Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika001 wrote:
    Dziewczyny, które miałyście badanie prenatalne u doc.Włoch.
    Jestem zapisana w Sosnowcu, jak się zapisywałam koszt badania wyświetlił mi się na 500 zł.

Dzisiaj ginekolog powiedział mi, że podobno mają Kontrakt z NFZ i badania są za darmo. Płaciłyście za badania tam?

Mój maluszek ma już 2,2 cm i dzisiaj widzieliśmy na USG jak ruszał nóżką 🥹
    Ja co prawda robilam tam tylko 3 prenatalne normalnie płatne. 1 i 2 powinno być darmowe ze skierowaniem

• Joanah Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek24 wrote:
    Kochane, meldujemy się, Hania już na świecie 🥰🥰🥰❤️
    Indukcja zaskoczyła, udało się urodzić VBAC o czym tak marzyłam, chociaż poród ciężki, bo mimo, że pełne rozwarcie poszło szybko, to parte 2,25 h 🙈🙈🙈 (na szczęście wzięłam znieczulenie i dzięki temu mieliśmy jeszcze zapas czasu 🙏🙏🙏). Udało się też z ochroną krocza, chociaż mam otarcie i głębsze uszkodzenie śluzówki w pochwie, bo królewna szła z rączką przy głowie 🙈🙈🙈.
    Trzymam kciuki za każdą z Was - tych, które czekają wciąż na upragnioną dodatnią betę i tych, które czekają na swoje maleństwa - nagroda jest tego absolutnie warta. 😍😍😍

Nadrabiam postyy i prawie z krzesla spadłam!! Ale wspaniałe wieści! 😍 Gratulacje kochana! ❤️ Dzielna jesteś niesamowicie, a Hania wybrała efektowne wejście z rączką przy głowie 😉 Życzę Wam dużo zdrowia, spokojnego połogu i mnóstwa radości z poznawania się nawzajem 💕

Angelius od 10.24r
    🆘AMH 10.24-0,37
    12.25-0,97
    02.26- 1.6 !🩷
    -> 1 stymulacja 11.24r- 3xMII-1❄️4AA
    I FET- 12.24, b. 12dpt 0,2😢
    -> 2 stymulacja- 02.25, 2xMII-0😭
    -> 3 stymulacja- 03.25 przerwana w marcu, c.b- b.45,57,35😭 postoj,3msc na omnitrope,
    -> cd 3 stymulacji 06.25-4MII-2❄️❄️3BB,4BB,
    II FET- 07.25 b. 7dpt 5.0, 10dpt 2.5😪
    Wrzesnien: cd138,cd56- ok
    genetyka i imuno- ok
    Brak 6kirów- accofil do tr,
    III FET 25.10,b. 10dpt 4.11 😥
    -dobra fragmentacja 10%,hba 80%, allo mrl 0%,
    -> 4 stymulacja,12.25- 4xMII-2❄️❄️3AA, 4BB, 0 po PTGA😭❌koniec rządówki na własnych!
    02.26-zmiana lekarza 🩷
    - omnitrope,metformina
    02.03- histero+hsg= wycięty polip, stan zapalny,
    Cross-match✅ urea-brak, ecoli w nasieniu❌-wyleczona✅
    -> 5 stymulacja, p.krótki, punkcja 01.04, 6MII-4AB,4BB- w PTGA: 4BB niska mozaika do tr!
    -> 6 stymulacja (powtórka 5) punkcja 27.04, 3MII-0 :(
    ->14.05 mezo + leczenie endo
‹‹ 5826 5827 5828 5829 5830
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