Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Nela_90 wrote:Ja oddałam pokój dziecięcy mężowi już dawno. Zrobił tam sobie taki warsztato-gabinet. Nawet tam nie wchodzę i nie sprzątam bo tylko mi się ryczeć chce. Jeszcze się dowiedziałam że moja kuzynka która ma 47 lat jest w ciąży po niecałym roku znajomości z facetem i otwarcie mówi że zrobiła to bo się bała że on ją zostawi tak jak poprzedni, nie brała przez miesiąc tabletek i w pierwszym cyklu po odstawieniu "wpadka". Ja prdl. Jak tu wierzyć w sprawiedliwość Ja już nie wierzę.
Nela_90 lubi tę wiadomość
Ja : wszystkie wyniki w normie
Amh:1.21
Mąż: zespół klinefeltera, Azoospermia
Decyzja: nasienie dawcy
Leczenie w klinice Bocian Katowice
2IUI❌
Zmiana kliniki na Angelius Katowice Start IVF marzec, kwiecień
15.04 Punkcja 🤞🤞🤞
Kwiecień transfer : odroczony , ryzyko hiperstymulacji 😓😔
06.06 Transfer
1 Transfer : ❌ 5AA
2 Transfer : ❌ 5AB
Kir BX - brak 1 implantacyjnego
Biopsja endometrium CD138 0/10
Cd56 Ok
Zalecono Viagre na wzrost endometrium 2x dziennie
18.11 Transfer 🍍🍍💪
25.11 beta .. zostań ze mną kropeczku 🙏
Czekają na nas ❄️❄️ 4 AA , 4 AB
Metoda walki nie jest ważna. Chodzi o to, żeby nigdy się nie poddawać !!!!! 💪🤞👊 -
Lusiaa22 wrote:Takiego podejścia to całkowicie nie rozumiem ... Zrobię sobie dziecko żeby chłop mnie nie zostawił JPR 😤🙈 taka jest prawda że jak będzie chciał zostawić to zostawi .. czy będzie dziecko czy też nie 🤷🤷 ja też nie wierzę w sprawiedliwość ! sama co widzę z bliskiego otoczenia co koleżanki robią wrecz dzieci na pieniądze z rządu to aż się płakać chce jakie ludzie mają poglądy i ja to trzeba nisko upaść .. dlatego Nela nie przejmuj się 😘 nie było sprawiedliwości i nigdy nie będzie .. życie daje nam po dupie za każdy razem ale mam nadzieję że wkoncu i my doczekamy małego bąbelka i będziemy miały świadomość że daliśmy z siebie nie 100% tylko 200% a te co robią dzieci bo boją się ze chłop ich zostawi ... To bez komentarza i brak mi słów .. 🙈🙈
Tak, to jest bardzo trudne. Mi mąż powiedział jak byłam w czarnej rozpaczy po nieudanym in vitro że on przez to że mamy takie problemy kocha mnie jeszcze bardziej niż jakbyśmy nie mieli problemów z zajściem w ciążę. Do dzisiaj mam łzy w oczach jak o tym pomyślę, ze wzruszenia i z wdzięczności ale też z bezsilności że ten los taki ciężki. Taki mężczyzna nie może się dziecka doczekać a jakiś tam pierwszy lepszy zaraz będzie ojcem a nawet tego nie chce. No jak tu nie siąść i nie płakać
Agulek24 - bardzo Ci współczuję. Przytulam wirtualnie i płaczę razem z Tobą
Dziś mam ciężki dzień, naprawdę nie widzę nadziei na powodzenie leczenia i zakończenie tej gehenny. Jeśli dziś płaczecie to wiedzcie że płaczę razem z Wami.Agulek24 lubi tę wiadomość
