.
Co do histopatologii to w środę miną dwa tygodnie, więc mam nadzieję, że będą.
Gorzej z tą piersią, bo biopsję mam w środę.
Boję się jak diabli, bo po antykach mam strasznie obolałe piersi. Ledwo je dotknąć mogę.Pia88 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Cala wrote:Haha, nie poskarżę, ale będzie radość za niedługo 😉
Skoro piszesz to znaczy że wiesz kto...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agila wrote:Dziewczyny jadę na tą histerio-laparo... trzymajcie kciuki bo boję się Jak nie wiem co...
Będzie dobrze. Nie jest to takie straszne. Ja chyba nawet lubię to uczucie jak znieczulenie wjeżdża 😬 i nagle się śpi.
Byłam dzisiaj robić znowu betę wg zaleceń doktora i będę popołudniu dzwonić i umawiać wizytę. Mam nadzieję, że ta starsza Pani ma wolne dzisiaj 🤨
Listopad 2019 punkcja. 2 blastki zamrożone. Protokół krótki.
26.2 2020 transfer Eskimosa.
5.3 Beta 54,5
6.3 Beta 82,5
9.3 Beta 247,7
11.3 Beta 616,8
12.3 pęcherzyk ciążowy 4mm
27.3 jest ❤️ -
Rosie wrote:Będzie dobrze. Nie jest to takie straszne. Ja chyba nawet lubię to uczucie jak znieczulenie wjeżdża 😬 i nagle się śpi.
Byłam dzisiaj robić znowu betę wg zaleceń doktora i będę popołudniu dzwonić i umawiać wizytę. Mam nadzieję, że ta starsza Pani ma wolne dzisiaj 🤨 -
Woow, dziewczyny spokojnie. Wiecie coś czego ja nie wiem?
aurola lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:A może Madagaskar jeszcze 😀
Bella pewnie teżYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Meggie1 wrote:Masz biopsje cienkoiglowa? Jeśli tak to nie ma się czego bać, nic nie poczujesz. Będzie dobrze 😘
-
Martinka wrote:Bella, masz może kontakt z tą dziewczyna z IFV? Nie odpisała mi jeszcze😕
-
Luna, pogadam z dr na wizycie, co ona o tym wszystkim myśli. I może przesunę na kwiecień transfer. Zwłaszcza, że u mnie dojazdy do Angeliusa to tłuczenie się dwoma autobusami, ale może na ten czas uda się załatwić transport samochodowy.
Ale dzisiaj miałam sen. Normalnie to w ogóle mi się nie śnią rzeczy okołociążowe, a dzisiaj przyśniło mi się, że byłam u rodziców i tam zrobiłam test i wyszedł negatywny, potem śniło mi się, że z mężem poszliśmy do pubu w UK i tam nas okradli, no i wracam do rodziców opowiedzieć o tym, a mama mnie ściska i gratuluje mi, a ja takie oczy wielkie zrobiłam, że czego mi gratuluje, a ona że jak to czego - ciąży! I pokazuje mi ten test, co go wcześniej zrobiłam, a tam taka gruba druga kreska...
A, i jeszcze ponawiam pytanie, ile się czeka na wynik badania wit. D3?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 10:00
Baba1 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Wynik mialam nastepnego dnia
-
m_d_f wrote:Luna, pogadam z dr na wizycie, co ona o tym wszystkim myśli. I może przesunę na kwiecień transfer. Zwłaszcza, że u mnie dojazdy do Angeliusa to tłuczenie się dwoma autobusami, ale może na ten czas uda się załatwić transport samochodowy.
Ale dzisiaj miałam sen. Normalnie to w ogóle mi się nie śnią rzeczy okołociążowe, a dzisiaj przyśniło mi się, że byłam u rodziców i tam zrobiłam test i wyszedł negatywny, potem śniło mi się, że z mężem poszliśmy do pubu w UK i tam nas okradli, no i wracam do rodziców opowiedzieć o tym, a mama mnie ściska i gratuluje mi, a ja takie oczy wielkie zrobiłam, że czego mi gratuluje, a ona że jak to czego - ciąży! I pokazuje mi ten test, co go wcześniej zrobiłam, a tam taka gruba druga kreska...
A, i jeszcze ponawiam pytanie, ile się czeka na wynik badania wit. D3?
Zapytaj, ja się wybieram w przyszłym tygodniu na wizytę to też poruszę ten temat, lał ale sen, mi się czasami śni że nosze albo karmie niemowlaka, a potem się budzę i zonk😒
Starania od 2014 roku,
od 2018 Provita
1 procedura krótki protokół 2 komórki, transfer 2 dniowca 😟 brak ❄️
2 procedura krótki protokół 6 komórek, 3 blastki, transfer 2BB😟 2❄️❄️, criotransfer 3BB😢 criotransfer 2BC😢 XI/2020 start 3 i ostatnia procedura
Ja: niedoczynność tarczycy, niskie AMH, endometrioza 2 stopnia, Kir bx brak 4 kirow implantacyjnych, rozjechane cytokiny, komórki nk30%, mutacje PAI i MTHFR w homo
Mąż: słabe nasienie ilość i morfologia 2%, HBA 1% -
Bella93 wrote:Wynik mialam nastepnego dnia
Hmm, no to ja już ponad tydzień czekam i ciągle nie ma na stronie laboratoriumChyba muszę się przejść i zapytać o co kaman.
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
m_d_f wrote:Hmm, no to ja już ponad tydzień czekam i ciągle nie ma na stronie laboratorium
Chyba muszę się przejść i zapytać o co kaman.
Nieraz tak jest,że ktoś jedzie i mozesz się zabrać 😊Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Aniołek-cb 2025
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce...