Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniczynka, teraz musi być dobrze! Mocne kciuki nie tylko za wtorek ale ogółem za Twój spokój i dobre samopoczucie przez pozostałe miesiące ciąży &&&&
Bejzi lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Bobli wrote:Ja jetem bardzo starająca- od jutra zaczynam właściwą stymulację, w poniedziałek kontrola i jak wszystko się uda, to 1 czerwca punkcja
Erl, Yummymummy, Bejzi, Nusieńka, KateHawke lubią tę wiadomość
6 inseminacji, 6 in vitro i tylko 4 transfery. Decyzja AZ. Maj 2022r 1AZ😔 Październik 2022 2AZ 😔 Marzec 2023r 3AZ
5dpt beta 2,30 prog 54,32
7dpt beta 13,80
8dpt beta 36,30 prog 19,55
9dpt beta 74,20 prog 66,83
11dpt beta 222,80
prog 31,10
14dpt beta 802,70
prog 30,09
18dpt beta 3573,50
prog 28,50
22dpt beta 14227,70
prog 36,70
26 dpt ❤️
25.04. 18,1 mm szkraba
22.05 I prenatalne 6,3 cm
24.07 II prenatalne 403 gram dziewczynka
25.09.III prenatalne 1,5 kg
21.11.2023 urodziła się córeczka🥰 -
Hej,
Mnie mdłości nie odpuszczają. Wczoraj cały dzień nad wc... tak ‚kolorowo’ jeszcze nie było... zjem cokolwiek od razu mdli... kiedy Wam taki stan minął ?Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Yummymummy wrote:Hej,
Mnie mdłości nie odpuszczają. Wczoraj cały dzień nad wc... tak ‚kolorowo’ jeszcze nie było... zjem cokolwiek od razu mdli... kiedy Wam taki stan minął ?
Niestety u mnie troche odpusciło po 16 tygodniu (całodzienne mdłosci i kilkukrotne wymioty w ciagu dnia-a włąsciwie to najgorzej byo wieczorami) , gdzies do 20 tygodnia pozostał tylko poranny paw, a w ciagu dnia i wieczorem swietne samopoczycie, a teraz juz zero jakichkolwiek objawów niestrawnosci;)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
_Polanka_ wrote:Cześć dziewczyny! Czy można się do Was dołączyć? Ja tu w sumie 'z ukrycia' od dawna śledzę Angeliusowy wątek, ale nie mogę dłużej milczeć, bo ogromnie chciałam pogratulować Domiszce!!! Cudowna wiadomość! Dużo zdrówka i samych cudownych chwil dla Ciebie, męża i Bruna
Ja niestety bezskutecznie walczę by zostać mamą od ponad roku. Na szczęście od marca jestem pod skrzydłami najlepszego lekarza, jakiego w życiu spotkałam, oczywiście chodzi o M.P. i mam nadzieję, że i na mnie przyjdzie kiedyś czas. . choć niestety na razie jest tak, że ciągle jakiś nowy problem się pojawia i powoli gasnę
Cieszę się że się odzywasz, widziałam że nas tu dopingujesz z ukrycia
Super że prowadzi cię MP! I pamiętaj - te problemy się nie pojawiają, Ty je w końcu odkryłaś i możesz z nimi walczyć. Zobacz ile dziewczyn nie wie dlaczego nie może być w ciąży. Problem odkryty to już połowa sukcesu. A dzięki MP wierzę że uda Wam się za chwilę do nas dołączyć z suwaczkamiBejzi, _Polanka_, Erl lubią tę wiadomość
-
Część Polanka:)
Lepiej niż do dr M.P. nie mogłaś trafić. Prędzej czy później będziesz tu z nami o mdlościach i rosnących brzuchach rozmawiać. A jakie są u Was zdiagnozowane problemy i co póki co zaleca Pani doktor?Bejzi, _Polanka_ lubią tę wiadomość
-
Hej Polanka! Można powiedzieć ze idziemy łeb w łeb ze staraniami my do p. Dr trafiliśmy po roku starań. To co nas jeszcze łączy to słabe endo, pozwoliłam sobie zajrzeć do Twoich wypowiedzi i widzę pewien wspólny mianownik: na clo i lametcie miałam tragiczne endo, też ok 5-6 mm. Potem stymulowalam się gonadotropinami i to samo w zasadzie. Tydzień temu miałam laparoskopie i wyszedł mi przewlekły stan zapalny, który będę leczyć. Wiem i rozumiem że jak najszybcIej chcesz zostać mamą, chyba każda z nas tutaj z tego powodu się znalazła, ale jak tu kiedyś zauważyliśmy, leczenie uczy pokory, nic tu od naszego widzimisię nie zależy ja na swój zabieg czekałam od stycznia, też myślałam że to szmat czasu i już jest po. Daj sobie czas, rob co w Twojej mocy, ale pamiętaj że są rzeczy, których nie przeskoczymy... buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 15:39
_Polanka_ lubi tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
_Polanka_ wrote:Cześć dziewczyny! Czy można się do Was dołączyć? Ja tu w sumie 'z ukrycia' od dawna śledzę Angeliusowy wątek, ale nie mogę dłużej milczeć, bo ogromnie chciałam pogratulować Domiszce!!! Cudowna wiadomość! Dużo zdrówka i samych cudownych chwil dla Ciebie, męża i Bruna
Ja niestety bezskutecznie walczę by zostać mamą od ponad roku. Na szczęście od marca jestem pod skrzydłami najlepszego lekarza, jakiego w życiu spotkałam, oczywiście chodzi o M.P. i mam nadzieję, że i na mnie przyjdzie kiedyś czas. . choć niestety na razie jest tak, że ciągle jakiś nowy problem się pojawia i powoli gasnę
Jak widzisz po tym wątku, w Angeliusie cuda nad cudami wiec i u Ciebie, to tylko kwestia czasu zaufaj Pani dr, a wszystko będzie dobrze, szybciej niż myślisz powodzenia i szybkiego zaciążenia_Polanka_ lubi tę wiadomość
Angelius
nick nieaktualny
-
Niech mnie ktoś zatrzymaaaaaa! W łeb strzeli! Ostudzi! Kupiłam dziś od koleżanki w super stanie, używany 3m kosz Mojżesza ze stelażem za uwaga... 120zl no okazja, no i weź człowieku i nie skorzystaj...
KateHawke lubi tę wiadomość
Angelius
Yummymummy wrote:Niech mnie ktoś zatrzymaaaaaa! W łeb strzeli! Ostudzi! Kupiłam dziś od koleżanki w super stanie, używany 3m kosz Mojżesza ze stelażem za uwaga... 120zl no okazja, no i weź człowieku i nie skorzystaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 17:58
Yummymummy lubi tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
maxbar wrote:czesć widze że już ruszyłaś ,ja też już jestem na stymulacji od 24 idziemy krótkim protokołem i będziemy mieć picsi . Czym się stymulujesz i jakie dawki? Punkcja między piątkiem a poniedziałkiem
Ja mam taki zestaw drinków:
- rano gonapeptyl, do sniadania encorton (10mg), wieczorem zastrzyk mensinorm 150j.m. Do tego naczczo euthyrox. Już się nie mogę doczekać co mi jutro Dr powie... A u Ciebie jaka karta drinków???
Pozdrawiam Cię i trzymam &&&maxbar, Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
Za stara by czekać, za młoda by odpuścić...
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Ja niestety bezskutecznie walczę by zostać mamą od ponad roku. Na szczęście od marca jestem pod skrzydłami najlepszego lekarza, jakiego w życiu spotkałam, oczywiście chodzi o M.P. i mam nadzieję, że i na mnie przyjdzie kiedyś czas. . choć niestety na razie jest tak, że ciągle jakiś nowy problem się pojawia i powoli gasnę_Polanka_, Yummymummy lubią tę wiadomość
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
Yummymummy wrote:Niech mnie ktoś zatrzymaaaaaa! W łeb strzeli! Ostudzi! Kupiłam dziś od koleżanki w super stanie, używany 3m kosz Mojżesza ze stelażem za uwaga... 120zl no okazja, no i weź człowieku i nie skorzystaj...
Yummymummy lubi tę wiadomość
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9 -
nick nieaktualny
-
_Polanka_ wrote:Bobli, też nie wiedziałam co to takiego! Ale ciocia Google nie była zaskoczona, wpisałam, +grafika i już wiem. Cudeńko! Yummi, to był trafny ruch!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 19:45
2017 2x IUI
5.2018 start IMSI
4.06.18- punkcja
9.06.18- 1 z 9