Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Yyyyyy... i to mniej boli?
i kolejny dzień to samo aż do skończenia płynu w penie. Igła fajnie wchodzi więc jest ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ptaszyna Gonal w penie tylko groźnie wygląda. A tak na prawdę jest fajny bo przekręcasz tylko jaką chcesz dawkę (np. 75j.) i wciskasz taki pstryczek. I automatycznie schodzi z 500j na 425j
i kolejny dzień to samo aż do skończenia płynu w penie. Igła fajnie wchodzi więc jest ok.
Zero ampulek! Ekstra! Choc nie wyglada zachecajaco.. ;p -
nick nieaktualnyMartinka wrote:Gonal jest w penie i w zastrzyku . Ja brałam opcję w zastrzyku, bo taniej wychodzi bez refundacji tylko troszkę trzeba kombinować z ampułkami.
Powiem Ci że na mnie tylko heparyna "działała" stresowo. Ale mogę bić i 10 dziennie byleby dzieciaczek był. Podczas IVF miałam ogólną znieczulicę bólową. Mogli mi robić wszystko i zero mojej reakcji. Wydaje mi się, że tak reagowałam na lęk i strach. -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Zawsze sie bierze heparyne przy in vitro?
-
Ptaszyna wrote:Zawsze sie bierze heparyne przy in vitro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 16:25
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
Frelcia_ wrote:Powiem Ci że na mnie tylko heparyna "działała" stresowo. Ale mogę bić i 10 dziennie byleby dzieciaczek był. Podczas IVF miałam ogólną znieczulicę bólową. Mogli mi robić wszystko i zero mojej reakcji. Wydaje mi się, że tak reagowałam na lęk i strach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny