Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Marrinka niestety pilnują bo nikt nie odbierał a miałam takie urwanie głowy że nie miałam jak wyjść i dzownic. Ja nie będę mieć świeżego bo muszę iść na histeroskopie w związku z tym że na USG widać jakaś dziurę.
Nie mamy ustalonego mrożenia więc w piątek pewnie będą dzwonić co i jak.3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Didik gratulacje ;* super przyrost trzymamy nadal kcuki
)
Dziewczyny nadal boli mnie brzuch teraz przy pępku w sumie to na około i popoludniu bardziej niż rano . Bo rano było ok. Martwi mnie to czy to normalne... -
nick nieaktualny
-
Myślałam że mniej to odczuje. Mówiła że nawet do tygodnia.
A tak apropo jeszcze punkcji to powiedzcie mi czy samej się przechodzi z fotela na to łóżko czy przenoszą bo ja nic nie pamiętam. Xd3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Frelcia_ wrote:Poziomko bardzo... ?
Wezmę dwie przeciwbólowe i zobaczymy jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 20:43
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Poziomka25 wrote:Myślałam że mniej to odczuje. Mówiła że nawet do tygodnia.
A tak apropo jeszcze punkcji to powiedzcie mi czy samej się przechodzi z fotela na to łóżko czy przenoszą bo ja nic nie pamiętam. Xd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalne
ja przed punkcją i laparo nie jadłam prawie 20h
żeby nie było rewelacji. Rozbawiła mnie natomiast pielęgniarka która jak już wjechałam na sale kazała mi otworzyć buzię i zerknęła mi w otwór gębowy
chciałam jej powiedzieć : do filmu głebokie gardło nie startuję
-
didik34 wrote:Didik chwali się beta. W poniedziałek 220 a dziś 13 dpt 648! Toz to prawie 200% przyrostu , czy to normalne ?
Yummymummy lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyJestem juz w lozku. Troche mnie boli pepek ale zyje. Zjadlam dzis poltora sucharka- kroplowki chyba mnie trzymaja. Zobaczymy jutro- dzis barki, zebra, ramiona nie bola. Mam za to "aci" po wewnetrznej stronie wargi :0
Aaa i powiedzcie mi, z czego mam takie 2 malutkie rownolegle dziurki pod pepkiem?Bella93 lubi tę wiadomość
-
didik34 wrote:Didik chwali się beta. W poniedziałek 220 a dziś 13 dpt 648! Toz to prawie 200% przyrostu , czy to normalne ?
a potem się uspokaja
tak trzymaj! No i jutro dzwoń do Kliniki
didik34, Yummymummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Didik beta zajebiaszcza! I tak to normalne że w pewnym momencie zapierająca jak głupia
a potem się uspokaja
tak trzymaj! No i jutro dzwoń do Kliniki
Erl, KateHawke, Yummymummy, madwitka lubią tę wiadomość
-
didik34 wrote:No właśnie trochę zgłupiałam jak zobaczyłam wynik;) już dzisiaj zadzwoniłam i umówiłam się na za tydzień
ciąża od początku zdrowo się rozwija, zakładam że Twoja także
już za tydzień wizyta? Cudownie
to będziemy wypatrywać informacji o Kropku
didik34, Bejzi lubią tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]