Ona 33 lata, AMH 3.1
On 36 lat
1IVF - krótki - wrzesień 2023 - ET 8A - nieudany
Problemy:
- niska jakość oocytów
- nawracający stan zapalny endometrium (trzy histeroskopie, trzy antybiotykoterapie)
- Hashimoto
- lekko obniżone parametry nasienia
- zaniżone HBA (60%)
W trakcie leczenia stanu zapalnego endometrium -
Nela_90 wrote:Tak, to jest bardzo trudne. Mi mąż powiedział jak byłam w czarnej rozpaczy po nieudanym in vitro że on przez to że mamy takie problemy kocha mnie jeszcze bardziej niż jakbyśmy nie mieli problemów z zajściem w ciążę. Do dzisiaj mam łzy w oczach jak o tym pomyślę, ze wzruszenia i z wdzięczności ale też z bezsilności że ten los taki ciężki. Taki mężczyzna nie może się dziecka doczekać a jakiś tam pierwszy lepszy zaraz będzie ojcem a nawet tego nie chce. No jak tu nie siąść i nie płakać
Agulek24 - bardzo Ci współczuję. Przytulam wirtualnie i płaczę razem z Tobą
Dziś mam ciężki dzień, naprawdę nie widzę nadziei na powodzenie leczenia i zakończenie tej gehenny. Jeśli dziś płaczecie to wiedzcie że płaczę razem z Wami.Ja : wszystkie wyniki w normie
Amh:1.21
Mąż: zespół klinefeltera, Azoospermia
Decyzja: nasienie dawcy
Leczenie w klinice Bocian Katowice
2IUI❌
Zmiana kliniki na Angelius Katowice Start IVF marzec, kwiecień
15.04 Punkcja 🤞🤞🤞
Kwiecień transfer : odroczony , ryzyko hiperstymulacji 😓😔
06.06 Transfer
1 Transfer : ❌ 5AA
2 Transfer : ❌ 5AB
Kir BX - brak 1 implantacyjnego
Biopsja endometrium CD138 0/10
Cd56 Ok
Zalecono Viagre na wzrost endometrium 2x dziennie
18.11 Transfer 🍍🍍💪
25.11 beta .. zostań ze mną kropeczku 🙏
Czekają na nas ❄️❄️ 4 AA , 4 AB
Metoda walki nie jest ważna. Chodzi o to, żeby nigdy się nie poddawać !!!!! 💪🤞👊 -
Dziękuję Wam Kochane za tyle słów wsparcia ❤️❤️❤️, mam nadzieję, że niedługo będzie lepiej. 🙏>6 lat starań, niedrożny jajowód, w laparo bez endo, w 1. histero 👍, AMH 0,848
nasienie - morf. 7 %, MSOME 0%, HBA i fragm. 👍, żylaki powrózka
GC:
2019 -> 3 x IUI ☹️
5.2020 krótki -> 2🥚-> 1 dojrzała
8.2020 długi -> 2🥚 -> 1 dojrzała
10.2020 krótki z primingiem estrog. -> 6🥚-> 1 dojrzała -> 1 IMSI z zamrożonymi 🥚 -> 10.2020 ET 8b ☹️, 11.2020 FET 8b ❄️ ☹️
2021 -> AP Dr Paliga❤️Metformina, Inozytol, DHEA, Ubichinol, ACC, diag. immuno (Dr Sydor)
6.2021 -> 2. histero (usunięte zrosty)
11.2021 ->krótki po primingu testost. i estrog. -> 9🥚-> 7 dojrzałych -> 2 IMSI -> 3 blastki, 2❄️
11.2011 ET 2AA❤️
5dpt β 11,63 ❤️
20 GS+YS
7t3d 1,18 cm, FHR❤️147/min
NIFTY zdrowy synuś 💙
11.08.2022 zostałam mamą 🥰🥰🥰
11.2023 3. histero (usunięte zrosty), CD138 (-)
03.2024 FET 6AB❄️☹️
11.10.2024 FET 3BB❄️❤️(immunolog-Prograf)
5dpt β 13,2 ❤️
7t2d 5mm, FHR 70-80/min 💔☹️
8t2d 👼💔😭 -